- 31 Mayıs 2019
- 131
- 81
- 13
- Konu Sahibi Belki Olur
-
Peki mesela bazı Kadınlar nasıl oluyor da erkeği evine bağlı tutuyor?kadınla mı alakalı sizce yoksa erkekle mi?Anlatmakla anlaşılmıyor o.
Zamanla anlayan anlıyor, anlamayan da ömürden yiyor maalesef..
Peki mesela bazı Kadınlar nasıl oluyor da erkeği evine bağlı tutuyor?kadınla mı alakalı sizce yoksa erkekle mi?
Şaka bir yana :)sizin gözleminiz var mı bu konuda,nedir formulü anlayışlı bir kocanın:)Ben onların kukusunun altından, benimkinin tenekeden olduğunu düşünüyorum.
Ciddiyim.
Maşallah çok güzel çok şanslısınız gerçekten,ne mutlu size . Rabbim eşinizin ailesi gibi insanların sayısını arttırsın inşallah.Benim kayinvalidem bu anlattıklarınıza çok uzak olduğu için böyle ailelerin olduğunu duyunca mutlu Rabbim muhabbrtinizi daim etsinİşin sırrı yetiştiren ailede bence. Bayram için eşimin memlekete geldik. Ziyaretlerde bana ailene gittin mi diye soranlara benden önce kv “gidecek tabi ki. Onların da hakkı evlatlarıyla beraber olmak” der. Şimdi eşim götürmesin kolaysa. Ben babasını arayıp beni aileme göndermiyor dersem çok kızarlar. Babası hep tembih edermiş “namus meselesi olmadığı sürece ayrılmak yok. Kavga yok. Sesin yükselmeyecek. Adil olacaksın” kayınpederim harika bir baba. Dört dörtlük evlatlar yetiştirmiş. Tabi eşimle bizim hiç mi kavgamız yok. Oluyor. Ama büyümez asla. Bazen şakalaşırken beni kızdıracak şeyler dediğinde “ben bi x babacığımı(kayınpeder) ya da x anneciğimi(kayınvalide) arayayım derim. Hemen geri vites yapar benimki. Annesi hep aramızın iyi olması için nasihatler eder. Aileme saygısızlık yapsa eşim, kendi ailesi yüzüne bile bakmaz. Biz seni böyle mi yetiştirdik derler.
Kayınvalidem oğlun işten gelip bana yemek yaptı dediğimde sevinen bir kadın. Evi süpürdü dediğimde aferin ona diyen bir ailesi var. Ben iki nişan attım. Sevgililerim oldu. Millete ters geldi ama benim kurduğum aileyi görünce hepsi iyi yapmışsın diyorlar. Çok seviyorum. Çok seviliyorum. Saygı görüyorum. Doğumuma annem yetişemedi ama kayınvalidem elimi tuttu. Benimle beraber bekledi sancıları. sırtıma belime masaj yaptı hep.
Önce ailesini tanımak gerekiyor. Ailesi kişinin aynası çünkü.
Imzayinereye atıyoruz. Her birharfine katılıyorum.İşin sırrı yetiştiren ailede bence. Bayram için eşimin memlekete geldik. Ziyaretlerde bana ailene gittin mi diye soranlara benden önce kv “gidecek tabi ki. Onların da hakkı evlatlarıyla beraber olmak” der. Şimdi eşim götürmesin kolaysa. Ben babasını arayıp beni aileme göndermiyor dersem çok kızarlar. Babası hep tembih edermiş “namus meselesi olmadığı sürece ayrılmak yok. Kavga yok. Sesin yükselmeyecek. Adil olacaksın” kayınpederim harika bir baba. Dört dörtlük evlatlar yetiştirmiş. Tabi eşimle bizim hiç mi kavgamız yok. Oluyor. Ama büyümez asla. Bazen şakalaşırken beni kızdıracak şeyler dediğinde “ben bi x babacığımı(kayınpeder) ya da x anneciğimi(kayınvalide) arayayım derim. Hemen geri vites yapar benimki. Annesi hep aramızın iyi olması için nasihatler eder. Aileme saygısızlık yapsa eşim, kendi ailesi yüzüne bile bakmaz. Biz seni böyle mi yetiştirdik derler.
Kayınvalidem oğlun işten gelip bana yemek yaptı dediğimde sevinen bir kadın. Evi süpürdü dediğimde aferin ona diyen bir ailesi var. Ben iki nişan attım. Sevgililerim oldu. Millete ters geldi ama benim kurduğum aileyi görünce hepsi iyi yapmışsın diyorlar. Çok seviyorum. Çok seviliyorum. Saygı görüyorum. Doğumuma annem yetişemedi ama kayınvalidem elimi tuttu. Benimle beraber bekledi sancıları. sırtıma belime masaj yaptı hep.
Şahsen bu kocanızn karakteriyle ilgili kimiside ne anneyi ne eşi takmaz kendi bildigine gider ben şahsen bişey yapmiyorm diyorumya kişilik meselesi mantıklı gelirse dinliyor beni değilse kendi dediği ama mesela annesi asla ama asla mantıklı cümle dahi kuramadığı için onu kesinlikle dinlemez siz ne desenizde bu adam demek öteden beri annesinin dediklerini uygulayıp memnun kaldysa sonuçlarından devam edecktr kimide sırf kadın sözü dinledi demesnler diye eşi mantıklı olsada dinlemezz.Merhaba, ben kocama neredeyse hiçbir lafımı dinletemiyorum yani dediklerim mantıklı olsa bile o yapmıyor ve aksine sinirleniyor. Fakat annesinin her dediğini yapıyor,annesi kocamı benim ailemden uzak tutmak istiyor ve bunu başarıyor. Bu durumda kocam beni değil annesini dinliyor. Sizin kocanıza karşı tavrınız nasıl?Ne yapmak lazım ki bir karısı olduğunu bilsin?
Benim kayınvalidem kocamın abimin düğününe gelmesini bile istemiyor,bunu hanımcılık sayıyor ama kocam annesini dinliyorİşin sırrı yetiştiren ailede bence. Bayram için eşimin memlekete geldik. Ziyaretlerde bana ailene gittin mi diye soranlara benden önce kv “gidecek tabi ki. Onların da hakkı evlatlarıyla beraber olmak” der. Şimdi eşim götürmesin kolaysa. Ben babasını arayıp beni aileme göndermiyor dersem çok kızarlar. Babası hep tembih edermiş “namus meselesi olmadığı sürece ayrılmak yok. Kavga yok. Sesin yükselmeyecek. Adil olacaksın” kayınpederim harika bir baba. Dört dörtlük evlatlar yetiştirmiş. Tabi eşimle bizim hiç mi kavgamız yok. Oluyor. Ama büyümez asla. Bazen şakalaşırken beni kızdıracak şeyler dediğinde “ben bi x babacığımı(kayınpeder) ya da x anneciğimi(kayınvalide) arayayım derim. Hemen geri vites yapar benimki. Annesi hep aramızın iyi olması için nasihatler eder. Aileme saygısızlık yapsa eşim, kendi ailesi yüzüne bile bakmaz. Biz seni böyle mi yetiştirdik derler.
Maaşallah, benimki tam tersi kocamı benden koparmaya çalışıyorİşin sırrı yetiştiren ailede bence. Bayram için eşimin memlekete geldik. Ziyaretlerde bana ailene gittin mi diye soranlara benden önce kv “gidecek tabi ki. Onların da hakkı evlatlarıyla beraber olmak” der. Şimdi eşim götürmesin kolaysa. Ben babasını arayıp beni aileme göndermiyor dersem çok kızarlar. Babası hep tembih edermiş “namus meselesi olmadığı sürece ayrılmak yok. Kavga yok. Sesin yükselmeyecek. Adil olacaksın” kayınpederim harika bir baba. Dört dörtlük evlatlar yetiştirmiş. Tabi eşimle bizim hiç mi kavgamız yok. Oluyor. Ama büyümez asla. Bazen şakalaşırken beni kızdıracak şeyler dediğinde “ben bi x babacığımı(kayınpeder) ya da x anneciğimi(kayınvalide) arayayım derim. Hemen geri vites yapar benimki. Annesi hep aramızın iyi olması için nasihatler eder. Aileme saygısızlık yapsa eşim, kendi ailesi yüzüne bile bakmaz. Biz seni böyle mi yetiştirdik derler.
Bu akşam bu konu hakkında bende eşimle tartıştım eşim çözüm buldu darısı sizin başınıza yarın akşam gelirken kendime bi tasma alayım dedi..Merhaba, ben kocama neredeyse hiçbir lafımı dinletemiyorum yani dediklerim mantıklı olsa bile o yapmıyor ve aksine sinirleniyor. Fakat annesinin her dediğini yapıyor,annesi kocamı benim ailemden uzak tutmak istiyor ve bunu başarıyor. Bu durumda kocam beni değil annesini dinliyor. Sizin kocanıza karşı tavrınız nasıl?Ne yapmak lazım ki bir karısı olduğunu bilsin?
Yuh ama yani. Bırak oğlunu o düğüne kendisinin de gelmesi lazım. İyi niyet göremedim.Benim kayınvalidem kocamın abimin düğününe gelmesini bile istemiyor,bunu hanımcılık sayıyor ama kocam annesini dinliyor( ben ne yapıcam
Maşallah, ne güzel bir evlat yetiştirmişler. İnşallah bizler de evlatlarımızı bu şekilde yetiştirebiliriz. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.İşin sırrı yetiştiren ailede bence. Bayram için eşimin memlekete geldik. Ziyaretlerde bana ailene gittin mi diye soranlara benden önce kv “gidecek tabi ki. Onların da hakkı evlatlarıyla beraber olmak” der. Şimdi eşim götürmesin kolaysa. Ben babasını arayıp beni aileme göndermiyor dersem çok kızarlar. Babası hep tembih edermiş “namus meselesi olmadığı sürece ayrılmak yok. Kavga yok. Sesin yükselmeyecek. Adil olacaksın” kayınpederim harika bir baba. Dört dörtlük evlatlar yetiştirmiş. Tabi eşimle bizim hiç mi kavgamız yok. Oluyor. Ama büyümez asla. Bazen şakalaşırken beni kızdıracak şeyler dediğinde “ben bi x babacığımı(kayınpeder) ya da x anneciğimi(kayınvalide) arayayım derim. Hemen geri vites yapar benimki. Annesi hep aramızın iyi olması için nasihatler eder. Aileme saygısızlık yapsa eşim, kendi ailesi yüzüne bile bakmaz. Biz seni böyle mi yetiştirdik derler.
bağlamak derken ? kendisi zaten imzayı atarken bağlılık yemini ediyor . daha nasıl bir şekil bağlanma bekliyorsunuz ?Merhaba, ben kocama neredeyse hiçbir lafımı dinletemiyorum yani dediklerim mantıklı olsa bile o yapmıyor ve aksine sinirleniyor. Fakat annesinin her dediğini yapıyor,annesi kocamı benim ailemden uzak tutmak istiyor ve bunu başarıyor. Bu durumda kocam beni değil annesini dinliyor. Sizin kocanıza karşı tavrınız nasıl?Ne yapmak lazım ki bir karısı olduğunu bilsin?
İmzayı attıktan sonra değişip bambaşka bir karaktere dönüşünce ortada bağlanma kalmıyor da...bağlamak derken ? kendisi zaten imzayı atarken bağlılık yemini ediyor . daha nasıl bir şekil bağlanma bekliyorsunuz ?
Aynen öyle mesela hanım köylü demesinler diye hanımının Ailesine neredeyse düşman olan var...Şahsen bu kocanızn karakteriyle ilgili kimiside ne anneyi ne eşi takmaz kendi bildigine gider ben şahsen bişey yapmiyorm diyorumya kişilik meselesi mantıklı gelirse dinliyor beni değilse kendi dediği ama mesela annesi asla ama asla mantıklı cümle dahi kuramadığı için onu kesinlikle dinlemez siz ne desenizde bu adam demek öteden beri annesinin dediklerini uygulayıp memnun kaldysa sonuçlarından devam edecktr kimide sırf kadın sözü dinledi demesnler diye eşi mantıklı olsada dinlemezz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?