hem aldatıyo,bir de üstemi çıkmaya çalışıyo:mymeka:
haklıymış gibi bide hesap sormazlar mıkötükedihüso
Her kadın aldatılıyorsa,ikinci çocuğu yapmadan boşanasım var
Aldatılmayı sineye çekiyorsa kadınlar göz göre göre,onları da sarsasım varÇok üzgünüm çoook
Gidin başımdan ya,bütün güvenimi sarstınız,alabora ettiniz beni,demek ki potansiyel aldatör kocayla oturup duruyorum mutlu mesut.Püüüüü benim kalıbıma :1shok:
dila tanıdıgım çok iyi bi boşanma avukatı var istersen tanıştırabilürüm vereliniortakHer kadın aldatılıyorsa,ikinci çocuğu yapmadan boşanasım var
Aldatılmayı sineye çekiyorsa kadınlar göz göre göre,onları da sarsasım varÇok üzgünüm çoook
Gidin başımdan ya,bütün güvenimi sarstınız,alabora ettiniz beni,demek ki potansiyel aldatör kocayla oturup duruyorum mutlu mesut.Püüüüü benim kalıbıma :1shok:
süpersin çenem vereliniortak
dila tanıdıgım çok iyi bi boşanma avukatı var istersen tanıştırabilürüm vereliniortak
-tatlicadiarzu-
guubişim burayı okuyan erkekler olduğunu düşünerek
her erkek aldatırmış, haydin fırsat aramaya hobaaaa diyeceklerin olabileceğini düşünerek belirtmek istedim
isterse aldatsın, sonucuna da katlanır...
çok kadın hiç kadındır :dilcikar:
Her kadın aldatılıyorsa,ikinci çocuğu yapmadan boşanasım var
canım
Ben inanmıyorumm dilarem her kadının aldatıldığına..lmaz:
hem nereden biliyorlarki her kadının aldatıldığını,dünyadaki bütün kadınları,eşlerini takip mi ediyorlar...:1closedeyes:
Ablam avukat yahu,tetikteyiz ailecek,gık desin alıcam donunu:roflol:
Ben inananların yalancısıyım Baharım kafamçokkarıştıcanım
Ben inanmıyorumm dilarem her kadının aldatıldığına..lmaz:
hem nereden biliyorlarki her kadının aldatıldığını,dünyadaki bütün kadınları,eşlerini takip mi ediyorlar...:1closedeyes:
ben olsam yeni bi mail adresi alir bir dost imzasıyla kocasının facebookta yedigi haltları içeren linkleri yollarım arkadaşıma
hayatta susamam bu durumda
adam o kadar rahat ki
facebook gibi dingonun ahırı bi ortamda dahi ilişkisini afise etmekten cekinmemiş
bence esinin duymasından zerre korkusu yok
kadına yazık...
o cigeri 5 para etmez heriften 2. cocugu mu doguracak
hiç birşey için olmasa bile 2. cocugu engellemek icin işe koyulurdum doğrusu...
karaktersiz herif....
caycan sölermiş..
arkadaşıda sanane obenm kocam aldatırda severde dermiş..
yada inanmazmışş..
bilioda olabilir..
yada kendini kuçuk durumuna duşurmemek için öle bi savunma yapabilir..
sonuçta caycanında çok guvenmediği biri sanırsam
rahat rahat söleyemıo çunku..
ben bana guvenen ve benm guvendiğim bi arkadaşımsa hiç tereddut etmeden kanıtlarıyla
oturtturudum facenin karşına delilleriyle anlatırdım olayı onaa..
insan böyle durumlarda kimseye güvenemiyo.bak seneler önce kuzenimin sevgilisi bana asıldı ilanı aşk etti.kız yurtdışında evlenmeyi düşünüyolar.bende halamı ikna etmye çalışıyorum aralarında gidip geliyom.duyunca şok oldum hemen uzaklaştım ondan kuzenime anlattım durumu.bana inanmadı biiliyomusun.benle bi sene konuşmadı.ben aralarını bozmuş oldum.bunu çok iyi tanıdığım biri yaptı.ha sonrasında gelip özür diledi benden,haklı olduğumu anlamış.adam bunu biriyle aldatmış.herifte o potansiyel var.bi kere yapan genelde devamını getirir.sonra gelip ağladı sarıldı bana.ama beni çok kırdı.bi sene çok sevdiğim bi insan beni suçl buldu.ben aynı şeyleri yaşamak istemiyom.direk yüzüne söyleyemem.başka bi yolunu bulmalı..
aynen canım...
burayı kadınlar kadar erkekler de okuyor
her erkek aldatir demek, hele bunu medeni hali evli arkadaşların söylemesi erkeklere bu vizenin peşin peşin verilmesi demektir
benim erkeğim bana ne yaşatıyosa tarafımdan 2 katı fazlasının kendisine döneceğini bilir...
gülücükse gülücük, gözyaşiysa gözyaşı...
bence bu kadın zavallı degıldır..adamı uyarma taraftarı değilim.bana yapmıyo görünür başka yerde yapar.ayrıca eşime gidip karına sahip çık aile içine karışmasın falan derse daha kötü olur.adam düşünmüyomu benim eşim görüyo,bende görebilirim diye.demekki korkmuyo duyurmaktan.ayrıca kadın başka şehirdeymiş.arkadaşım iş için hafta sonları şehir dışına çıkıyo diyodu,muhtemelen kadının yanına gidiyodur.bide zavallı kadın daha fazla kazanmak için mecbur çıkacak ben evimde beklerim kocamı diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?