azul Allah razı olsun ne yalan söyleyim yazın beni etkiledi...dün akşamdan beri bu yazı ve diğer yazı aklımda..düşünüyorum hepsini de....sağolasın canım..a.s.
anlattıklarınızı bende yaşıyorum şu sıralar
6 yıllık evliyim 2 yaşınd aikiz bebekleirm var
ilk yıllar böyle degildi tabiki severek evlendik ama 6 ay sürüd tanışıp evlenmemmiz iyi bir insan özünde seviyorum kendisini ama evlilgimde aşk bitti heycan bitti
saygıda kalmadı son zmanlarda herleyi söyleyebiliyoruz birbirimize bebeklerimiz bizi çok yıprattı sürekli ailelerimizle birliteyiz 2 yıldır ya benim ailem ya onunailesi
bende dün eşimle konuştum deidm bu evlilik artık mecburen yrütülen bir evlilik ten başa bişey degil aşk sevgi yoksa yaşamak cehennem gibi olur deidm
bana karşı çok ,ilgisiz eve gelir çocuklarıyla ilgilenir elinde kumadan iki çift laf etmez
ama ben kendime baktım dönüp belki bende yapıyorum bunu eskiden kendime çok bakardım şimid saldım çayıra misali
canım belliki eşine kırılmışsın ve sevgin azalmış ama bu adamdan ayrılmak ta istemiyorsan benim eşimde sabah gidip akşam geliyor hele önüne yemek koyup kumandayı alırsa hayatla bağı kesiliyor bizde bebekte yok ve çalışmıyorum tüm gün sıkılıyorum ve o gelince ilği istiyorum ama okadar yoğun saatli çalışmanın nasıl 1şey olduğunu da biliyorum bedenen çalışmasan bile beyin dinlenmiyor ki inan ailemi bile istemezdim yanımda bende 1şey söylerken uydunun kumandasıyla sesi kısıyorum ve gülümseyerek söylüyorum beni çekip öper ve direk söylerim çünkü onlar surat yapmaktan küsmekten anlamıyorlar ki kimi insanlar kinci olup senden çok küser süslenmene gerek yok ama gelince kucağına yat o öpmezse sen öp benim kocamda kendi gelmez küssek gelip benimle barışamaz bile beceremez ama ben alıştırıyorum annesine bak inan bizden çok bebek gibi seviyolar hem eşim der eskiden annem böyle değildi seni kıskanıyo diye hem herşeyde annesini arar destek olsun diye sende eğer herşeyi affedip baştan denemek istiyosan sen ilğili ol sen sırnaş sokaktaki adama değil eşine yapıyosun çekinme hem başkasıyla evlensen omu mükemmel olacak onun da ne dertleri olacak
canım hayırlısı olsun ama herşey beyinde biter
canimmm evet biz kadinlar biraz duygusaliz! ama gercekten bazende bunu cok abartiyoruz! kendimizi üzmek icin aslinda adamlarin aklinda olmayan seyleride aklina sokuyoruz! mesela sakayla karisik " eski sevgilinmi aklina geldi desek" adamin gelmeyecegi varsada gelir, yada su kiza bakma , o kiza bakma dedigimizde adamin bakmayacagida varsa bakar! neden? cünkü bazen biz kadinlar cok ince eleyip sik dokuyoruz! hani demisler yaa bir adama 40 gün deli de, kendini deli zanneder o misal yani! canim simdi esin eve geldiginde onu karsilma bicimin cok önemli! onu güler yüzle, tatlilikla karsila, öp yanagindan! hosgeldin askim de! sonra otur gününün nasil gectigini sor, eminimki offf nasil gecsin cok yorgunum günesin altinda der, ama sen olsun devam et, ay kiyamam sana yaa SENI COK SEVIYORUM ASKIM: BIZIM ICIN YORULUYORSUN felan gibi güzel kelimeler söyle esine! tv ye baktiginda sende git eee askim nolmus haberlerde felan gibi sohbeti acmaya calis. yada git dizine yat! yada ona sormadan bir bardak cay yada kahve yap beraber icelimm de! yani 9 sene oldu diye, bunlar benden gecti deme! cünkü bir erkegi eve baglayan karisidir güzelim!
canım bu erkeklerin hepsinde var..eskiden birini sevmiştir mutlaka ne kerametse hiçbiride kavuşamaz..ama artık hayatında sen varsındır..bacım sen çok mu safsın..senin gözünde kendini kıymete bindirmek için çekilmiş bi numaradır..benim eşimde başlarda söyledi çok kafama takardım..şimdi amaaannn seni kim naapsın kimse almamaış geldin beni buldun yapıştın bırakmıyosun diyorum oturuyo aşağı....takma kıskanma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?