Kocanızı nasıl kendinize bağlıyorsunuz?

İşin sırrı yetiştiren ailede bence. Bayram için eşimin memlekete geldik. Ziyaretlerde bana ailene gittin mi diye soranlara benden önce kv “gidecek tabi ki. Onların da hakkı evlatlarıyla beraber olmak” der. Şimdi eşim götürmesin kolaysa. Ben babasını arayıp beni aileme göndermiyor dersem çok kızarlar. Babası hep tembih edermiş “namus meselesi olmadığı sürece ayrılmak yok. Kavga yok. Sesin yükselmeyecek. Adil olacaksın” kayınpederim harika bir baba. Dört dörtlük evlatlar yetiştirmiş. Tabi eşimle bizim hiç mi kavgamız yok. Oluyor. Ama büyümez asla. Bazen şakalaşırken beni kızdıracak şeyler dediğinde “ben bi x babacığımı(kayınpeder) ya da x anneciğimi(kayınvalide) arayayım derim. Hemen geri vites yapar benimki. Annesi hep aramızın iyi olması için nasihatler eder. Aileme saygısızlık yapsa eşim, kendi ailesi yüzüne bile bakmaz. Biz seni böyle mi yetiştirdik derler.

Kayınvalidem oğlun işten gelip bana yemek yaptı dediğimde sevinen bir kadın. Evi süpürdü dediğimde aferin ona diyen bir ailesi var. Ben iki nişan attım. Sevgililerim oldu. Millete ters geldi ama benim kurduğum aileyi görünce hepsi iyi yapmışsın diyorlar. Çok seviyorum. Çok seviliyorum. Saygı görüyorum. Doğumuma annem yetişemedi ama kayınvalidem elimi tuttu. Benimle beraber bekledi sancıları. sırtıma belime masaj yaptı hep.

Önce ailesini tanımak gerekiyor. Ailesi kişinin aynası çünkü.

portakalcandir a katılıyorum yani ben evli değilim ama abimin ilişkisinden yola çıkarsam. aslında biraz da kadınla alakalı erkek kadını akıllı becerikli görüyorsa ona güvenip eşinin dediğini yapabilir. Biz de gelinimize değer veririz hatta ben bi şeyler alırken bile ona sorarım fikrini alırım çünkü akıllı her şeyden anlayan biri. Zaten abim karısını dinlemesin annem çok kızar. Abimin evliliğine karışmaz asla onlar istediğini yapsın nasıl mutlu oluyorlarsa der. Tabi gelinin de hoşuna gidiyo bu durum o yüzden annemle 5 yıldır en ufak tartışma bile yaşamadılar. Gelin de bizi sever sürekli gelir bize, arar hep güler yüzlüdür bize karşı. Ne biliyim karşılıklı sma aileyle ilgili bence.

Maşallah çok güzel çok şanslısınız gerçekten,ne mutlu size . Rabbim eşinizin ailesi gibi insanların sayısını arttırsın inşallah.Benim kayinvalidem bu anlattıklarınıza çok uzak olduğu için böyle ailelerin olduğunu duyunca mutlu Rabbim muhabbrtinizi daim etsin

Imzayinereye atıyoruz. Her birharfine katılıyorum.

Bacım erkek milleti bildiğin çocuk pohpohla aslansın kapansın en ufacık bişeyde amanda aman nasıl güzel yaparmış benm kocam da benim kocam diye gezen sabrın varsa... Ben işi bilip yapmayanlardanm çünkü eehhh Bee diyenlerdenim ama yapanlar cidden çok mutlu. Mesela özel günü var eşşninkini 1 yaş dogum günü gibi kutla ısrarla özel günlerde hediye al ona sürprizler yap. Zamanla o sana yapmak isticek. Örneğini gördüm Bi arkadasmda kocası manyak hediye alıyor. Sen en iyisini bilirsin aşkım ama başlayan cümlelerle isteğini söyle asi olma özellikle ailesini çekiştirme ona anneciğim babacıııö yap sabrım var diyorsan hep polyyanna Olcan ama alttan altada ama aşşşkooom bana sunu da yapsan keske alsan keske gitsek keşke ne tatlış olaaar deyip +18 yaklaşmaya çalışmak ardından ödül gibi yani yapcan dicen essah bak dediklerim bazılarını yaptım tutuyor.

Şahsen bu kocanızn karakteriyle ilgili kimiside ne anneyi ne eşi takmaz kendi bildigine gider ben şahsen bişey yapmiyorm diyorumya kişilik meselesi mantıklı gelirse dinliyor beni değilse kendi dediği ama mesela annesi asla ama asla mantıklı cümle dahi kuramadığı için onu kesinlikle dinlemez siz ne desenizde bu adam demek öteden beri annesinin dediklerini uygulayıp memnun kaldysa sonuçlarından devam edecktr kimide sırf kadın sözü dinledi demesnler diye eşi mantıklı olsada dinlemezz.

Benim kayınvalidem kocamın abimin düğününe gelmesini bile istemiyor,bunu hanımcılık sayıyor ama kocam annesini dinliyor( ben ne yapıcam

Maaşallah, benimki tam tersi kocamı benden koparmaya çalışıyor

Bu akşam bu konu hakkında bende eşimle tartıştım eşim çözüm buldu darısı sizin başınıza yarın akşam gelirken kendime bi tasma alayım dedi..

Benim kayınvalidem kocamın abimin düğününe gelmesini bile istemiyor,bunu hanımcılık sayıyor ama kocam annesini dinliyor( ben ne yapıcam
Yuh ama yani. Bırak oğlunu o düğüne kendisinin de gelmesi lazım. İyi niyet göremedim.

Maşallah, ne güzel bir evlat yetiştirmişler. İnşallah bizler de evlatlarımızı bu şekilde yetiştirebiliriz. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

bağlamak derken ? kendisi zaten imzayı atarken bağlılık yemini ediyor . daha nasıl bir şekil bağlanma bekliyorsunuz ?

bağlamak derken ? kendisi zaten imzayı atarken bağlılık yemini ediyor . daha nasıl bir şekil bağlanma bekliyorsunuz ?
İmzayı attıktan sonra değişip bambaşka bir karaktere dönüşünce ortada bağlanma kalmıyor da...

Aynen öyle mesela hanım köylü demesinler diye hanımının Ailesine neredeyse düşman olan var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…