Kocanzla aranzdaki en byk fark?

ben çok konuşurum o hiç konuşmaz.ben çok dert ederim o etmez.ben çok girişkenimdir o emin adımlarla ilerlemeyi sever.ben hiçbirşeyden çekinmem o herşeyden çekinir.ben çok ketumumdur o çok duygusaldır.ben çok komiğimdir o sadece güler :roflol: ama ben kocacığımı çok seviyorum benim tam tersim olduğundan dolayı evlendim zaten:asigim:

BEN COK TİTİZİM O HEP DAGINIK
BEN GEZMEYI SEVERIM O HEP EVDE OLMAYI
BERABER TV İZLEMEK ISTERIM O UYUMAYI
BEN KAFAMA COK TAKARIM O HICBIR SEYI UMURSAMAZ
AKLIMA GELEN BUNLAR
AY COK KEDERLENDIM YA...senağlama

Ben Sinirliyimdir O Sakin
O Kiskançtir Ben Pek Değil Ona Göre
O çok Saygilidir Ben Pek Değil Ona Göre El öpme Konularinda Sevmiyorum Napimmm
Ben Inatçiyimdir O Değildir
Işte Böyle Yazsam Bitmez Belki
Ama Biz Birbirimizi çok Seviyoruz Ortak Olan Da
Aşkimiz Dir Sçs

büyük fark olsaydı evlenemezdik .. o gece çok aktif ben ise gündüz .. gece hayatını çok sever gezelim çıkalım der ben ise uykum gelir ama aşkım nasıl taşıyacaksın sonra beni eve :)) sonra kıyamıyo tamam izinli olduğun gün gezeriz diyo beni erkenden uyutuyo

ben konuşken kocam biraz suskun
ben her aklıma geleni yapmaya çalışan titiz
kocam ise ağır adam

o cok rahattir, ben ise cok stresli ... amaaa ccccook cici anlasiyoruz, allahim nazarlardan saklasin bizi... amin tüh tüh tüh:dance:

ben çok konuşkan o çok sessiz
ben çok evhamli o çok sakin
ben çok kavgacıyımdır o kavgadan nefret eder
ağız tadınla tartışamam bile kocişimle haklısın der konuyu kapatır her seferinde...

Konuşkanım-suskun
Kırıldığımda konuşmam-kedi gibi yılışır
Ağırımdır-tezcanlıdır
İkimizde birbirimize kıyamayız:asigim:

Okadar birbirimize zıtızki hangisini yazcam şaşırdım.Bazen düşünüyorumda 22 senedir evliyim artı 2 yılda nişanlı durdurduk etti 24 yıl hiç bir ortak noktamız yok 2 tane çocuk dışında.Bende şaşıyorum kendime bunca yıl nasıl geçti gitti diye.:oklava: senağlama

Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir. Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der. Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben çok üşüyorum. Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben hala çok üşüyorum. Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar: - Ben yine çoooook üşüyorum. Adam yattığı yerden: - Bir fikrim var, der. Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz. Genç kadın kıkırdar: - Tamam, bana göre hava hoş. Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır: - Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al.:enbuyukkk:Arkadaşlar içimden geldi fıkra yazdım umarım beğenirsiniz.

Ben sakinimdir o sinirli
Ben bir şey alınacaksa hemen alınsın bitsin isterim o zaman tanır
Ben uykuya düşkünüm adam nerdeyse 2 saat uykuyla işe gider
Gezmeyi severim o sevmez varsa yoksa balık aşkı
Alışverişi severim gezmem lazım bütün mağazaları ancak öyle alırım o hemen ilk yerde beğen al der
Sözde titizdir masallah titiz olmasa ne yaparız bilmıyorum evde ben titizim ama hayrrr o çok titiz
o sigara içer ben nefret ederim.
ben dini konularda tutucuyumdur ama o tam tersi offf offfff şüpheliyim bende
sabit fikirlidir a ya be demez asla yeniliklere açık değildir ben ise herkesin görüşüne saygı duyarım kendıme uygun olmasa bile

o kadar çok ki hangi birini söylesem acaba
ilk aklıma gelen ben onu düşünürüm o da kendini
her zaman bencildir

be olayları büyütürüm o ise hemen kesitirip atar konu hakkında yorum yapmaz uyusss :oklava:

aramızdaki en büyük fark onun dünya yansa umurunda olmaz.bense en ufak bir şeyde müthiş heyecan yapar,kafaya takar,mükemmel olsun diye çalışır kendimi yer bitiririm.

birşey olmuşsa veya olacaksa düşünmekten uyuyamam, o yastığa koyar başını ve anında ilk rüyasına başlar.
o kadar sakin o kadar rahattır ki çıldırırım çoğu zaman. yaparız ederiz olur amaaaan tipik klasik laflarıdır.başka kelime kullanmaz. bense türkçenin tüm kelimelerini ne kadar çok kullanabilirsem o kadar kullanırım

Back
X