kocanizin yasadiginiz sorunlari ailesine anlatmasi ve dedikodunuzu yapmasi normal mi

canimyavrumm

Bence Boşanmamalısın!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
410
166
18
40
benim esim yapiyor bunu ve normal karisliyor sinirli anlarda boyle olurmus.siz ne diyorsunuz?

Anormal şiddet, ihanet gibi ekstrem durumlar yoksa çocuk gibi aileye her sorun şikayet edilmez, edilmemeli.

Yaptıgı terbiyesizlik. Henuz bir aile oldugunuzu idrak edememis erkek cocugu gibi davranmasınız hıcbir mantıgı yok. Annesi gibi akıl vermeyi deneyin egitilmesi gerektigini düsünüyorum
rahatsizligimi söyleyince snein.gönlün dar ne var bunda diyor sinirden cildiracam zaten 4 eylulde mahkeme var bosanacam

Hiç konuştun mu neden böyle yapıyorsun diye ?
biraz once konustum aynen soyle diyor.e bosanmaya karar vermisiz sinirimi ofkemi.nasil.kusayim.tabuki anlatip rahatlicam ama ayni zamanda da bir daha deneyelim.diyor.e gerizekali diyorum ben de maden bir daha denemeye karar veriyorsun ne diye anlatiyorsun.her seyi.tamamen bosan ye b...mu ondan sonra istedigin kadar...cok sinirliyim

Çocuk gibi bunlar her seyı anlatır anaya banaya allah uzak tutsun.Aıle olmanın kavramını bılememıs ınsanlar .Aılesındede suc varkı dınlıyor.Benım abımde ılk aylarda evlılıgınkn geldı sıkayet ettı babama babam dedıkı daha 2 gunluk gelın yaptıgın terbıyesızlık evlılıgı kaldıramıosan defol gıt ben gelınıme bakarım dedı.Aıledede suc var canım.

biraz once konustum aynen soyle diyor.e bosanmaya karar vermisiz sinirimi ofkemi.nasil.kusayim.tabuki anlatip rahatlicam ama ayni zamanda da bir daha deneyelim.diyor.e gerizekali diyorum ben de maden bir daha denemeye karar veriyorsun ne diye anlatiyorsun.her seyi.tamamen bosan ye b...mu ondan sonra istedigin kadar...cok sinirliyim
Kufur etme sakin kalmaya calıs .Heö bosanıosunuz hemde aynı evdemı kalıosunuz.Anlamadım ben canım.

Büyüyememiş küçük çocuktan farkı yok böylelerinin. Adam ol da sorununu kendi içinde çöz; 5 yaşındaki çocuk gibi ona buna şikayet etmek ne. Bu erkeklerin hiç büyümeye niyeti yok.

ya gidiyor anlatiyor kavga yapiyoruz tamam ben bosaniyorum diyip anlatıyo evdeki.olaylari anlatiyor kafayi yicrm sinirden
Evliliği flört sanan eş vakası maalesef.Her kavgada ben boşanacağım deseydi olmayan eşim hiç ummadığı anda davayı açardım.Erkek kişisi olgun olmalı biz kadınlar duygusal düşünüyor, duygusal hareket ediyoruz.O dengeyi kuracak olan olgun erkek.

Böylesine dengesiz bir adamla bir ömür geçmez.

rahatsizligimi söyleyince snein.gönlün dar ne var bunda diyor sinirden cildiracam zaten 4 eylulde mahkeme var bosanacam

Hayırlısı olsun hiiic takmayın ozaman ben olsam küfür eder dururdum kelimesi kelimesine gidip onlarıda anlatsın utanmazsa diye😂
Nefret ediyorum iki yasında cocuk gibi herseye anne baba diyen kocadan böö

Değil. Kol kırılır yen içinde kalır. Sorunu başkalarına anlattıkça büyüyeceği yoksa da büyür çünkü.

Bebeğin var adam suçlu ama hemen boşanma eğit azıcık dilini tut, kavga etme. Çocuk gibi anlat herşeyi ya da ssn de onu başkalarının yanında kötüle ki ne hissetiğini anlasın 😉

Back
X