• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocas Arkadam aldatyor...

Bennnn:kedi::gitme:

yeterince bekledim düsündüm ve tasindim almaya karar verdim :lepi:
bu aksam basvurumu yapicamdelikafadulden

konu sahibi arkadasim söylemek istiyorsan söyle, ama senin oldugunu bilmeden

vede kocanlada konusda öyle anlamasini saglayin, sonra kocanla kötü olma

len ben sana 50 kere dedim dimi al şu kartı artık makkej topiimi kartsızlara kapattırcem diye :mymeka:

Hayatına burun sokulmasını isteyip istemediğini bilmediğimizi gösterir.
Bu konuyu açan aldatılan kadının hayatına burnumuzu sokmamızı istiyor. Aldatılan kadın değil.

kendi kardeşiniz ya da bir akrabanızın başına gelse, yine aynı şekilde mi düşünürdünüz?
merak ettim.

Ya...söylensin taraftarıyım..fakat arkadaşım senin bizzat adının geçmesini istemiyorsan.. ki öyle...
Ama şimdiye kadar ki senaryolar pek mantıklı değil..kapı eşiğine mektup bırakmak falan..
Hem normal posta yolula gönder..fakat başka bir semtin postanesinden..çünkü o semtin posta kaşesi yer alır..(şüpheleri kendi üstüne çekmemek adına)
Hemde bir yol daha bulunsun..çift koldan,emniyet açısından...

Şimdi bilmiyor yazık pislik adam aldatıyor derler. Şimdi burda olduğu gibi....
Öğrenince bırakmazsa, püüü kadına bak ne gurursuzmuş derler.

bence öle demezler, en azından ben demem. yazık kadına şerefsizin birine çatmış derler. aslına bakarsanız rezil olan kadın da değil o adi adamdır her halukarda.

Açamaz bilgisayardan anlamıyormuş. :1no2:

Az önce de dediğim gibi, kadın eğer ayrılamayacaksa bu olay onu sadece üzecek ve mutluysa mutsuz edecek. Ayrıca insanların gözünde gurursuz olacak. Ben kadının güçlü biri olduğundan emin olunabilirse söylenmesi taraftarıyım mafoldumben

kadın aldatılmaya görsün. bilmemek ayıp değil.öğrenmemek ayıp. öğrenilmeyecek kadar da atla deve değil yani.

Strawberry35'e katılıyorum çünkü bu kadını tanımıyoruz, öğrendikten sonra neler hissedeceğini, yaşayacağını bilmiyoruz.. İyilik yapmak isterken kötülük yapmak var.. Bu kadın bunu öğrendiği zaman çekip gidecek kendi ayakları üstünde durabilecek güçte mi acaba? Öğrendi diyelim hesap soracak, sonra ne olcak ki? adam zaten belli ki göze almış herşeyi, hadi karısı girmiyo internete, başka hiç mi kimse girmiyo, adam bunları akıl edemiyo mu? Belki de beklediği karısının öğrenmesidir.. Yani ya kadın buna razı olacak karekterdedir yada adam karısı öğrensin de bu evlilik bitsin diye bekliyodur, ama burda kilit soru bu kadın aldatıldığını biliyor mu, öğrenirse ne yapar? Yani burda çok okudum böyle şeyler, kadın kocamı seviyorum, yuvamı kurtarırım diye düşünüp sürünürse hoş olur mu? Bunları hesaba katmak lazım, bence konu sahibesinin ilk yapacağı şey kadının bu konu hakkındaki düşüncelerini öğrenmek olmalı, sonra da adamı uyarmak..

len ben sana 50 kere dedim dimi al şu kartı artık makkej topiimi kartsızlara kapattırcem diye :mymeka:

hiiiiii amaninnn naparim o topiksiz, sen kapatamadan ben alirim ki bile , hec:dilcikar:

hemde nikimede uyar rengimsengözlerimebaksanab

konuya döneyim, direk yüzüne söyleme neyle karsilasacagini bilemessin, belkide biliyo kadin sineye cekiyo, burdan gaz alipda iyice düsünmeden sakin acele is yapma

(ah su banlanma korkusu ahmafoldumben)

Son düzenleme:
bence konu sahibesinin ilk yapacağı şey kadının bu konu hakkındaki düşüncelerini öğrenmek olmalı..

Katılıyorum...

Muhabbet sırasında, konuyu bi şekilde aldatılmaya getirerek, arkadaşınızın bu konulara bakış açısını öğrenip ona göre hareket etseniz nasıl olur acaba :uhm:

Son düzenleme:
Strawberry35'e katılıyorum çünkü bu kadını tanımıyoruz, öğrendikten sonra neler hissedeceğini, yaşayacağını bilmiyoruz.. İyilik yapmak isterken kötülük yapmak var.. Bu kadın bunu öğrendiği zaman çekip gidecek kendi ayakları üstünde durabilecek güçte mi acaba? Öğrendi diyelim hesap soracak, sonra ne olcak ki? adam zaten belli ki göze almış herşeyi, hadi karısı girmiyo internete, başka hiç mi kimse girmiyo, adam bunları akıl edemiyo mu? Belki de beklediği karısının öğrenmesidir.. Yani ya kadın buna razı olacak karekterdedir yada adam karısı öğrensin de bu evlilik bitsin diye bekliyodur, ama burda kilit soru bu kadın aldatıldığını biliyor mu, öğrenirse ne yapar? Yani burda çok okudum böyle şeyler, kadın kocamı seviyorum, yuvamı kurtarırım diye düşünüp sürünürse hoş olur mu? Bunları hesaba katmak lazım, bence konu sahibesinin ilk yapacağı şey kadının bu konu hakkındaki düşüncelerini öğrenmek olmalı, sonra da adamı uyarmak..

yahu kendi parasıyla ev araba almiş kocası
demek ki maddi olarak kendini ve cocugunu hayli hayli idare eder
nası ayaklarının üstünde duramaz?
bu kadar mı aciz ya???
yuva mı kalmış artık ne yuvasından bahsediyorsunuz?
kadın yapmış olsa böyle bi adiliği erkek sineye çeker mi?
peeehhh!
ee hani kadın erkek eşittik biz???
lafa geldi mi mangalda kül bırakmayız ama kendimizle çelişmekten de geri kalmayız hey maşallah....

doğrusunu söylemem ğerekirse bende bilmiyormuş ğibi davranırım
çünkü arabozan müzevir damğası yemek istemem
kocası ya eşime derse senin karına ne oluyor evimizin huzurunu kaçırıyor
ozaman benim eşimle aram açılır

Düşüncesi karısının öğrenmesi olsa..herhalde daha basit bir yöntem kullanırdı..
Bilgisayar kullanmasını bilmeyen eşine niye böyle bişey yapsın?..

Ya da ben çaktırmıyayım da face den biri söylerse söylesin diye mi düşünür acep bu kaz kafalı?...

kendi kardeşiniz ya da bir akrabanızın başına gelse, yine aynı şekilde mi düşünürdünüz?
merak ettim.

Kız kardeşim yok o yüzden cevap veremiyorum, bana söylenilmesini isterdim. Çünkü boşayabilecek güçteyim. Sevsem de çok acı çeksem de sineye çekemem. Ama çevremde o kadar çok kadın var ki, bu duruma pire için yorgan yakmak diyebilecek... Sadece uykuları kaçacak, çocuğunu bırakamayacak, yuvasını dağıtmayacak..

Eğer sadece 1 bardak su varsa ve eğer başka su bulmak için 2 gün boyunca sıcakta yürümesi gerekiyorsa, suyun içine sinek kaçtığını susayan insana söyler misiniz? yoksa suyu içmesine göz mü yumarsınız? Ben sinekli suyu içmemeyi tercih ederim. Ama gözü görmeyince gönlü katlanan kişi sayısı az değil :umursamaz:

Dün sitede dolanırken Okypetenin açtığı gerçek bir olayı okudum. Muhteşem bir kadın

Konunun adı "Ayhan bey...." Orada Ayhan beyin eşini alkışlarken, buradaki çelişkiyi anlamış değilim...Hiç bir kadın aldatılmamış değildir unutmayalım

Sadece hatırlatmak istedim

yahu kendi parasıyla ev araba almiş kocası
demek ki maddi olarak kendini ve cocugunu hayli hayli idare eder
nası ayaklarının üstünde duramaz?
bu kadar mı aciz ya???
yuva mı kalmış artık ne yuvasından bahsediyorsunuz?
kadın yapmış olsa böyle bi adiliği erkek sineye çeker mi?
peeehhh!
ee hani kadın erkek eşittik biz???
lafa geldi mi mangalda kül bırakmayız ama kendimizle çelişmekten de geri kalmayız hey maşallah....

Gurbaacım bahsettiğimiz maddiyat değil ki, ben burda çok okudum kocasına bakan ama bırakamayan kadınları, gerçek hayatta da rastladım.. Kimi kadın kocam başımda olsun da ne olursa olsun diye bakıyo hayata, gurur demiyo da çocuklarımın huzuru diyo, burda ki konu da ben olsam ne yaparım değil ki, yapılması gereken tabii ki kadını aldatıldığını söyleyip o kadının da anında adamı kapı dışarı etmesidir, ama bu kadın bunu yapabilecek güçte mi? Evet ortada bir yuva falan kalmamış ama buna kadının gözüyle bakmalı, belkide o dünyanın en güzel yuvasına sahip olduğunu düşünüyodur, ve olanları sineye çekebilecek karakterdedir, eşim düzelir düzenimi bozamam diyebilir.. Ki eğer öyleyse hem arada kötü olan kişi konu sahibesi olmasın, hem de kadın öğrenip rezil olduğuyla kalmasın diyorum..

bana kalırsa önce eşine de ki ben böyle birşeyi sineye çekemem, bir kadın olarak hemcinsimin gözünü açmak benim görevim
ama merak etme direk söylemem, sadece gözünü açmaya çalışıcam de
sonra o kadına gazetede veya buraya üye olduğunu biliyorsa burda aldatılmayla ilgili duyduğun şeylerden bahset
çoğunun internetten olduğunu söyle
mesela sen hiç eşinin internette neler yaptığını merak ediyomusun, ben ederim de
o da ben anlamam derse, gözün açık olmalı bu devirde de
ben sana bikaç şey öğretebilirim de
beraber facebooka girin sen o yorumları görmemiş gibi yap ama o görsün...
sahibi belirsiz mektup gönderme işi de sakat
hem arkadaşlığınızı hem senin eşinle ilişkini tehlikeye atabilirsin...

Back
X