- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 40
- Konu Sahibi canimyavrumm
benim esim yapiyor bunu ve normal karisliyor sinirli anlarda boyle olurmus.siz ne diyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bur kavga yaoiyoruz tamam ben bosanacam aileme de soylicem diyor.gidiyor aileisnij yanina olan biteni anlatiyor dayanamiyorum diyor.dwdikodumu yapıyor cok sinirleniyorumTabiki de hiç ve hiç normal değil.
rahatsizligimi söyleyince snein.gönlün dar ne var bunda diyor sinirden cildiracam zaten 4 eylulde mahkeme var bosanacamYaptıgı terbiyesizlik. Henuz bir aile oldugunuzu idrak edememis erkek cocugu gibi davranmasınız hıcbir mantıgı yok. Annesi gibi akıl vermeyi deneyin egitilmesi gerektigini düsünüyorum
Hiç konuştun mu neden böyle yapıyorsun diye ?bur kavga yaoiyoruz tamam ben bosanacam aileme de soylicem diyor.gidiyor aileisnij yanina olan biteni anlatiyor dayanamiyorum diyor.dwdikodumu yapıyor cok sinirleniyorum
ya gidiyor anlatiyor kavga yapiyoruz tamam ben bosaniyorum diyip anlatıyo evdeki.olaylari anlatiyor kafayi yicrm sinirdenAnormal şiddet, ihanet gibi ekstrem durumlar yoksa çocuk gibi aileye her sorun şikayet edilmez, edilmemeli.
biraz once konustum aynen soyle diyor.e bosanmaya karar vermisiz sinirimi ofkemi.nasil.kusayim.tabuki anlatip rahatlicam ama ayni zamanda da bir daha deneyelim.diyor.e gerizekali diyorum ben de maden bir daha denemeye karar veriyorsun ne diye anlatiyorsun.her seyi.tamamen bosan ye b...mu ondan sonra istedigin kadar...cok sinirliyimHiç konuştun mu neden böyle yapıyorsun diye ?
Kufur etme sakin kalmaya calıs .Heö bosanıosunuz hemde aynı evdemı kalıosunuz.Anlamadım ben canım.biraz once konustum aynen soyle diyor.e bosanmaya karar vermisiz sinirimi ofkemi.nasil.kusayim.tabuki anlatip rahatlicam ama ayni zamanda da bir daha deneyelim.diyor.e gerizekali diyorum ben de maden bir daha denemeye karar veriyorsun ne diye anlatiyorsun.her seyi.tamamen bosan ye b...mu ondan sonra istedigin kadar...cok sinirliyim
Evliliği flört sanan eş vakası maalesef.Her kavgada ben boşanacağım deseydi olmayan eşim hiç ummadığı anda davayı açardım.Erkek kişisi olgun olmalı biz kadınlar duygusal düşünüyor, duygusal hareket ediyoruz.O dengeyi kuracak olan olgun erkek.ya gidiyor anlatiyor kavga yapiyoruz tamam ben bosaniyorum diyip anlatıyo evdeki.olaylari anlatiyor kafayi yicrm sinirden
bebek var küçük mecbur ev ariyorum su anKufur etme sakin kalmaya calıs .Heö bosanıosunuz hemde aynı evdemı kalıosunuz.Anlamadım ben canım.
Böylesine dengesiz bir adamla bir ömür geçmez.biraz once konustum aynen soyle diyor.e bosanmaya karar vermisiz sinirimi ofkemi.nasil.kusayim.tabuki anlatip rahatlicam ama ayni zamanda da bir daha deneyelim.diyor.e gerizekali diyorum ben de maden bir daha denemeye karar veriyorsun ne diye anlatiyorsun.her seyi.tamamen bosan ye b...mu ondan sonra istedigin kadar...cok sinirliyim
rahatsizligimi söyleyince snein.gönlün dar ne var bunda diyor sinirden cildiracam zaten 4 eylulde mahkeme var bosanacam