Kocas Arkadam aldatyor...

karşılaşmıyorum demeyi çok isterdim :delphin:
bende herkes yapıyor demedim ama yinede hiç başımıza gelmicek veya gelmemiş gibi konuşmayın dedim (potansiyel sözcük anlamı =henüz gerçekleşmemiş )
umarım siz karşılaşmassınız :kahve:

yeşilim' e göre herkes yapıyor, siz de bunu onayladığınızı belirtmişsiniz yazınızda.
''gerçekler acıdır ablacım..
herkesin işine gelmez gerçekle yüzleşmek sende böyle şakk diye söyleyince neye uğradıklarını şaşırdılar ''
... sizin sözleriniz bunlar.

hiç başımıza gelmeyecek gibi konuşmuyorum, ille de gelecek diye de düşünmem ama. iki ihtimali de hep göz önünde bulundururum ben, merak etmeyin. :kahve:

umarım kimse karşılaşmaz. gençken durup durup, 50 sine yaklaşınca çapkınlık turlarına çıkan örneklere de denk geldiğim için, her ihtimale hazır olmak gerekir.

ama ille de her erkek yapar, demem ben. :kahve:

arkadaşlar bide şöyle bişey var

cancanın eşi söyleme demiş
arkadaşına söylese ve arkadaşının eşi gelip cancana tehditte bulunsa
bu kez cancanın evinde sorun yaşanmaz mı
eşiyle tartışma çıkmaz mı

bunuda düşünerek bence yüzyüze değilde başka bi yolla söylemeli
dediği gibi belkide kadın biliyodur
bi de bu ihtimal var

Bence hiç bulaşmayın bu işe
Eminimki karısı zaten hissediyordur birşeyler
Hangi kadın aldatılırda anlamaz.
Susuyorsa vardır kadının bir bildiği
Yarın zor durumda kalan siz olabilirsiniz.
Uzak durun derim ben
ılk sayfada bende yorumum yapmısdım aynen bu tarz ..
gercekdende bu durumda uzak durulması gerekıyo..
ailenın ıcıne karı koca ılıskısıne ailenın evlatları bıle karısmamalı..
benım tahmınımde adamın esı hıssedıyodur bundanda emınım...

arada biride çıkıp böyle sarışınlık yapıyor!kaydirigubbakcemile3

kadınmı?
haa konu oydu dimi?
ben yazmıcam bu konuya..:umursamaz:

neden yazmıyosun.bi fikrin varsa söyle bence.ben bu konuyu çözüm bulmak için açtım.tüm fikirleri dinlemek isterim..

bide düşünüyorum kızlar.belki biliyodur bana söylemiyodur.hani gurur meselesi.belki çocuğuda yuvasını kurtarmak için yapmak istiyodur.kafam karıştı ya..

Biz sabah beri ne diyoruz tatlım
Gör bak bu iş eninde sonunda senin başına patlar
Kkda bir abla demişti dersin

yeşilim' e göre herkes yapıyor, siz de bunu onayladığınızı belirtmişsiniz yazınızda.
''gerçekler acıdır ablacım..
herkesin işine gelmez gerçekle yüzleşmek sende böyle şakk diye söyleyince neye uğradıklarını şaşırdılar ''
... sizin sözleriniz bunlar.

hiç başımıza gelmeyecek gibi konuşmuyorum, ille de gelecek diye de düşünmem ama. iki ihtimali de hep göz önünde bulundururum ben, merak etmeyin. :kahve:

umarım kimse karşılaşmaz. gençken durup durup, 50 sine yaklaşınca çapkınlık turlarına çıkan örneklere de denk geldiğim için, her ihtimale hazır olmak gerekir.

ama ille de her erkek yapar, demem ben. :kahve:

yeşilimi evet kesinlikle onaylıyorum ..
ben sadece fikrimi daha yumuşak söylemeye çalıştım ..
ama siz sanırım bu konuda çok hassasınız ..
korkunuzu anlıyabiliyorum hiç bir kadın aldatılmak istemez ...
benden tavsiye erkeklere bu kadar güvenmeyin ama sana güveniyorum diyerek kandırın yerimseniben
şimdi siz bunuda yanlış anlarsınız gerçi tmm sustum şakkıdı

Buna benzer bir olay 1999 yılında başıma geldi....
Lise sondayım...
En yakın arkadaşlarımdan birini erkek arkadaşı aldatıyordu ve bende tanık oldum...
evet buradaki fark ikiside bekardı...
o anda ne yapsam diye düşündüm.
Benim arkadaşımdı ve aldatılıyordu....
Gittim ve durumu anlattım arkadaşıma...
Nemi oldu, arkadaşım sevgilisi ile konuştu ve sevgilisi herşeyi itiraf etti..
Sonra erkek arkadaşı bana " mutlu oldun mu,başın göğe erdimi " dedi...sengözlerimebaksanab
Kusura bakmada arkadaşımı aldatıyordun buna göz yumamazdım dedim...:olmaz:
Arkadaşımla hala görüşüyoruz bu arada...
Şeniz

Lise sondayım...
En yakın arkadaşlarımdan birini erkek arkadaşı aldatıyordu ve bende tanık oldum...
Sonra erkek arkadaşı bana " mutlu oldun mu,başın göğe erdimi " dedi...sengözlerimebaksanab
Şeniz

baharcım çok haklısın canım. ben kendi adıma konuşursam arkadaşımda sırf bu yüzden bana tavır alacaksa benim arkadaşım olmayı zaten haketmiyordur.

yeşilimi evet kesinlikle onaylıyorum ..
ben sadece fikrimi daha yumuşak söylemeye çalıştım ..
ama siz sanırım bu konuda çok hassasınız ..
korkunuzu anlıyabiliyorum hiç bir kadın aldatılmak istemez ...
benden tavsiye erkeklere bu kadar güvenmeyin ama sana güveniyorum diyerek kandırın yerimseniben
şimdi siz bunuda yanlış anlarsınız gerçi tmm sustum şakkıdı

:roflol: çok korkuyorum, nasıl da analiz etmişsiniz. tebrik ederim vereliniortak
okuduğumu anlayabilecek seviyedeyim, merak etmeyin. şakkıdı

ben en iyisi pazartesi çağırıp biraz ağzını arayım.zarf atayım.belki biliyodur.az buçuk hissederim heralde.bilmiyosa böyle bi olay olsa ne yapar onu sorarım.yani benzer bişey bi arkadaşımın başına gelmiş gibi anlatsam.tepkilerini ölçsem...ama hala kararsız olduğum nokta eğer gerçekten bilmiyosa nasıl söylemek lazım???

Lise sondayım...
Şeniz

hem aldatıyo,bir de üstemi çıkmaya çalışıyo:mymeka:

haklıymış gibi bide hesap sormazlar mıkötükedihüso

Bir erkek arkadaşım var, evlendi düğününe de gittim. Ama facebookta hızlı çapkın, şiirler yazar, kızlarla flört eder, açık açık.. Bildim bileli böyleydi ama, hep çapkın.. Evlenmesine de şaşırmıştım. Eşi bilmiyor mu, bence biliyodur.. Ben de soruyorum arkadaşlara, neden böyle bu adam, eşi bilmiyor mu.. Eee diyolar eşini çok seviyo, çok da mutlu ediyo,, o benim bebeğim ve benim görevim onu mutlu etmek.. Bunu söyleyen adam aynı zamanda dışarda çok da farklı bir hayat yaşıyor.. Benim de tahminim karısı biliyor bunları, ama kocası onu çok da mutlu ediyor, evlenirken de biliyordu nasıl biri olduğunu, göz yumuyo ve böyle mutlu.. O yüzden diyeceğim bu kadın da göz yumuyor olabilir.. :sinifsinif:

fırsatını bulan her erkek aldatır demek erkeklere kendi elimizle verdiğimiz bir hak gibi geliyor bana
yani bak sen erkeksin, fırsatını bulursan aldatman legaldir, doğanda vardır bu senin
buna çok karşıyım
aldatırsa sonuçlarına katlanır, bunu bilmeli, aldatırsa beni kaybeder, kaybetmeyi göze alıyorsa da ortada korunacak birşey kalmamıştır...

ben en iyisi pazartesi çağırıp biraz ağzını arayım.zarf atayım.belki biliyodur.az buçuk hissederim heralde.bilmiyosa böyle bi olay olsa ne yapar onu sorarım.yani benzer bişey bi arkadaşımın başına gelmiş gibi anlatsam.tepkilerini ölçsem...ama hala kararsız olduğum nokta eğer gerçekten bilmiyosa nasıl söylemek lazım???
ıllahı arkadasının aklını bulandırcaksın yanı..
sonucu cok merak ettım..

isimsiz mektup dedik bacım yaowwwwwwwwwwww senin gördirdiğin belli olmasın. arada senin kaynama ihtimalinide yoketmiş oluyoz böylelikle. söylemediğini farzet. onun yüzüne hiçbirşey olmamış gibi davranabilecekmisin.

neden yazmıyosun.bi fikrin varsa söyle bence.ben bu konuyu çözüm bulmak için açtım.tüm fikirleri dinlemek isterim..

3 aşağı 5 yukarı aynı burdakilerle benim fikrimde..süprizzzzz
ben olsam gidr bir güzel anlatırdım arkadaşıma..
eşi utanmıyor da ben mi anlatırken utanıcam..
çağırırdım bize,gel derdim böyleyken böyle.feysbıkı da açar herşyi gösterirdim..
bundan sonrasını da ona bırakırdım ben..devam etsin yada boşansın..
ama ben anlatırdım.:umursamaz:
hayatımda bir kere yaptım o hatayı burayada konu açmıştım,kayınvalidemin arkasından konuşan yeğeninin karısını bildiğim halde söylemedim.ve kadın bunu başka birinden duyduğunda hissettiklerim benim için acı bir tecrübe olmuştu..:sinifsinif:
evet aynı şey değil belki ama bilmek onun en öncelikli hakkı.neden öyle bir adamı 2.kez baba yapmasına göz yumayımki..:olmaz:
ah ah..ben niye anacığımı dinlemiyorum bilmem,burnum heryerde:sinifsinif:

fırsatını bulan her erkek aldatır demek erkeklere kendi elimizle verdiğimiz bir hak gibi geliyor bana
yani bak sen erkeksin, fırsatını bulursan aldatman legaldir, doğanda vardır bu senin
buna çok karşıyım
aldatırsa sonuçlarına katlanır, bunu bilmeli, aldatırsa beni kaybeder, kaybetmeyi göze alıyorsa da ortada korunacak birşey kalmamıştır...

süpersin çenem vereliniortak

caycan sölermiş..
arkadaşıda sanane obenm kocam aldatırda severde dermiş..
yada inanmazmışş..
bilioda olabilir..
yada kendini kuçuk durumuna duşurmemek için öle bi savunma yapabilir..
sonuçta caycanında çok guvenmediği biri sanırsam
rahat rahat söleyemıo çunku..
ben bana guvenen ve benm guvendiğim bi arkadaşımsa hiç tereddut etmeden kanıtlarıyla
oturtturudum facenin karşına delilleriyle anlatırdım olayı onaa..

Back
X