- Konu Sahibi flamingo2754
-
benim de bu şekilde oldu :))
acayip bir duygu.. her zaman yaşanmayacak anlardan bir tanesi...
Geçen hafta yaptım bende yemek yerken birden bire kasıklarıma bir ağrı girdi.alla alla dedim neki bu gripte olmuştum heralde üşüttüm dedim ama geçmişti günümde test'te almıştım ogün ama sabah yapıcaktım sözde neyse yemekten kalkıp gidip yaptım testi ikinci çizgi beklemedi bile hemen çıktı ama ben eşime seslenmeden onun içine doğmuş öyle söylüyor benim sesim kısıldı eşimi çağırıcam çağıramıyorum olduğum yerde zıplıyormuşum sadece eşim geldi sarıldık falan ama inanamadı oda bende bir an ne olduğunu o günden sonra testim salonun ortasındaki sehpada duruyor ultrason resmiyle beraber.çok güzel bir akşamdı ikimiz içinde hiç unutmayacağım bir geceydi bebişimiz evlilik yıldönümü hediyemiz olarak bize geldi ve bizi çok mutlu etti.şu anda 6+1 günlük olduk
ilk hamileliğimde sabah erkenden yaptım testi pozitifti, şaşkınlıktan evden kaçar gibi çıktım, akşama kadar testi çantamdan çıkarıp çıkarıp baktım. hem korku hem sevinç yaşıyordum. ağzım kulaklarımda akşamüstü bir züccaciyeciden 3 lü fotoğraf çerçevesi aldım gece eşim gelince süpriz hediyesini verdim.. baktı baktı sonra...... şok oldu tabi adam ağlamaya başladı.. birgün sonra baktım çerçevenin bir tarafında benim bir tarafında onun resmi ortadaysa koca bir soru işareti vardı, 3 hafta sonra kaybettim bebişimizi.. 1 sene geçti aradan 2. hamileliğime kavuştum. ondada büyük temizliğe kalkışmıştım evde. karnım ağrıyor ama adetim gelmiyordu. şeytan dürterya insanı kalkıp test yaptım çift çizgi.. ağlaya ağlaya içim geçmiş, daha önceki günlerde aldığım bir kitap vardı. Babam olurmusun? diye eşim gece gelmeden girişteki sehpa üzerine bıraktım hediye paketi yapıp. bir süre sonra geldi, paketi gördü, açtı ve olduğu yere dolu dolu gözlerle yığıldı kaldı, inanamadı.. bu sevincşmizde 2 hafta sürdü, bebişime engel olamadım, gidiverdi... acımın tarifi yok, yaşayan anlar ancak, 1 sene daha geçti gitti, hala gelmedi, yolunu gözlüyorum bende hepiniz gibi. meleğim gel artık noluurrr.....
insanın heevsının kursagınd KALMASI BUNA DENSE GEREK .rabbım hayırlı zambda evladını sana vede bana vedeeeeee tum kucagı bos olanlara yollasın ınşi
merhaba cnm.öncelikle melegini hayırlısıyla sagsalim kucagına almak nasip olsun.bendebuay umutluyum 24 haziranda bizim evlilik yıl dönümümüz insaallah bu ay hamileymdirde aşimee çok güzel bir süpriz yaparım.dua edin lütfen bana sizin içinizde melekleriniz var dualarınız kabul olur :)bilmiyorumkismile
ağlattın beni yaaaaaasenağlamasenağlamailk hamileliğimde sabah erkenden yaptım testi pozitifti, şaşkınlıktan evden kaçar gibi çıktım, akşama kadar testi çantamdan çıkarıp çıkarıp baktım. hem korku hem sevinç yaşıyordum. ağzım kulaklarımda akşamüstü bir züccaciyeciden 3 lü fotoğraf çerçevesi aldım gece eşim gelince süpriz hediyesini verdim.. baktı baktı sonra...... şok oldu tabi adam ağlamaya başladı.. birgün sonra baktım çerçevenin bir tarafında benim bir tarafında onun resmi ortadaysa koca bir soru işareti vardı, 3 hafta sonra kaybettim bebişimizi.. 1 sene geçti aradan 2. hamileliğime kavuştum. ondada büyük temizliğe kalkışmıştım evde. karnım ağrıyor ama adetim gelmiyordu. şeytan dürterya insanı kalkıp test yaptım çift çizgi.. ağlaya ağlaya içim geçmiş, daha önceki günlerde aldığım bir kitap vardı. Babam olurmusun? diye eşim gece gelmeden girişteki sehpa üzerine bıraktım hediye paketi yapıp. bir süre sonra geldi, paketi gördü, açtı ve olduğu yere dolu dolu gözlerle yığıldı kaldı, inanamadı.. bu sevincşmizde 2 hafta sürdü, bebişime engel olamadım, gidiverdi... acımın tarifi yok, yaşayan anlar ancak, 1 sene daha geçti gitti, hala gelmedi, yolunu gözlüyorum bende hepiniz gibi. meleğim gel artık noluurrr.....
amin canım amin.. Allah her isteyenle birlikte bizede versin inşallah. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?