• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanızı kendinize nasıl bağlarsınız!???

patisga

Elhamdülillah....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
562
336
103
Bu benim icin cok önemli bi konu kızlar bunun cevabını liste halinde bekliyorum her çerçeveden bakabilirsiniz benim eşim evinden uzak biri değil ama ben daha çok bana bağlansın istiyorum dışardayken bile arada bi arasın mesaj atsım yanında ben yokken kendini eksik hissetsin istiyorum nasıl davranmalıyım hangi konulara dikkat etmeliyim acaba??

Değer ver,sev,say,fikirlerine önem ver,baskın olma,ama pasif de olma. Erkek olsaydım kesinlikle zeki bakımlı ve anlayışlı bir kadın isterdim... Yapınla alakalı ama,sana istediğimiz kadar tavsiye verelim,senin yapında yoksa eğreti durabilir

Değer ver,sev,say,fikirlerine önem ver,baskın olma,ama pasif de olma. Erkek olsaydım kesinlikle zeki bakımlı ve anlayışlı bir kadın isterdim... Yapınla alakalı ama,sana istediğimiz kadar tavsiye verelim,senin yapında yoksa eğreti durabilir

Özgüven
Eğitim-eğitim her yerde olduğu gibi ilişkilerde de şart
Anlayış
Güleryüz,
Bunlar sağlıklı ilişki için
Senin isteğinse habire msj atsın vs vs ise
Telefondan işve cilve,erotik sözler söyle vs bak nasıl da deliriyo

Ayol nikah kıymışım,daha nasıl bağlayayım:KK49:

Yani evlisin zaten, bağlanmış bir kere..
Evine daha bağlı, daha ilgili sürekli mesaj atan arayan bir koca istiyorsun sanırım.
Önceki hali nasıldı, evlenince mi değişti, hep mi böyleydi, daha fazla ilgi istiyosan konuş, cilveli cilveli 'ilgilen benle' de :KK60:

Eşinizin karakterini bilmiyoruz ki..
Kimisi "Kaybetme korkusu" yüzünen evine bağlanır, kimisi kadının "Özgüveninden" etkilenip hayranlıkla bağlanır, kimi özgüveni sevmez, şefkatlı ve güven veren kadına bağlanır... bağlanır da bağlanır.. Eşinize göre cevaplar değişir.. Hatta varsa eşinizin kendi ailesinde olmayan ve özlem duyduğu eksik duygulara göre bile değişir..
Asıl soru, siz bunu neden istiyorsunuz? Eksik olan ne?

Nasıl derler sokakta hanımefendi mutfakta ahşı yatakta .. Ama hepsine sahip olsanız bile bağlanmayacağı varsa bağlanmıyorlar bence. Gidip İlhan uçkan'dan ders mi alsak ne yapsak.

samimi ol yeter bence birde fazla konuşma malesef çok konuşuyoruz...

O dedilerin nisanli yada sevgiliyken oluyor evlenince niye hep sizi arasinki niye eksik hissetsin.zaten evlenmis dimi her gece ayni yatakta sarilarak uyuyosun karsilikli yemek yiyorsunuz cay iciyorsunuz filim izliyorsunuz.istediginiz zaman gezmeye gidiyosunuz ysni evlisiniz niye size bagimli olsunki cok yesilcam filmi mi izlediniz ama onlar filim malesef sonlarida aci oluyor.
Sahsen ben bogulurum fazla ilgi beni sıkar ama cok istiyosaniz konusun dicem ama buda sacma olur yani isterse arar zaten icinden gelmeden sirf siz istiyosuniz diye yaparsa da yapmis olmak icin yapar...

Bu benim icin cok önemli bi konu kızlar bunun cevabını liste halinde bekliyorum her çerçeveden bakabilirsiniz benim eşim evinden uzak biri değil ama ben daha çok bana bağlansın istiyorum dışardayken bile arada bi arasın mesaj atsım yanında ben yokken kendini eksik hissetsin istiyorum nasıl davranmalıyım hangi konulara dikkat etmeliyim acaba??

Boynuna bir tasma tak ucunu da kendine bağla.

Back
X