Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim çok sabırlıdır,bende çok aceleci
eşim çok olgundur,bende cadıkaydirigubbakcemile3
eşim benden daha kültürlüdür..mafoldumben bizde salak değiliz ama o çok başka yaa..:kedi:
aramızdaki tek fark onun daha sakin olması olaylar karşısında ben öle değilim çok sabırsızım hemen herşey olsun istiyorum
of bu huyumu hiç sevmiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
ben çok hızlıyım, tezcanlıyım, ama çoook ağırkafamçokkarıştı inanır mısınız dışarı çıkarken ben onu yarım saat kapıda beklerim anca yerinden kalkıp giyinir kendisikaydirigubbakcemile3
ben domınant(baskın) zemuszemus o resesıf (cekıngen) fisfisfis :jeyyar: saka bı yana bız bırbırımıze tamammen zıttız.. :sinifsinif: zıt kutuplar bırbırını ceker mısalı sanırım oyle oldu bızımkı.. :asigim: benım beyaz dedıgıme o kesın kara der.. gece-gunduz kadar farklıyız.. :1closedeyes: ben sabırsız heyecanlıyımdır o tam tersı sakın ve heycanlandıgını hıc gormedım... :mymeka: oldukca sabırlıdır.. ben enerjık durdugu yerde duramayan o da 40 yıl bıraksan oturdugu koltuktan kalkmayan .. mafoldumben ben acken cokacimcoook o tok.. senağlama ynı daha ne dıyeyım ne sayayım oldugu gıbı farklıyız ıste.. :asigim:
o duygularıyla hareket eder ben aklımla..
o çok herşeye herkese karşı yufka yüreklidir ben yerine göre...
onda balık hafızası vardır bende zehir gibi bir hafıza...
o çabuk affeder ben maalesef çok zor
o iyimserdir ben kötüyü düşünmeliyim ki iyi geldiğinde mutlu olayım , kötü gelirse de hazırlıksız yakalanmayayım diye karamsarımdır