Kocanızı kendinize nasıl bağlarsınız!???

Benim sevgilim tam da dediğiniz gibi. Her an konuşalım desem tamam der mutlu olur. Arkadaşlarının yanında bile arayıp konuşur aradan yarım saat geçince mesaj atmaya başlar. Bensiz hiçbir şey yapmak istemez hep eksik oluyor der vs. Nasıl yaptım valla bilmiyorum ama bu biraz erkekle alakalı sanırım.

baglanincada ay bi düs yakamdan dersin. ben nisanliyken dakkada bir mesaj geliyodu artik yazmasin diye ben uyuyorum sonra yazarsin diyodum dahada telefonu elime almiyodum:) evlenince bu foyam ortaya cikinca daha yazmamaya basladi, sikayetcide degilim :)

esinizi kendiniz daha iyi bilirsiniz, kimine sadece 'ben disardayken veya isteykende aklina gelince bana yazmani istiyorum' deseniz bile yeterli. Öyle pekte özel bisey yapmak gerekmez.

Karakter meselesi. Özlüyor mu merak ediyor mu bunlar önemli şeyler. Bunlar çok yoksa ya da akşam görcem nasılsa diye düşünüyorsa ne yaparsan yap değişmez.

tamamen karşılıklı uyum bunun bir formülü falan yok

Valla dis görünüş bakım alım zeka iyi kariyer hepsi biyere kadar bağlar. Ben sana söyliyim çok konuşma mizmiz olup dir dir etme tecrübeyle sabit yaptigim için kopma noktasindayiz bizimkiyle. Ben ettim sen etme

Bunlar biraz kocanizin karakteri ile ilgili seyler
Ama yanında masum kuzu olan bir kadına hangi eş baglı olmaz ki

Valla dis görünüş bakım alım zeka iyi kariyer hepsi biyere kadar bağlar. Ben sana söyliyim çok konuşma mizmiz olup dir dir etme tecrübeyle sabit yaptigim için kopma noktasindayiz bizimkiyle. Ben ettim sen etme
Evet kilit nokta dırdır

Çok iyi ol onunla çok ilgilen falan diyemem,cunku erkeklere bunlar yaramaz bence.ilgili ol ama abartmadan.o hayatinin merkezinde değil de senin ayrı bir hayatın olduğunu uğraşıların olduğunu yani kısacası ayrı bir kişiliğin olduğunu gostermelisin ona.yani ona koru körüne bağlı hatta bağımlı olduğunu sanmasin.aklinin bir kosesinde seni kaybedeceği korkusu olsun her zaman.ve neşeli ol ama eşinle ilgili bir sıkıntın oldugunda sessiz kalma.ama sözle değil davranışınla hissetsin bozulduğunu peşinde koşsun, merak etsin,duzeltmek için cabalasin.ama sürekli söylenirsen, şunu konuşalım, ben bunu sorun ediyorum lütfen şu hareketini düzelt falan demekle hiçbirşey duzelmez ancak eşini uzaklaştırsın kendinden.cinsel yön de zaten önemli o eşinin huyuna göre ayarlanacak birşey burdan söylenecek birşey değil

Benimki hep baglidir iş disinda bensiz bi yere gidemez gittigi yere beni suruklemeye calisir ay boyle de pek iyi degil bence bağlama...
Benimki de böyle :)))
İş için fuar ziyaret etmesi gerekiyo yarın
Ct senle gidelim dio napıcaksam makina fuarında ben
Arabaya kış lastiği alınacak illa ben de gideceğim yanında
Bu da zor ki
Bir gece annemlerde kalayım diyorum
Ya kalma diyor ya o da gelip kalıyor:))))

oyle insan biraz gucsuz gibi durmaz mi yani tamam sana baglansin da badka konularda da zayif olur

nasıl baglarsın derken
baglayan mı var
hangı sebeple
benle mutlu olmak ısteyen mutlu olmak ıcın bahanelere sahıp olabılır
bı ınsanı kendıne zorla baglayamazsın

ama guzel gecınebılırsın
buda saygı ve hosgoruyle olur :)

Beni nasil sevsin? ne yapim? nasil davranim? ne yemek pisirim? hangi ic camasirini giyim? acaba o hangi rengi sever? hep o o o,,, ama sence hic onlar düsünüyomu karimi hakediyormuyum onu kaybetmekden korkuyorum Allah onu basimdan eksik etmesin yok en ufak hatanda yerin dibine sokarlar o benim kiymetimi bilsin bu saatten sonra

Ayni benimki de bensiz hicbir yere gidemez. Arkadas cevresi bile yok bi gezebileceği. Ama alistim bende artik hatta gecen hafta araba fuarina goturdu ya
Bizde başka şehirdeyken ben annemde kalayim sen annende kal derdim bensiz anasında bile kalamazdi garibim
Hayir gecelerimiz de çok sevişmeli geçse anlicam ama

Bu konunun tıpatıp aynısını okumuştum sanki yaa. Bir bana mı böyle geldi?

Niye ben onu kendime bağlamak için uğraşayım o ugrassin beni bağlamaya allah allah..
Gerçi laf aramızda yeni evliyken öyle fantezileri vardıAhh geçti gitti o günler..
Neyse soru bu değildi sanırım..olsun.bu burda kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…