Koyun can derdinde, Kazen kart derdindehihoyyyt
kazen bey bilir isini vereliniortak
ise yaradi ama, kart alicaktim hatirlatti bu sayede banahihoyyytalkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyun can derdinde, Kazen kart derdindehihoyyyt
Bennnn:kedi::gitme:
yeterince bekledim düsündüm ve tasindim almaya karar verdim :lepi:
bu aksam basvurumu yapicamdelikafadulden
konu sahibi arkadasim söylemek istiyorsan söyle, ama senin oldugunu bilmeden
vede kocanlada konusda öyle anlamasini saglayin, sonra kocanla kötü olma
Hayatına burun sokulmasını isteyip istemediğini bilmediğimizi gösterir.
Bu konuyu açan aldatılan kadının hayatına burnumuzu sokmamızı istiyor. Aldatılan kadın değil.
Şimdi bilmiyor yazık pislik adam aldatıyor derler. Şimdi burda olduğu gibi....
Öğrenince bırakmazsa, püüü kadına bak ne gurursuzmuş derler.
Açamaz bilgisayardan anlamıyormuş. :1no2:
Az önce de dediğim gibi, kadın eğer ayrılamayacaksa bu olay onu sadece üzecek ve mutluysa mutsuz edecek. Ayrıca insanların gözünde gurursuz olacak. Ben kadının güçlü biri olduğundan emin olunabilirse söylenmesi taraftarıyım mafoldumben
len ben sana 50 kere dedim dimi al şu kartı artık makkej topiimi kartsızlara kapattırcem diye :mymeka:
sonuç?
neye karar veriildi?:ecrin_bebek:
bence konu sahibesinin ilk yapacağı şey kadının bu konu hakkındaki düşüncelerini öğrenmek olmalı..
sonuç?
neye karar veriildi?:ecrin_bebek:
Strawberry35'e katılıyorum çünkü bu kadını tanımıyoruz, öğrendikten sonra neler hissedeceğini, yaşayacağını bilmiyoruz.. İyilik yapmak isterken kötülük yapmak var.. Bu kadın bunu öğrendiği zaman çekip gidecek kendi ayakları üstünde durabilecek güçte mi acaba? Öğrendi diyelim hesap soracak, sonra ne olcak ki? adam zaten belli ki göze almış herşeyi, hadi karısı girmiyo internete, başka hiç mi kimse girmiyo, adam bunları akıl edemiyo mu? Belki de beklediği karısının öğrenmesidir.. Yani ya kadın buna razı olacak karekterdedir yada adam karısı öğrensin de bu evlilik bitsin diye bekliyodur, ama burda kilit soru bu kadın aldatıldığını biliyor mu, öğrenirse ne yapar? Yani burda çok okudum böyle şeyler, kadın kocamı seviyorum, yuvamı kurtarırım diye düşünüp sürünürse hoş olur mu? Bunları hesaba katmak lazım, bence konu sahibesinin ilk yapacağı şey kadının bu konu hakkındaki düşüncelerini öğrenmek olmalı, sonra da adamı uyarmak..
Strawberry35'e katılıyorum çünkü bu kadını tanımıyoruz, öğrendikten sonra neler hissedeceğini, yaşayacağını bilmiyoruz.. İyilik yapmak isterken kötülük yapmak var.. Bu kadın bunu öğrendiği zaman çekip gidecek kendi ayakları üstünde durabilecek güçte mi acaba? Öğrendi diyelim hesap soracak, sonra ne olcak ki? adam zaten belli ki göze almış herşeyi, hadi karısı girmiyo internete, başka hiç mi kimse girmiyo, adam bunları akıl edemiyo mu? Belki de beklediği karısının öğrenmesidir.. Yani ya kadın buna razı olacak karekterdedir yada adam karısı öğrensin de bu evlilik bitsin diye bekliyodur, ama burda kilit soru bu kadın aldatıldığını biliyor mu, öğrenirse ne yapar? Yani burda çok okudum böyle şeyler, kadın kocamı seviyorum, yuvamı kurtarırım diye düşünüp sürünürse hoş olur mu? Bunları hesaba katmak lazım, bence konu sahibesinin ilk yapacağı şey kadının bu konu hakkındaki düşüncelerini öğrenmek olmalı, sonra da adamı uyarmak..
kendi kardeşiniz ya da bir akrabanızın başına gelse, yine aynı şekilde mi düşünürdünüz?
merak ettim.
o kadar çok aldatmayla ilgili konuya yorum yazdımki özom..yorum yazmayanlara sonuç bildirilmiyo la :mymeka:
heee bak bu iyiymiş..iyi iyi:lepi:adamı bulup eşşek sudan gelinceye kadar dövcez. ciddiyim, biri de bunu yapmalı bigün.
yahu kendi parasıyla ev araba almiş kocası
demek ki maddi olarak kendini ve cocugunu hayli hayli idare eder
nası ayaklarının üstünde duramaz?
bu kadar mı aciz ya???
yuva mı kalmış artık ne yuvasından bahsediyorsunuz?
kadın yapmış olsa böyle bi adiliği erkek sineye çeker mi?
peeehhh!
ee hani kadın erkek eşittik biz???
lafa geldi mi mangalda kül bırakmayız ama kendimizle çelişmekten de geri kalmayız hey maşallah....