Sönmezim,o paslı çiviyi alıp,o aldatan kocanın totosuna çakalım, afiyetle yesin,oturamasınvayyyy ülkemin kadınları
baştan 1-0 geride olduğumuzu kabul ediyoruz
hemde biz
bazı yorumları kanım donarak okudum
her erkek aldatır....
erkektir aldatır...
sorarım size aşkın,sadakatin,merhametin yani bir ilişkinin temelini oluşturanların cinsiyeti olur mu?
benim kocam herşeyimdir
ama beni reel yada sanal aldatsın artık o benim kocam olmazki
benim arkadaşımın başına gelseydi bu şöyleyapardım;
eğer boşanabilicek bir kadınsa söylerdim bu rezalete son versin diye
ama sineye çekecek bir tipse söylemez yüreğine bir paslı çivi daha çakmazdım
bence bu kadın zavallı degıldır..
her aldatılan ınsan zavallı olmaz..
..............................................................................................................................adamı uyarma taraftarı değilim.bana yapmıyo görünür başka yerde yapar.ayrıca eşime gidip karına sahip çık aile içine karışmasın falan derse daha kötü olur.adam düşünmüyomu benim eşim görüyo,bende görebilirim diye.demekki korkmuyo duyurmaktan.ayrıca kadın başka şehirdeymiş.arkadaşım iş için hafta sonları şehir dışına çıkıyo diyodu,muhtemelen kadının yanına gidiyodur.bide zavallı kadın daha fazla kazanmak için mecbur çıkacak ben evimde beklerim kocamı diyo..
guubişim burayı okuyan erkekler olduğunu düşünerek
her erkek aldatırmış, haydin fırsat aramaya hobaaaa diyeceklerin olabileceğini düşünerek belirtmek istedim
isterse aldatsın, sonucuna da katlanır...
çok kadın hiç kadındır :dilcikar:
..............................................................................................................................
eminim seninde için içini yiyordur nasıl kulağına su kacıra bilirim diye
ne yapmayı düsünüyorsun sence en mantıklı yolu ne olabilir bi fikir oluştumu
bilinmeyen tel nosundan mesaj çeksen KOCANA GÜVENİYORMUSUN gibilerinden
belki huylanırda kendiliğinden bulur ne dersin .... bence kesinlikle uyandırılmalı bu kadın aldatılma uykusundan!!!!!!!!!!!
bence yuvasında esını bekleyen ona bı cocuk verenneden zavallı dedim biliyomusun,onun gururu hiçe sayılıp aleni bi şekilde aldatıldığı için.işte bu yüzden bilmeli.benim gibi bunu bilenler ona acıyarak bakacak yoksa.bilmiyo,yazık diyecekler.acınacak duruma düşecek aptal yerine konulduğu için.onu bu durumdan kurtarmak lazım..
aldatan kişi zavallı değil ş...... dir. offf ya bak gene cinlerim tepeme geldi.beyfendi evine geldi şimdi gördüm.gıcık,boğasım geliyo ya..
Ya arkadasım senın bı sekılde anlatman lazım durumu.senın gıcık olman bişeyı degıstırmıcekkı..valla bende dellendım sabahtan berı takıp edıyorum ama..sen durumu aktarman lazım kadıncagıza yaaafisfisfis
adamı uyarma taraftarı değilim.bana yapmıyo görünür başka yerde yapar.ayrıca eşime gidip karına sahip çık aile içine karışmasın falan derse daha kötü olur.adam düşünmüyomu benim eşim görüyo,bende görebilirim diye.demekki korkmuyo duyurmaktan.ayrıca kadın başka şehirdeymiş.arkadaşım iş için hafta sonları şehir dışına çıkıyo diyodu,muhtemelen kadının yanına gidiyodur.bide zavallı kadın daha fazla kazanmak için mecbur çıkacak ben evimde beklerim kocamı diyo..
Şimdiki zaman, geçmiş zaman yok kızlar...Aldatılmamış kadın yoktur. Bu geçmiş ve gelecekte hep olacak. Ne yani her aldatılmada hemen bozulacak mı evlilikler. Kadın her zaman olgun, sabırlı, anaç davranmalı. Bu da benim fikrim.
Konuya gelince, kişiyi tanımıyorum. Söylenecek kadın var, söylenmeyecek var
gunaydın kıslar
caycan bişiler yapabildinmi dunden beri içim içimi yedi napardım diye
ama dayanamaz alır hatunu pcnin basına kendi gözleriyle gormesini sağlardım herhalde
direk soyleyemeyeceksen de facebook gibi bi sitenin nimetlerinden bahsederdim bak bole bole bi site var herkes uye falan diye tek tek anlatırdım sonrada kocasının hesabını gosterırdım . senın eşininde var flan fısman. gormesı bilmesilazım . o adam kendini akıllı sanıp karısını aldatıyor hemde bunu facebook gibi bi sitede afişe ediyor . kadını tanıyan ınsanlarda bunu biliyor. ne saf kadın dıyor.
o kadın bunu hakediyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?