Kocanızı kendinize bağlamak için ne yapmalı?artık unuttum hepsini:((

azul Allah razı olsun ne yalan söyleyim yazın beni etkiledi...dün akşamdan beri bu yazı ve diğer yazı aklımda..düşünüyorum hepsini de....sağolasın canım..a.s.

Amin senden de,inş.faydası olur,ALLAHım tüm evli çiftlere geçim,mutluluk,afiyet versin,bu

zamanda bir sağlık bi de mutluluk şart hayatımızda...

a.s.

canım belliki eşine kırılmışsın ve sevgin azalmış ama bu adamdan ayrılmak ta istemiyorsan benim eşimde sabah gidip akşam geliyor hele önüne yemek koyup kumandayı alırsa hayatla bağı kesiliyor bizde bebekte yok ve çalışmıyorum tüm gün sıkılıyorum ve o gelince ilği istiyorum ama okadar yoğun saatli çalışmanın nasıl 1şey olduğunu da biliyorum bedenen çalışmasan bile beyin dinlenmiyor ki inan ailemi bile istemezdim yanımda bende 1şey söylerken uydunun kumandasıyla sesi kısıyorum ve gülümseyerek söylüyorum beni çekip öper ve direk söylerim çünkü onlar surat yapmaktan küsmekten anlamıyorlar ki kimi insanlar kinci olup senden çok küser süslenmene gerek yok ama gelince kucağına yat o öpmezse sen öp benim kocamda kendi gelmez küssek gelip benimle barışamaz bile beceremez ama ben alıştırıyorum annesine bak inan bizden çok bebek gibi seviyolar hem eşim der eskiden annem böyle değildi seni kıskanıyo diye hem herşeyde annesini arar destek olsun diye sende eğer herşeyi affedip baştan denemek istiyosan sen ilğili ol sen sırnaş sokaktaki adama değil eşine yapıyosun çekinme hem başkasıyla evlensen omu mükemmel olacak onun da ne dertleri olacak
canım hayırlısı olsun ama herşey beyinde biter

anlattıklarınızı bende yaşıyorum şu sıralar
6 yıllık evliyim 2 yaşınd aikiz bebekleirm var
ilk yıllar böyle degildi tabiki severek evlendik ama 6 ay sürüd tanışıp evlenmemmiz iyi bir insan özünde seviyorum kendisini ama evlilgimde aşk bitti heycan bitti

saygıda kalmadı son zmanlarda herleyi söyleyebiliyoruz birbirimize bebeklerimiz bizi çok yıprattı sürekli ailelerimizle birliteyiz 2 yıldır ya benim ailem ya onunailesi

bende dün eşimle konuştum deidm bu evlilik artık mecburen yrütülen bir evlilik ten başa bişey degil aşk sevgi yoksa yaşamak cehennem gibi olur deidm
bana karşı çok ,ilgisiz eve gelir çocuklarıyla ilgilenir elinde kumadan iki çift laf etmez

ama ben kendime baktım dönüp belki bende yapıyorum bunu eskiden kendime çok bakardım şimid saldım çayıra misali

çalışmak bu işin bahanesi olamaz bence ben iki çoccuga bakıyorum sürkeli evdeyim eskiden çalışan bir insandım iki çocukla eve baglandım ymek,çamaşır ,ütü bukadar işin içinde inan evliligimi canlandırmaya çalışıyorum

çalışamk bahane degil dediigm gibi ,

Allah yardımcınız olsun, evliliğinizi yürütmeye kararlıysanız kendinize size mutlu edecek uğraşlar bulmanızda yarar var diye düşünüyorum. iş bulamazsanız bile İstanbulda yaşıyormuşsunuz. kendinize bir hobi edinebilirsiniz, belediyelerin sayısız kursları ve imkanları var onları düşünebilirsiniz. en azından stresinizi atmış olursunuz. inşallah tez zamanda herşey yoluna girer.

inşallah geçer bu durumumuz...iki gündür kendimi işe güce verdim çoğunlukla....ve dua etmeye... biraz rahatladım böyle ;çok şükür.. sizinki daha bi ilginçç ben de kimsem yok diye yakınırken tabi sürekli aile içinde olması da sanırım iyi olmaz..ben arkadaşların dediklerini birazcık da olsa uygulamaya çalışmaya başladım ;susmaka.s
sanırım böyle ii gelcek biraz o kendini dinlesin biraz ben kendimi dinleyeyim...kitaplarıma dönersem sanırım daha fazla mutlu olacağım inşallah...en azından içimdeki fırtınalara gem vurabilirim..
internet kullanımı çoktu bende;azaltmaya çalışıyorum iki gündür...kulağımda mp3 ev işinde sıkılmamaya çalışıyorum böylece..çünkü aynı kitaplar gibi ev işinden de soğudum ısınmaya çalışıyorum tekrar....iyi ki sizler varsınız...

canım sözlerin mantıklı geldi ilgili olmaya çalışacağım elimden geldiğince....sırnaşmak belki kaydirigubbakcemile3

sözlerin aklıma bişey getirdi abla gibi sevdiğim ilk komşum anlatmıştı...yeni evli olduğum için "kocana sırnaş " diye yapamam ben deyince "sana ne anlatacağım bak bizzat bizim akarabalardan bu kişi" dedi..
"akrabamızın oğluna görücü usulü kız aldılar fakat oğlan nedense emineye bi türlü ısınamadı...ve bunu hareketleriyle de belli ediyordu kızcağıza...emine de küsmek yerine üzülmek yerine kocası eve mi geldi kaynanasının yanında hoşgeldin canım ;nasılsın aşkım diye sarılırdı..tabi bziim oğlan istemezdi bile sarılmasını..tv mi seyrediyor gider kocasının yanına oturur elinden tutardı kocası elini geri çekse o yine tutardı ..bizim oğlanın annesi diyor; su getir diye kızı mutfağa yolluyor arkasından anne bu kız ne sırnaşık yüzsüz ya illlallah diye yakasını silkerdi..kız susyu getirir yine yanıbaşına oturup elini tutardı diyor..ama bu uzun süre devam etti gel zaman git zaman bi kaç sene sonra bizim oğlan kapıyı emine açmasa"anne emine nerde "diye sorar merak ederdi hemen ..kendini sevdirdi kız ne yaptı etti kocası surat yaptı elini tutmasın diye o yine tuttu gülümseyerek..kocası kızdı bişeye o sustu tamam dedi başka odaya gitti...sen de bir emine ol yüzsüz ol ama kazanan sonunda sen ol"
diye anlatmıştı da hayret etmiştim gelirdi giderdi yüzsüz emine oluyor musun diye....sanırım haklılık payı var..sengözlerimebaksanab

yok ya ne yapsam bi çıkmaz sokak çıkıyor...anlaşmıştık uzun süreden beri konuşuyorduk ;5 senedir hiç bir senelik iznimizi beraber geçiremedik.. ...bu sene beraber başbaşa olsun biyere gitmiyoruz gezelim dedim..ne yaptı ne etti yine delirtmeyi başardı beni...neymiş ailesinin olduğu köye gidecekmişiz....hani iznimizi bu sene başbaşa geçirektik..neymiş 10 gün orada kalır geliriz...ama ramazanın geri kalan son 15 günü orda...ne yaptı etti annesiyle anlaştı yine uyuyoruz!neymişşşş onun ailesinin yanına gitmeye hakkı yokmuy muşşşşşş...yeter ama ya ben ailesine hiç bi zaman gitmesin gitmeyelim demedim demem annesi ailesi elbet ama ben de karısıyım benim de hakkım var ve şunu söyledim sadece"hakkım olsun"..
konuşmuyorum iftardan beri tek kelime açmıyor ağzımı ne sorarsa sadece sessizlik...çünkü bağırsam çağırsam dinlenmeyeceğim ve yıpranan ben olcam kızım etkilenecek..konuşmayacağımmm..derler ya "SESSİZLİK EN BÜYÜK CEZADIR" diye..

Son düzenleme:
elele arkadaşımızda suç bulanlardan değilim.zor ağır şartlarda çalışmak evliliğide zorlaştırmak demek değildir. siz bazı şeylerden şüphe etmişsiniz öncelikle bu şüpheleri aklınızda ki soruların karşılığını almalısınız.ayağını bile yıkamaya girişmişsiniz lakin azarlanmışsınız.sizde kendinizi olabildiğince onun yaptığı gibi geri çekin ama evin içinde olduğunuzdan daha alımlı olun bakalım o zaman size yaklaşımı nasıl olacak. başka şeylerle uğraşmak yerine sizi kemiren sorulardan kurtulmak için eşinizle uygun bir şekilde konuşmalısınız.Hakkınızda inşallah hayırlısı olur.

9 yıllık evlilikte eşinize duygusal parçalar dinliyorsun eski sevgilini mi hatırladın?
demeniz ona bir hediye, bir değişiklik gibi geliyodur.
ve bunu sizden duymak için bile dalma numarası yapabilir.
ben olsam umursamazdım.
herkesin vardır aklında kalan birileri. olabilir yani.
bunu takıntı haline getirmek anlamsız.

zaman ilişkilerin içini ya boşaltır ya da doldurur.
dolması için iki insanın da türlü türlü özellikelrinin olması lazım.
1-2 atraksiyonla düzelmez ki işler.
ona odaklanmışken hayattan zevk alamazsınız.
ve değişim olmaz.

sırnaşık şeysırnaşık şeyayy çok güldüm yorumuna
bak canım bu yönden de düşünebilirisn
sende onla ilgilenme süslen püslen muhteşem ol ama onunla ilgilenme belki ozaman ilgisi artar bilemiyorum canım aklıma ilk bu geldi

canım buarada babamda aynı şeyi yapıyor 25 yıllık evliler anamla ama geçio pc ye bi damar bi damar dinliyorki sorma
"kavuşamadım,vermediler" gibisinden şarkı sözleri bide anneme bakarak ah ah falan diyo annemim umrunda değil ortalık "tüh yaa bi kavuşamadı adam napcaz bunu "diyor gülüp geçiyolar

sorunlara sorun gözüyle yaklaşmak dahada büyümesine nedenolur..bir değişim sağlamak lazımdır ama bu değişimi doğal yöntemlerle doğal bir gidişatla yapmak gerekir..aniden bir gün adama bir sürpriz yapıp sonrada ama istediğim karşılığı vermedi kiii demekle olmaz mesela...bozulan hiç bişey bi kerede düzelmez..yani köklü değişime kendinizde inanmalısınız..bu değişikliği onun için değil kendiniz için yaptığınızı anlamalı mesela..ve de adama şüpheci cümlelerle,sorgulamalarla,sorunlarla giderseniz eskisinden beter olur ve..senden ne köy olur ne kasaba der düzeleceği varada bırakır herşeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…