• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocas Arkadam aldatyor...

Dün sitede dolanırken Okypetenin açtığı gerçek bir olayı okudum. Muhteşem bir kadın

Konunun adı "Ayhan bey...." Orada Ayhan beyin eşini alkışlarken, buradaki çelişkiyi anlamış değilim...Hiç bir kadın aldatılmamış değildir unutmayalım

Sadece hatırlatmak istedim
ama yeşilim abla o olay bu olaydan çook farklı...
50-60 sene öncesiyle aynı değil ki düzen..
her olay bulundugu zaman ve şartlara göre değerlendirilmeli bence...

Kız kardeşim yok o yüzden cevap veremiyorum, bana söylenilmesini isterdim. Çünkü boşayabilecek güçteyim. Sevsem de çok acı çeksem de sineye çekemem. Ama çevremde o kadar çok kadın var ki, bu duruma pire için yorgan yakmak diyebilecek... Sadece uykuları kaçacak, çocuğunu bırakamayacak, yuvasını dağıtmayacak..

Eğer sadece 1 bardak su varsa ve eğer başka su bulmak için 2 gün boyunca sıcakta yürümesi gerekiyorsa, suyun içine sinek kaçtığını susayan insana söyler misiniz? yoksa suyu içmesine göz mü yumarsınız? Ben sinekli suyu içmemeyi tercih ederim. Ama gözü görmeyince gönlü katlanan kişi sayısı az değil :umursamaz:

aldatılan kadının maddi bir sıkıntısı yok(kocasına ev, araba almış). çaresiz bir durumda değil. bu yüzden düşüncesine göre adım adılması taraftarıyım(önceki mesajımda yazmıştım)...

kadın 2. çocuğu istiyor, adam istemiyor.
yarın birgün, adam belki ailesini terkedip aşkının peşinden gidecek. olan yine karısına, çocuklarına olacak.
kadının düşünceleri bir şekilde öğrenilmeli, hiç olmazsa 2. çocuk konusunda acele etmemesi kadının aklına sokulmalı.

Dün sitede dolanırken Okypetenin açtığı gerçek bir olayı okudum. Muhteşem bir kadın

Konunun adı "Ayhan bey...." Orada Ayhan beyin eşini alkışlarken, buradaki çelişkiyi anlamış değilim...Hiç bir kadın aldatılmamış değildir unutmayalım

o konuda, kadına asla hakvermedim yeşilim.ben yazdım hatta o konuya ben olsam, girmiştim dedim... vardır mesajım orada...ben olayın sadece bir anlatıcısıyım. duydum enteresan geldi. yazdım.
yaşanmış birr olay. ve evet...çokilginçti.. yanımdaydı ayhan amca. . yazmak istedim. yazdım.

ben olay çıkarırdım o kesin. vede direkt mahkeme. ve kapıya konurdu çakma ayhan bey..
o konudaki düşüncem budur. mesajımı kopyaladım buraya
http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/296182-ayhan-bey-4.html#post7976218

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada ayhan bey konusunda kadının haberi vardı
bunda da demek istediğimiz kadının haberi olsun zaten
sonra kararını kendi versin...
ister o kadın gibi oğluna ayhan adını versin, ister ayrılsın kaydirigubbakcemile3

Gurbaacım bahsettiğimiz maddiyat değil ki, ben burda çok okudum kocasına bakan ama bırakamayan kadınları, gerçek hayatta da rastladım.. Kimi kadın kocam başımda olsun da ne olursa olsun diye bakıyo hayata, gurur demiyo da çocuklarımın huzuru diyo, burda ki konu da ben olsam ne yaparım değil ki, yapılması gereken tabii ki kadını aldatıldığını söyleyip o kadının da anında adamı kapı dışarı etmesidir, ama bu kadın bunu yapabilecek güçte mi? Evet ortada bir yuva falan kalmamış ama buna kadının gözüyle bakmalı, belkide o dünyanın en güzel yuvasına sahip olduğunu düşünüyodur, ve olanları sineye çekebilecek karakterdedir, eşim düzelir düzenimi bozamam diyebilir.. Ki eğer öyleyse hem arada kötü olan kişi konu sahibesi olmasın, hem de kadın öğrenip rezil olduğuyla kalmasın diyorum..

"ne olursa olsun aman kocam başımda dursun" zihniyeti...
üzgünüm ama işte o tip kadınlara herşey müstehaktır canım...
bizim arkadaşa ısrarla "arkadaşın durumu bilsin" demekteki amacımız hatunu kocasından boşatmak değil ki
olayı öğrenir gerisi kadının bileceği iş...
boşanmak değildir tek yol
verilebilecek yüzlerce ders, milyonlarca ceza var
kadının somut olarak bazı şeyleri görmesi ve müdahale etmesi en azından adamın facebook gibi halka açık yerlerde karısının gururunu ayaklaraltına almasına mani olur diye düşünüyorum...

akıllı kadın anlar kocasının aldatıp aldatmadığını illaki birilerimi ğözünü açacak bu kadar kör olmayalım yada aptal

ben olsam adamın bilgisayardaki yorumlarını kendiş mail adresime gönderirim..sonrada başka birisi adına hesap açıp kadının maline gönderirim..tabii accık bilgisayar kullanmasını biliyorsa...bilmiyorsada sanırım mektupla işi hallederdim ama içinede delil koyardım..sanırım yazışmaların çıktısını alırdım ,onu koyardım

nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?

size saygım büyüktür ama bu sözünüze hiç katılmıyorum.

hüküm verir gibi olmuş bu cümle.

Okypete sen neden hemen alınıyorsun canım. Sadece taktir ettim kadını. ve konunu gerçek olduğu için o kadar beğendim ki.

Şimdiki zaman, geçmiş zaman yok kızlar...Aldatılmamış kadın yoktur. Bu geçmiş ve gelecekte hep olacak. Ne yani her aldatılmada hemen bozulacak mı evlilikler. Kadın her zaman olgun, sabırlı, anaç davranmalı. Bu da benim fikrim.

Konuya gelince, kişiyi tanımıyorum. Söylenecek kadın var, söylenmeyecek var

Okypete sen neden hemen alınıyorsun canım. Sadece taktir ettim kadını. ve konunu gerçek olduğu için o kadar beğendim ki.

Şimdiki zaman, geçmiş zaman yok kızlar...Aldatılmamış kadın yoktur. Bu geçmiş ve gelecekte hep olacak. Ne yani her aldatılmada hemen bozulacak mı evlilikler. Kadın her zaman olgun, sabırlı, anaç davranmalı. Bu da benim fikrim.

ee zaten kadınlar böyle davrandığı için sizinde dediğiniz gibi geçmişte gelecekte kadın hep aldatılacaktır..buna birazda bizler müsaade ediyoruz..
ama her aldatmada sözünüzü anlamadım..ne yani ayrılanılacak aldatma var ayrılanılmayacak aldatma mı var? aldatma aldatmadır..kaldıramıyorsan ne olursa olsun biter

ben yeşilime katılıyorum

aldatma derken sadece fiziki beraberliklemi sınırlı aldatma sizce

nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?

size saygım büyüktür ama bu sözünüze hiç katılmıyorum.

hüküm verir gibi olmuş bu cümle.

Bambusi, fikirlerime katılman için yazmadım canım.
Aldatılmanın çeşitlerine göre o hükmü çoktaaaan verdim evet.
Dünyanın en kolay şeyi birilerine nasihat etmektir. Birinin yuvasını yapacakken bozmakta var değil mi ? hiç kolay değildir

Yorumlara pek katılmıyorum çünkü çelişkiler oluyor haklı olarak. Ben farklı siz farklı düşünebilirsiniz. Çok normal

sevgili yeşilim; size saygım herzaman sonsuz ama nacizane fikrimi sölemeden edemeyeceğim.

her kadın aldatılmıştır yada aldatılcaktır cümlesine ben katılmıyorum.. kesin ve kati olarak göremiyorum...

herhangi bi sürçi lisan ettiysem affolaa.s.

vardır abla nasıl olmaz?
50 sene önce Türk toplumunda dul kadına bakış açısı ile şimdiki aynı mı?
eskiden kadınlar eşlerinin yaptıklarına sırf dul damgası yememek adına katlanıyormuş
baba evine geri dönemeyecekleri için, onlara sunulmuş sosyal ve ekonomik hakları olmadıgı için
"gelinlik kefen" felsefesinin kemikleşmişliği yavaş yavaş erimekte

kadına verilen haklar, güvenceler eskisi gibi değil artık
o zamanlarda olası bir boşanma ile kadının aleyhine olan bi çok durum şimdi lehine
yani asla katılmıyorum bu zaman farkı yoktur fikrine

arkadaşının aptal yerine düşmesine izin verme uyar onu
hamile kalmasın bide o adamdan hiç haketmiyo

Peki top sizde, hele biraz büyüyün yine görüşürüz...Sadece ilk defa katılıp paylaşmak istiyordum.

Back
X