• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocas Arkadam aldatyor...

Okypete sen neden hemen alınıyorsun canım. Sadece taktir ettim kadını. ve konunu gerçek olduğu için o kadar beğendim ki.

Şimdiki zaman, geçmiş zaman yok kızlar...Aldatılmamış kadın yoktur. Bu geçmiş ve gelecekte hep olacak. Ne yani her aldatılmada hemen bozulacak mı evlilikler. Kadın her zaman olgun, sabırlı, anaç davranmalı. Bu da benim fikrim.

Konuya gelince, kişiyi tanımıyorum. Söylenecek kadın var, söylenmeyecek var
[/Q
herkadın aldatılır lafınıza katılmıyorum
sanırım sizde aldatılanların arasındasınız

Son düzenleyen: Moderatör:
bence ,insanlar kendi iç dünyalarında huzuru,rahatlığı bulamadıklarından ; birde ,,daha fazlasını elde ettiklerinde mutlu olacaklarına inanarak yaşadıkları hayata şükretmediklerinden ,ailelerinin güzelliğini anlayamadıklarından ;en önemliside sevgiyi bu hayatta yaşamayıp ,hayatın tadını sadece bedensel zevkte arayarak çok şey kaybedenler aldatıyor

resmen kıvırıyorsun bence dürst olunuz
okypete alınmıyor şak diye cevabını verdi çelişki onda değil sanırım sizde
ne amaçla yazdığınız belli

Usluba bakıp sadece kim olduğunuzu hatırlamak istedim. Tanışıyormuyuz:):)Sanmam hiç böyle arkadaşım olmadı

vardır abla nasıl olmaz?
50 sene önce Türk toplumunda dul kadına bakış açısı ile şimdiki aynı mı?
eskiden kadınlar eşlerinin yaptıklarına sırf dul damgası yememek adına katlanıyormuş
baba evine geri dönemeyecekleri için, onlara sunulmuş sosyal ve ekonomik hakları olmadıgı için
"gelinlik kefen" felsefesinin kemikleşmişliği yavaş yavaş erimekte

kadına verilen haklar, güvenceler eskisi gibi değil artık
o zamanlarda olası bir boşanma ile kadının aleyhine olan bi çok durum şimdi lehine
yani asla katılmıyorum bu zaman farkı yoktur fikrine

cok dogruvereliniortak

arkadasim eger kadini cok iyi taniyorsan söyle yüzüne karsi ama iyi tanimiyorsan aile icinde neler olup bittigini bilmiyorsan direk söylersen ters tepki yaratabilir, bunlar ince isler, adimini atmadan cok düsünüp öyle hareket etmen gerekir...
tabiki söylenmesi gerekiyor yazik degilmi o kadina bide 2. bebisi yapicakmis:gitme:
yani öyle yapki bu isi ne sis yansin ne kebap
sen ciktilari kadina bisekilde ulastir, ama o sana gelip anlatmadigi sürece sen sorma bise kadina

sevgili yeşilim eğerki sağa sola bakmayı kasrediyosanız. göz çapkınlığını yapmayan erkek tabiki yoktur..
ama kadında bakar bence...

biraz yoktum baya bi yorum yazılmış.arkadaşlar ısrarla ben karşı olanlar olsada bilmesi gerek diye düşünüyorum ama nasıl? sorun bu? öncesinde ağzını arayacam.gerekirse kendi face imi gösterecem.belki heveslenir alır bi tane.ne bileyim kendimi suçlu hissetmek istemiyorum.burası yorumlara açık bi topik ve bende haklı olarak sıkıntımı sizlerle paylaşıp ortak bi karar alıp nasıl öğrenebilir sorusuna cevap bulmaya çalışıyorum.o benim arkadaşım,düşmanım olsa yuvasının yıkılmasını istemem ama bi şekilde öğrenmesi gerekiyo.adam utanmazlığı eline aldıysa kadının en azından ona ders vermesi gerekiyo.kadının maddi gücü var.erkek kardeşleri var bi sürü belki adamı korkuturlar.ne bileyim bi şekilde bi ders verilir.ben olsam boşanırdım ama başkasına bu fikirle yaklaşmıyorum.vicdanım rahat değil,duyması gerek..

bakın büyük konuşuyorum. hemde çok büyük. adım gibi eminim bundan. babam ve ağabeyimden. aldatmadılar. asla...

Okypete sen neden hemen alınıyorsun canım. Sadece taktir ettim kadını. ve konunu gerçek olduğu için o kadar beğendim ki.

Şimdiki zaman, geçmiş zaman yok kızlar...Aldatılmamış kadın yoktur. Bu geçmiş ve gelecekte hep olacak. Ne yani her aldatılmada hemen bozulacak mı evlilikler. Kadın her zaman olgun, sabırlı, anaç davranmalı. Bu da benim fikrim.

Konuya gelince, kişiyi tanımıyorum. Söylenecek kadın var, söylenmeyecek var
[/Q
herkadın aldatılır lafınıza katılmıyorum
sanırım sizde aldatılanların arasındasınız

o ne biçim laf arkadaşım..
kıvırmak kelimesi hiç hoş olmamış...
biraz saygı lütfen...

Bambusi, fikirlerime katılman için yazmadım canım.
Aldatılmanın çeşitlerine göre o hükmü çoktaaaan verdim evet.
Dünyanın en kolay şeyi birilerine nasihat etmektir. Birinin yuvasını yapacakken bozmakta var değil mi ? hiç kolay değildir

Yorumlara pek katılmıyorum çünkü çelişkiler oluyor haklı olarak. Ben farklı siz farklı düşünebilirsiniz. Çok normal

benim onayıma ihtiyacınız olmadığını biliyorum, kimsenin kimseye ihtiyacı olmadığı gibi...
belirttiğim cümlenize şaşırdım, o an belirtmek istedim.

aldatmanın çeşitlerini de belirtseydiniz, daha rahat anlardım ne demek istediğinizi...
göz kaymasını, bir bakışı aldatma olarak nitelendirmem ben, bir başkası nitelendirebilir. bu kadar ince hesaplara girildi mi çıkışı zor olur zaten.
sanal veya reel bir ilişki yaşamak, bana göre bir aldatmadır. kabul edilmeyecek bir aldatma.
bu konuda farklı düşünüyoruz evet.

genel olarak;
aldatılmalarda kadın erkek ayrımına çok kızıyorum. erkeklere bu rahatlığı verenin kadınlar olduğunu görünce daha çok üzülüyorum.

o ne biçim laf arkadaşım..
kıvırmak kelimesi hiç hoş olmamış...
biraz saygı lütfen...

songülcüğüm boş ver tatlım ben biliyorum kimlerin kim olduğunu.:):) ben üzülmedim ki. Anladığım bir şey oldu, konulara hiç ama hiç kimse doğruları yazamayacak ...öyle sansınlar.

SAYGIYI BİZLER ÖĞRETMEYE GELMEDİK
:1hug:

Back
X