Kocanz hesabindaki parayı saklar mı sizden?

Bizde de para işleri eşimde; ödemeler, birikimler vs hep eşim yapar. Hesabındaki parasını sürekli kuruşu kuruşuna bilmem ama sorduğumda söyler, göster desem gösterir. Nedir bu gizlilik anlamadım. Çok para olduğunu görürseniz çok harcarsınız diye mi korkuyor acaba ben olsam çok zoruma giderdi, iyilikle hislerimi anlatırdım. Daha olmadı o zaman çalışmaya başlıyorum senle para mı ayırıyorum derdim.

İşin için gizleme varsa ya çok savurgansınız ya da eşiniz boşanma durumunda kuruş vermemek derdinde.
Hangisi olduğunu siz bilirsiniz. Savurgan değilseniz diğer ihtimaldir.
Siz çalışıyor musunuz?
Normal şartlarda ortak bütçeden yanayım ama bu adamla olmaz o.
Çalışın, kendinizi bu adamın kötü günde iyi davranabilme ihtimaline teslim etmeyin derim.

benim nişanlım saklamıyor. birbirimizden gelir gider konusunda bi saklımız yok. bence hoş değil. yani bankamatikten para çekerken gözümü dikip bakmam mesela, ama zaten az çok biliyor olurum. bu şekilde saklaması hoş değil.

Benim banka hesabımda bir kuruş para olmaz maaşımın yattığı gün gönderirim hepsini. Ödemeleri falan hep eşim yapar. Ben de açıkcası yaklaşık miktarı bilirim ama net miktarı bilmem. Ne zaman sorsam var işte birazcık gibi muallak cevaplar alırım. Pek de takılmıyorum açıkcası şu an için alınacak birşeyim yok diye ama olur da büyük bişi almak istediğimizde miktarı söylemezse ve parayı saklarsa o zaman işler çok değişir işte

Bende olsam tirip yapardım hani görmek filan mesele değil ama saklayınca insan kendini kötü hisseder benim eşim hiç saklamaz hatta bana verir parayida kartida kendinin haberi yoktur ben ona para veririm. Hatta git kendin para al dediğimde hiç açmaz cuzdanimi hayır sen ver der

Her an, gün gün size bildirmesine gerek yoktur belki ama tabi ki bilmelisiniz diye düşünüyorum.Bankamatiğe gitmek istemeyecek kadar gizli olması bende şüpheler uyandırırdı açıkçası.

Ben de eşimden gizli para biriktiriyorum açıkçası, hatta sanıyorum ki biriktirdiğimden haberi bile yok. Sizin ve evinizin eksiklerini gidermekte sıkınıtı çıkarmıyorsa bence üstelemeyin. Herkes bir şekilde bir köşede parası olsun ister bence.

+111111111111111111

Bu durum tam tersi olsaydı eşiniz sizinbiriliminizi görmek istese ısrarcı felan olsa burda onlarca kişi eşinize saydırır herkesin maaşı kendine felan diye nutuk atardı eminim. Bir şeyiniz eksik değilmiş her istediğinizi alıyormuş e daha ne. Sizene ne kazanıyor nereye ne harcıyor kendi çalışıyo kendi parası nedir yani sıkıntı ??

Eşimin ayrı hesabı yok maaş hesabı var sadece ortak hesabımiz var birikimimiz orda durur ikimzde biliriz miktarını ama benden gizleseydi bende sizin gibi trip atardım yani erkeğin parası olsun zaten kıyıda köşede de karisida bilsin yani

Ben daha eşimin hesabına hiç girmedim. Anlatır, bende bakma gereği duymam. Yanımda para çekerken hiç bir zaman bakmadım. Başka şeylerle uğraşırım.
Niye bakmak istiyorsunuz ki? Bence normal böyle şeyler. Ben takmam yani.

Bende bilmem kuruşu kuruşuna ne kadarı var. Maaşının da küsuratını bilmem, sorarım söyler unuturum. Şu kadar borç ödedim, şu kadar giderimiz oldu elde kalan bu der geçinir gideriz.
Babam da annemle evliyken söylemezdi. Halbuki sigara,kumar,alkol ya da başka kadın yoktu ama söylemezdi erkeklerin huyu galiba

Ben evlilikte hiçbir gizli saklının olmaması gerektiğini düşünenlerdenim. Tüm borçları, hesap bakiyeleri, maaşı, tazminat vs bilirim. Saklasa çok bozulurum. Kimseye yedireceğinden değil de şeffaflık en önem verdiğin şey. Benim herşeyimi biliyorsa bende bilmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…