Kocanızın sizi yıllar önce aldattığını ve bir çocuğu olduğunu öğrenseniz?

o an evliliğimin gidişatı ve benim çocuklarım var mı bu da önemli...

eğer çocuklarım bunu anlayacak yaşta ise çocuklarımla birlikte yaşamayı eşimede o çocukla yaşamasını söyler ayırırdım yolumu.
ama benim çocuklarımında babaya çok ihtiyacı var o çocuğun yaşı büyükse ona maddi imkan sağlayıp ayrı yaşamasını isterdim. yada kayınvalidem baksın :))

zor,Rabbim böyle dertlerle sınamasın.

eğer gerçekten eşimin beni sevdiğine inanıyorsam o masum çocuğa bakardım tabi ki onun bir suçu yok. yaşı ne olursa olsun farketmezdi benim için...
kendi annesinin yokluğunu hissettırmemeye çalışırdım. tabi eşime tavrımı koyardım.

Hayat bir sınav ve buda bana bir sınama ise o çocuga kendi cocugum gibi bakardım. Elbet üzülürdüm, sinirlenir, şaşırırdım ama bakardım her insan hata yapar önemli olan gerçekten beni sevmesi ve birdaha yapmaması durumunda kabul ederdim.

kocam beni aldatacak,aldattığı kadından çocuğu olcak,ben de çocuk günahsız diye çocuğu sahipleneceğim.peki benim günahım ne.o durumda zaten ''zavallı,günahsız çocuk ne yapacak''diye değil''kocamı öldürsemmi,sadece boşasammı'' diye düşünürüm.
ayrıca aynı şeyi bayan yapsa(yani kocasını aldatsa),kocasını aldattığı adamdan hamile kalsa acaba kocası''karım hata yapmış ama karnındaki çocuğun günahı yok,nüfusuma geçireyim''mi diyecek.
Allah başa vermesin yuva bozulacağı gibi kan da dökülür...

öncelıkle allah korusun, çok zor bı durum...

bı yandan o çocuğa acırım, onun ne günahı var
kımsesız kalmış, sahıplenmek ısterım bakarım

bı yandanda kocama olan öfkemden ve hayal kırıklığından
evlılığımıze acırım
geçmış olan zamana, benı aldatmasına ve söylememesıne.

ama galıba ıkısını başbaşa bırakır hayatlarından çıkarım, bılmıyorum zor bı durum :31:

çok üzüleceğim kesin, o adamı boğmak gelirdi ilk etapta içimden, ama çocuğu düşününce ne bileyim sanırım çocuğa bakardım. Yalnız bu benim o adamı affettiğim anlamına gelmez. Burnundan getirirdim. çocuğun suçu yok zor bir durum gerçekten
)

çok büyük bir sınav bence ama kesinlikle hırs çocuktan çıkartılırsa (ki şeytan bu konuda boş durmaz) vebali büyük olur. yani aynen film gibi..

Maddi durumum el veriyorsa cocugumun kardesi olan o cocugu alirim yanima ve bakabiliyor muyum diye kendimi sinarim. Bakabiliyorsam da birakmam. Kocama gelinde ondan bosanirim. Aldatmasi ayri, cocuk peydahlamasi ayri, en kötüsü de bunu yillarca saklamis olmasi serefsizlik.

annesinin yaşayıp yaşamadığına bağlı yaşamıyorsa çocuk çocuğum olur kocama da az biraz küserim geçer ama çocuğun annesi yaşıyorsa o zaman hadi yolun açık olsun....

başa gelmeden cevaplaması zor ne desem ki
alah böyle birşey yaşatmasın ama ben benimle birlikteyken yapmışsa asla affetmezdim bir değil 5 çocuukta olsa.ama çocuğada yazık onun suçu günahı neee
allah yaşatmasın

benim aşıma geldi benle evliyken gitti bir başkasıyla ilişki yaşadım gitti imam nikahı kıydı birde çocukları oldu benim iki kızım varken oluyor ama birşey yapamıyorsun

benim aşıma geldi benle evliyken gitti bir başkasıyla ilişki yaşadım gitti imam nikahı kıydı birde çocukları oldu benim iki kızım varken oluyor ama birşey yapamıyorsun

ne kadar basit anlatmışsınız...ne demek birşey yapamıyorum.sizin adam resmen 2 kadınla evli,2 evi var,ayır çocukları,siz de bunu kabullenmişsiniz ne ala....yapacak çok şey var da,yapmak isteyene....

Konu 2008 de açılmış.
Konu sahibinin üyeliği silinmiş.:37:
Ve siz konuyu hortlatmışsınız yine.:46:
Bir bakın bakalım tarihine üyeye üyeliği aktif mi...
Nasıl bulup buluşturuyorsunuz anlmıyorum ki.:44:

eğer eşimin metresi ölmüş olmasaydı hiçşüphesiz sonsuza dek beni kandırmaya devam edicek. kadın ölünce çocuğa tek başına bakmaktan, onunla uğraşıcak olmaktan korkmuş ki gelmiş bana açılmış. çünkü ben çocuğa bakmayı kabul edersem beraber baksak bile çocuğa yükü her zaman kadınlar çekiyor ve çocukların herşeyiyle onlar ilgileniyorlar. kocamı boşardım. o çocukla da ilgilenirdim, kendi çocuklarımla gezmeye çıktığımda yanıma alırdım ona güzel hediyeler alırdım, babası evde olmadığı günler çocuğun bende kalmasına izin verirdim. ki zaten ben çoluk çocuk sahibi kişilerin durumu elveriyorsa evlatlık edinmelerini ya da koruyucu evebeyinlik yapmalarını isteyen biriyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle tepkimi gösterir kavgamı ederdim. Kocamla ilişkim eskisi gibi olmazdı araya mutlaka soğukluk girerdi zamanla aşılır mı aşılmaz mı bilemem ama düzenimi, evliliğimi bozmak istemiyorsam devam ederdim. Çocuğa kesinlikle sahip çıkardım. Tabii annesi ölmüşse. Yaşıyorsa durum değişir.

Back
X