- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi blackblackblack
-
Bizde de para işleri eşimde; ödemeler, birikimler vs hep eşim yapar. Hesabındaki parasını sürekli kuruşu kuruşuna bilmem ama sorduğumda söyler, göster desem gösterir. Nedir bu gizlilik anlamadım. Çok para olduğunu görürseniz çok harcarsınız diye mi korkuyor acaba2 yıllık evliyim Eşim hesabındaki parayı bana göstermek istemiyor. Esim benden parayi eksik etmez, ne istersem alır, kredi de ödüyoruz gelirmz giderimiz de belli. Ama bankamatige bile ben yaninda olduğum için gtmiyor sırf hesabındaki parayı gormeyeym diye.. erkegin kıyıda köşede biriktrdgi olmalyms. Bunu kadının bilmesine gerek yokmuş.. ben senden bseyi eksik ediyor muyum sanki diyo.. (( Evliliğimiz ilk başlarında kartının şifresni telefonuna kaydetmsti gizliden grdim baktım da dokümana öyle karstrdgi birşey de yok ,, ama saklaması zoruma gdyo)) sizce yaptığı bu davranış normal mi... Bu konuda trip atmami bile istemiyor eşim, göstermek istemiyosa saygı duyup susup tamam demeliymisimnapayım yol gösterin
Hayır normal değil. O parayı sadece kendi sahiplenmiş. Sizi ortak etmek istemiyor bence. Bende olsam çok kırılırdım açıkçası. Ciddi ciddi konuşurdum. Muhtemelen aklı başına gelene kadar bende kendime yönelik yaşardım. Evlilik böyle olmamalı ya..Bilemiyorum.
Eşimin ayrı hesabı yok maaş hesabı var sadece ortak hesabımiz var birikimimiz orda durur ikimzde biliriz miktarını ama benden gizleseydi bende sizin gibi trip atardım yani erkeğin parası olsun zaten kıyıda köşede de karisida bilsin yani2 yıllık evliyim Eşim hesabındaki parayı bana göstermek istemiyor. Esim benden parayi eksik etmez, ne istersem alır, kredi de ödüyoruz gelirmz giderimiz de belli. Ama bankamatige bile ben yaninda olduğum için gtmiyor sırf hesabındaki parayı gormeyeym diye.. erkegin kıyıda köşede biriktrdgi olmalyms. Bunu kadının bilmesine gerek yokmuş.. ben senden bseyi eksik ediyor muyum sanki diyo.. (( Evliliğimiz ilk başlarında kartının şifresni telefonuna kaydetmsti gizliden grdim baktım da dokümana öyle karstrdgi birşey de yok ,, ama saklaması zoruma gdyo)) sizce yaptığı bu davranış normal mi... Bu konuda trip atmami bile istemiyor eşim, göstermek istemiyosa saygı duyup susup tamam demeliymisimnapayım yol gösterin
Ben daha eşimin hesabına hiç girmedim. Anlatır, bende bakma gereği duymam. Yanımda para çekerken hiç bir zaman bakmadım. Başka şeylerle uğraşırım.2 yıllık evliyim Eşim hesabındaki parayı bana göstermek istemiyor. Esim benden parayi eksik etmez, ne istersem alır, kredi de ödüyoruz gelirmz giderimiz de belli. Ama bankamatige bile ben yaninda olduğum için gtmiyor sırf hesabındaki parayı gormeyeym diye.. erkegin kıyıda köşede biriktrdgi olmalyms. Bunu kadının bilmesine gerek yokmuş.. ben senden bseyi eksik ediyor muyum sanki diyo.. (( Evliliğimiz ilk başlarında kartının şifresni telefonuna kaydetmsti gizliden grdim baktım da dokümana öyle karstrdgi birşey de yok ,, ama saklaması zoruma gdyo)) sizce yaptığı bu davranış normal mi... Bu konuda trip atmami bile istemiyor eşim, göstermek istemiyosa saygı duyup susup tamam demeliymisimnapayım yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?