emredersin derim başganım bişi demek ne haddime:1no2:burda bi konu açılmış ve isteyen herkes kendi görüşünü belirtiyo,
biraz saygı duymayı da düzgün üslupla birbirimize yanıt vermeyide öğrenmemiz lazım
ne dersiniz gurbaa prenses
songülcüğüm boş ver tatlım ben biliyorum kimlerin kim olduğunu.:):) ben üzülmedim ki. Anladığım bir şey oldu, konulara hiç ama hiç kimse doğruları yazamayacak ...öyle sansınlar.
SAYGIYI BİZLER ÖĞRETMEYE GELMEDİK :1hug:
gerçekler acıdır ablacım..
herkesin işine gelmez gerçekle yüzleşmek sende böyle şakk diye söyleyince neye uğradıklarını şaşırdılar kaydirigubbakcemile5
ama bende bu konuyla ilgili fikrimi söylemek istiyorum ..
hepimiz potansiyel aldatılan kadınlarızen azından bunu bilmek size acı gelmesin arkadaşlar ..
songülcüğüm boş ver tatlım ben biliyorum kimlerin kim olduğunu.:):) ben üzülmedim ki. Anladığım bir şey oldu, konulara hiç ama hiç kimse doğruları yazamayacak ...öyle sansınlar.
SAYGIYI BİZLER ÖĞRETMEYE GELMEDİK :1hug:
doğruyu tabi ki yazalım ama sizin doğrularınız herkesin doğrusu olacak değil. bana göre de sizin dediğiniz yanlış. her erkek aldatmaz. kesinlikle bende eminim benim doğrum da bu. 30 yaşındayım fiziksel ve manevi olarak büyümeyi geçtim ne yazık ki yaşlılığa doğru yol alıyorum. annemse 55 ini geçti o da öyle düşünüyor.
Arkadaşlar lütfen,bakın bir konu açılıyor,
farklı düşüncedekiler diğerlerini yargılamaya başlıyor,
diğerleri cevap veriyor ve konu dağılıyor,
sonra tartışmalar büyüyor,hakaretler edilmeye başlanılıyor
sıonra ne oluyor,bence siz biliyorsunuz artık...
hadi koya dönelim,kadın ne yapsın sizce..???
caycan valla şimdi sana dalcam heee kaydirigubbakcemilekafam çok karıştı bulamadım desem kızarmısınız..offf
illa tanışmakmı ğerek uslubumda gayet yerinde sevğili onur üyesi asıl çelişen sensin bence şakkıdışakkıdı
gerçekler acıdır ablacım..
herkesin işine gelmez gerçekle yüzleşmek sende böyle şakk diye söyleyince neye uğradıklarını şaşırdılar kaydirigubbakcemile5 ama bende bu konuyla ilgili fikrimi söylemek istiyorum ..
hepimiz potansiyel aldatılan kadınlarızen azından bunu bilmek size acı gelmesin arkadaşlar ..
o gerçeklerle çevrenizde herkeste karşılaşıyorsunuz galiba, çok net yazıyorsunuz çünkü. ben de bazı yakınlarımda karşılaştım ama aldatmayacak adamlar da var. çoğunluğun yapması, herkesin yapacağı anlamına gelmez...
yarın birgün ben de aldatılabilirim( belki de aldatıldım, henüz haberim yok laelaelaelaelae). kalkıp; ''aaaa, bu benim başıma nasıl geldi, hiç beklemiyordum'' vs vs deyip başımı duvarlara vurmam. gerçekçiyimdir.
ama bu bir ihtimaldir. kesinlik değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?