Bu benim icin cok önemli bi konu kızlar bunun cevabını liste halinde bekliyorum her çerçeveden bakabilirsiniz benim eşim evinden uzak biri değil ama ben daha çok bana bağlansın istiyorum dışardayken bile arada bi arasın mesaj atsım yanında ben yokken kendini eksik hissetsin istiyorum nasıl davranmalıyım hangi konulara dikkat etmeliyim acaba??
Bunlar biraz kocanizin karakteri ile ilgili seylerBu benim icin cok önemli bi konu kızlar bunun cevabını liste halinde bekliyorum her çerçeveden bakabilirsiniz benim eşim evinden uzak biri değil ama ben daha çok bana bağlansın istiyorum dışardayken bile arada bi arasın mesaj atsım yanında ben yokken kendini eksik hissetsin istiyorum nasıl davranmalıyım hangi konulara dikkat etmeliyim acaba??
Evet kilit nokta dırdırValla dis görünüş bakım alım zeka iyi kariyer hepsi biyere kadar bağlar. Ben sana söyliyim çok konuşma mizmiz olup dir dir etme tecrübeyle sabit yaptigim için kopma noktasindayiz bizimkiyle. Ben ettim sen etme
Benimki de böyle :)))Benimki hep baglidir iş disinda bensiz bi yere gidemez gittigi yere beni suruklemeye calisir ay boyle de pek iyi degil bence bağlama...
oyle insan biraz gucsuz gibi durmaz mi yani tamam sana baglansin da badka konularda da zayif olurDeğer ver,sev,say,fikirlerine önem ver,baskın olma,ama pasif de olma. Erkek olsaydım kesinlikle zeki bakımlı ve anlayışlı bir kadın isterdim... Yapınla alakalı ama,sana istediğimiz kadar tavsiye verelim,senin yapında yoksa eğreti durabilir
Ozman bende kirmizi don la diyeyimYaa bunu ben diyecektim :)) bende kelepceyle diyim bari daha fantazili :)))
Oldugu gibi kabul edin zorla olmuyo o isler icinden gelecek.
Ayni benimki de bensiz hicbir yere gidemez. Arkadas cevresi bile yok bi gezebileceği. Ama alistim bende artik hatta gecen hafta araba fuarina goturdu yaBenimki de böyle :)))
İş için fuar ziyaret etmesi gerekiyo yarın
Ct senle gidelim dio napıcaksam makina fuarında ben
Arabaya kış lastiği alınacak illa ben de gideceğim yanında
Bu da zor ki
Bir gece annemlerde kalayım diyorum
Ya kalma diyor ya o da gelip kalıyor:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?