• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocas Arkadam aldatyor...

Arkadaşlar lütfen,bakın bir konu açılıyor,
farklı düşüncedekiler diğerlerini yargılamaya başlıyor,
diğerleri cevap veriyor ve konu dağılıyor,
sonra tartışmalar büyüyor,hakaretler edilmeye başlanılıyor
sonra ne oluyor,bence siz biliyorsunuz artık...
hadi konuya dönelim,kadın ne yapsın sizce..???

Son düzenleme:
songülcüğüm boş ver tatlım ben biliyorum kimlerin kim olduğunu.:):) ben üzülmedim ki. Anladığım bir şey oldu, konulara hiç ama hiç kimse doğruları yazamayacak ...öyle sansınlar.

SAYGIYI BİZLER ÖĞRETMEYE GELMEDİK
:1hug:

gerçekler acıdır ablacım..
herkesin işine gelmez gerçekle yüzleşmek sende böyle şakk diye söyleyince neye uğradıklarını şaşırdılar kaydirigubbakcemile5
ama bende bu konuyla ilgili fikrimi söylemek istiyorum ..
hepimiz potansiyel aldatılan kadınlarız :delphin: en azından bunu bilmek size acı gelmesin arkadaşlar ..

songülcüğüm boş ver tatlım ben biliyorum kimlerin kim olduğunu.:):) ben üzülmedim ki. Anladığım bir şey oldu, konulara hiç ama hiç kimse doğruları yazamayacak ...öyle sansınlar.

SAYGIYI BİZLER ÖĞRETMEYE GELMEDİK
:1hug:

doğruyu tabi ki yazalım ama sizin doğrularınız herkesin doğrusu olacak değil. bana göre de sizin dediğiniz yanlış. her erkek aldatmaz. kesinlikle bende eminim benim doğrum da bu. 30 yaşındayım fiziksel ve manevi olarak büyümeyi geçtim ne yazık ki yaşlılığa doğru yol alıyorum. annemse 55 ini geçti o da öyle düşünüyor.

Arkadaşlar lütfen,bakın bir konu açılıyor,
farklı düşüncedekiler diğerlerini yargılamaya başlıyor,
diğerleri cevap veriyor ve konu dağılıyor,
sonra tartışmalar büyüyor,hakaretler edilmeye başlanılıyor
sıonra ne oluyor,bence siz biliyorsunuz artık...
hadi koya dönelim,kadın ne yapsın sizce..???

arada biride çıkıp böyle sarışınlık yapıyor!kaydirigubbakcemile3

kadınmı?
haa konu oydu dimi?
ben yazmıcam bu konuya..:umursamaz:

kadın ne yapsın CADIARZU
bence kesinlkle bir şekilde arkadaşına söylemeli ..
yani ben arkadaşımın ,eğer gerçek arkadaşsa böyle yapmasını isterdim ..

benim bugünkü bakış açımla düşüncem evet aldatan kocamı boşarım...
yuvamı yıkmış olmam, yuvamı yıkan beni aldatandır...
eğer evladım varsa onun için de böyle birşeye katlanmam, babasının ondan değil benden boşandığını
onun babası olarak kalacağını anlatırım...
çünkü o adama bir daha güvenemeyeceğimi düşünürüm
ama tabi anne olduğumda bakış açım değişir mi bunu da şimdiden kestiremem
yeşilim abla yaşınız gereği durup düşünüyorum dediklerinizi
dediğinizi benim yaşlarımda biri dese şiddetle karşı çıkardım, ama tabi tecrübeniz bizlerden kat kat fazla
onun için sadece acaba olarak kalıyor...

illa tanışmakmı ğerek uslubumda gayet yerinde sevğili onur üyesi asıl çelişen sensin bence şakkıdışakkıdı

Biraz saygı lütfen, lütfen!

Görüşüme gelince evet kesinlikle kadına bir şekilde söylenmeli.
Kendisi bilsin ondan sonra ne yapmak istediğine kendi karar versin.
2. çocuğumu 5. çocuğumu yapacak artık karar verir.

Benim tek düşündüğüm nokta; bende aynı durumda olsaydım söylenilmesini isterdim.
Herkes biliyor ama bana çaktırmıyor, bende mutlu bir evliliğim olduğunu sanıyorum.
Biraz zavallı durumuna düşmek gibi geliyor.

Ama nasıl söylenilmesi gerektiğini bilmiyorum.

gerçekler acıdır ablacım..
herkesin işine gelmez gerçekle yüzleşmek sende böyle şakk diye söyleyince neye uğradıklarını şaşırdılar kaydirigubbakcemile5 ama bende bu konuyla ilgili fikrimi söylemek istiyorum ..
hepimiz potansiyel aldatılan kadınlarız :delphin: en azından bunu bilmek size acı gelmesin arkadaşlar ..

o gerçeklerle çevrenizde herkeste karşılaşıyorsunuz galiba, çok net yazıyorsunuz çünkü. ben de bazı yakınlarımda karşılaştım ama aldatmayacak adamlar da var. çoğunluğun yapması, herkesin yapacağı anlamına gelmez...

yarın birgün ben de aldatılabilirim( belki de aldatıldım, henüz haberim yok laelaelaelaelae). kalkıp; ''aaaa, bu benim başıma nasıl geldi, hiç beklemiyordum'' vs vs deyip başımı duvarlara vurmam. gerçekçiyimdir.

ama bu bir ihtimaldir. kesinlik değildir.

ben hala mektup gönderilmesinden yanayım..
bir arkadaşın da dediği gibi başka bir semt postanesinden atabilirsiniz.pazartesi gönderirseniz eline de haftaiçi geçer.

tabi umarım eşi arkadaşınızdan önce postayı görmezmafoldumben

bide düşünüyorum kızlar.belki biliyodur bana söylemiyodur.hani gurur meselesi.belki çocuğuda yuvasını kurtarmak için yapmak istiyodur.kafam karıştı ya..

o gerçeklerle çevrenizde herkeste karşılaşıyorsunuz galiba, çok net yazıyorsunuz çünkü. ben de bazı yakınlarımda karşılaştım ama aldatmayacak adamlar da var. çoğunluğun yapması, herkesin yapacağı anlamına gelmez...

yarın birgün ben de aldatılabilirim( belki de aldatıldım, henüz haberim yok laelaelaelaelae). kalkıp; ''aaaa, bu benim başıma nasıl geldi, hiç beklemiyordum'' vs vs deyip başımı duvarlara vurmam. gerçekçiyimdir.

ama bu bir ihtimaldir. kesinlik değildir.

karşılaşmıyorum demeyi çok isterdim :delphin:
bende herkes yapıyor demedim ama yinede hiç başımıza gelmicek veya gelmemiş gibi konuşmayın dedim (potansiyel sözcük anlamı =henüz gerçekleşmemiş )
umarım siz karşılaşmassınız :kahve:

Kısa ve net fikrim,
Ben olsam arkadaşıma aldatıldığını söylerdim...
Sevdiğim insanların aldatılmasına,kandırılmasına tahammülüm yok,olamazda...:olmaz:
İsterse ben kötü olayım , ara bozucu olayım...
Doğru bildiğimden şaşmam ve anlatırdım ben olsam....
:1closedeyes:

Koyun bakalım Adriana Lima'lı,Angelina Jolie'li bir odaya aldatıyormu aldatmıyormu görürsünüzkaydirigubbakcemile3
Fırsat bulup yapamamışlara lafım yok,onlarda fantezilerinde yaşamıştır senaryolarınıkaydirigubbakcemile3

Back
X