Kocanz hesabindaki parayı saklar mı sizden?

Terbiyesiz. Sen müşlül durumda olan biriymiş gibi para verip bakıcılık mı yapacakmış bir ömür?
Para ortak paradır. Ev araba arsa vs alınırken ortak karar verilir bütçeye uygun hareket edilir.
Eşimin maaş kartının yedeği bendedir. Giderim bakarım yeri gelir kullanırım. Bazen hesap dökümü alırım.
Eşim evlendiğimizde sofradan kalkarken kesen dolu olsun dediğim için trip attı kesemiz diyeceksin ortak para bu diye.

Ben güveniyorum aslında ama kendi guvenmiyo bana diye düşünüyorum. Bende oturup ne kadarn var dye hesap kitap tutmuyorm Aslında.. ama bankamatige beraber gitmemiz gerekiyorsa benden saklamasını bozuluyorum

Hayır İkimizinde ortak hesabi var ev hanimiyim ama kredi kartı bile çıkardı eşim ki o yanımda yokken rahat edermisim bizde paranın lafı olmaz senin paran benim param mevzusunu çoktan aştık. Ki hiç sorun etmedik bu zamana kadar.

Ne güzel.. olması gereken de o zaten bnce

Ben normal bulmuyorum ben de kendimi garanti de bilmek isterim. Bizim birikimimizi ben yaparım benim hesabıma koymam konusunda eşim ısrar etti kadınların ekonomik anlamda yönetmesi daha makul erkekler bir şekilde tırtıklıyor dedi

Konustk bugün hesap şifresini verecekmiş bana. Bakalım inşallah bundan sonra mantıklı davranır

Bunu dile getrmiyor alttan alttan yapıyor ama ben anlıyorum tabikiii

Eşimin babası da oyleyms.... Ama benim babam öyle değildi o yüzden tuhafima gdyo galiba

Bende oyle dusunuyorm öyle olması gerekiyor

Eşim öyle bir durum olursa bana hep söyler aslında .

Boşanmayi dile getrmiyorz öyle bir durumumz yok aslında .ama araba alacak kadar birikm yapmssanz ne mutlu size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…