• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocas Arkadam aldatyor...

Size ne? desem yeterli bir cevap olurmu acaba
Adam aldatıyor,kadın bilmiyor
Hadi söyledik kadına oda boşadı
Eeee burdan vardığımız sonuç noldu
Alkış bize bir kadını kurtardık
Yapmayın allahaşkına ya bumudur arkadaşlık,bumudur dostluk
Bazı şeylere girilmez,durmayı bilmeniz gereken yerler var hayatta
Neden tanımadığınız,bilmediğiniz bir kadın için bu kadar endişe duydunuz anlamadım
O zaman burada konu açan herkese kafadan boşan diyelim olsun bitsin
Yine söylüyorum bu durumdan SİZE NE????????

olayı ona anlattığında sana inanmayabilir.nede olsa aynı yastığa baş koyduğu kocası,bunu kocasına yakıştıramayabilir.eşinin facebook hesabını aç ve olanları ona göster.kendi gözleriyle görsün.

Neden tanımadığınız,bilmediğiniz bir kadın için bu kadar endişe duydunuz anlamadım
Yine söylüyorum bu durumdan SıZE NE????????

hayatım o zaman bırakalım bütün kocalar karılarını aldatsın :delphin:
hatta Allah muhafaza bizim eşler bizi aldattıgında gören eşimiz dostumuz göz yumsun ki enayiliğimizin tadını çıkaralım

arkadaşım eşimin beni boynuzladıgını bilicek de bana söylemicek ha...

ulan kocamdan önce onu boşarım töbeler olsun çivilerim duvara :kahve:

Benimle konuşurken daha dikkatli kelimeler seçerseniz sevinirim,ben sizin mahalle arkadaşınız değilim.
Lütfen sınırlarınızı ve çizginizi koruyun

kelimelerimde hakarete varacak bir şey yok. siz bence çok fazla sinirleniyorsunuz herşeye. ben sadece düşüncemi belirttim. bu kadar kesin ve net dediğiniz için. sanki o ailenin içindeymişsiniz o ailenin yakın dostuymuşsunuz gibi bir intiba geldi bana...,bunu söylediğiniz için.
çocuk gibi herkesi azarlamaktan vazgeçerseniz sevineceğim:delphin:.[/QUOTE]

Gayet ölçülü konuştuğumu düşünüyorum
Hayatta kimseyi azarlamadım,azarlamamda ben haddini bilen bir insanım
Benim o ailenin içinde olmadığımı bile bile bana bu tarz bir cümleyi kinayece kurarsanız
Her zaman alacağınız cevap bu yönde olur
Fix menü yani

kadın madem netten anlamıyo sizde bence bu durumu onun anlayabilmesi,öğrenenbilmesi için onu internet kullanmaya özendirin.kendi kendine öğrensin durumu.siz söylemeyin kesinlikle..ben olsam bilip de söylemeyn bi arkadaşım olsa kızarım ama insanlar türlü türlü..belki senin yalan söylediğini kıskandığını düşünecek,bilemezsin..

ben bi şekilde öğrenmesi taraftarıyım.amacım kimseyi ayırmak değil,vicdanım rahat değil,yüzüne bakamam,içim acır.yazık aptal yerine koyulmamalı.aa ben benimle konuşursa gerekeni söyler ona olumlu bakıtmaya çalışırım ama bilmesi lazım ya.uff ne kötü bi durum..

kelimelerimde hakarete varacak bir şey yok. siz bence çok fazla sinirleniyorsunuz herşeye. ben sadece düşüncemi belirttim. bu kadar kesin ve net dediğiniz için. sanki o ailenin içindeymişsiniz o ailenin yakın dostuymuşsunuz gibi bir intiba geldi bana...,bunu söylediğiniz için.
çocuk gibi herkesi azarlamaktan vazgeçerseniz sevineceğim:delphin:.

Benim o ailenin içinde olmadığımı bile bile bana bu tarz bir cümleyi kinayece kurarsanız
Fix menü yani
[/QUOTE]

işte kinaye yoktu. lafımda. nasıl bakarsan öyle görürsün demiş atalarımız. benim demek istediğim o aileyi o kişileri tanıyormusunuz ,aile dostlarımısınız da adamın bunu yapacağını biliyorsunuz idi. ama siz farklı yönden bakmak istediniz ve baktınız..

strawcım seni iyi tanıdıgını zanneden bi arkadaşın olarak şaşkınlıkla okuyorum mesajlarını inan...

Gurbaacım,bu yaşıma kadar öyle şeylere şahit oldumki,bazen insanın uzaktan seyretmesi kanaatindeyim.
İşimiz gereği insanların fazla özel hayatlarını gördük
Birebir önümüzde ne olaylar yaşandı ve şahit olduk
Çok samimi arkadaşlarımın yaşadıklarına bizzat tanık oldum.
Bak bu tip konular çok risklidir.
İlkten ortalık yanar alev alev,Sonra iki tarafta sakinleşince ihale bu kıza kalır
Hatta öyle şeyler duyarki
Evliliğimizde gözü vardı komplo kurduya kadar gider bu işler.
Defalarca örneklerini gördüm
Karı kocanın arasına giren kaybetmeye mahkumdur
2x2= 4

yav insanların işlerine burnunuzu sokmayın bence herkes kaderini yaşar o kadının gitceni nerden biliyorsunuzki inanın çevremde gurur denen şeyden okadar uzak kadınlar varki bu tür kadınlara üzülemiyorum o yüzden.bizimde bir tanıdık var adam karısından nefret ediyor tiksiniyor hatta defalarca aldatıyor kadın bunu biliyor ama ayrılmyor hangi aşk hangi mantk alır böyle şeyleri ya sen söylesen sen kötü olursun inan arkadaşım ve böyle acayip kadınlarda yok deil yani

Yine söylüyorum bu durumdan SİZE NE????????

aldatmanın olduğu bir evlilik strawcım ne kadar iyi bir evliliktir?

Fix menü yani

işte kinaye yoktu. lafımda. nasıl bakarsan öyle görürsün demiş atalarımız. benim demek istediğim o aileyi o kişileri tanıyormusunuz ,aile dostlarımısınız da adamın bunu yapacağını biliyorsunuz idi. ama siz farklı yönden bakmak istediniz ve baktınız..[/QUOTE]

Uzatmasak??
Konumuz bu değil nasıl olsa
Ben ne gördüğümün gayet farkındayım.
Açıklamaya lüzum yok yani

ben bi şekilde öğrenmesi taraftarıyım.amacım kimseyi ayırmak değil,vicdanım rahat değil,yüzüne bakamam,içim acır.yazık aptal yerine koyulmamalı.aa ben benimle konuşursa gerekeni söyler ona olumlu bakıtmaya çalışırım ama bilmesi lazım ya.uff ne kötü bi durum..

dediğiniz gibi mutlaka bilmeli arkadaşınız..
valla ilk okuduğumdan beri düşünüyorum sizin katkınız olduğu belli olmadan nasıl öğrenilir diye..
bu arkadaşınızla hiç ortak bir tanıdığınız var mı?

yav insanların işlerine burnunuzu sokmayın bence herkes kaderini yaşar o kadının gitceni nerden biliyorsunuzki inanın çevremde gurur denen şeyden okadar uzak kadınlar varki bu tür kadınlara üzülemiyorum o yüzden.bizimde bir tanıdık var adam karısından nefret ediyor tiksiniyor hatta defalarca aldatıyor kadın bunu biliyor ama ayrılmyor hangi aşk hangi mantk alır böyle şeyleri ya sen söylesen sen kötü olursun inan arkadaşım ve böyle acayip kadınlarda yok deil yani

bu site canım paylaşım sitesi. burnumuzu sokulmasını istediği için konu sahibi konuyu açmış. burnumuzu sokmamızı istemeyenler zaten yazmıyor :kahve:

işte kinaye yoktu. lafımda. nasıl bakarsan öyle görürsün demiş atalarımız. benim demek istediğim o aileyi o kişileri tanıyormusunuz ,aile dostlarımısınız da adamın bunu yapacağını biliyorsunuz idi. ama siz farklı yönden bakmak istediniz ve baktınız..

Uzatmasak??
Konumuz bu değil nasıl olsa
Ben ne gördüğümün gayet farkındayım.
Açıklamaya lüzum yok yani
[/QUOTE]

belli. bellli. art niyet aramak istedikten sonra çok bulunur elbette. evet uzatmıyorum bende. bu size son yazışım. konuyu dağıtmanın anlamı yok bencede...

Kart almayan var mı ?

aldatmanın olduğu bir evlilik strawcım ne kadar iyi bir evliliktir?

Özo'cum benim bir tane yorumumda,hatta kk daki tüm yorumlarımda evet aldatma olan bir evlilik iyi bir evliliktir şeklinde açıklamamı bul getir ben bugünden sonra tek kelime yazmıycam hiçbir topiğe
Böyle bir şeye şiddetle karşı çıkanlardanım bende
Benim anlatmak istediğim bırakın kadın görsün
Siz girmeyin o işin içine

Gurbaacım,bu yaşıma kadar öyle şeylere şahit oldumki,bazen insanın uzaktan seyretmesi kanaatindeyim.
ışimiz gereği insanların fazla özel hayatlarını gördük
Birebir önümüzde ne olaylar yaşandı ve şahit olduk
Çok samimi arkadaşlarımın yaşadıklarına bizzat tanık oldum.
Bak bu tip konular çok risklidir.
ılkten ortalık yanar alev alev,Sonra iki tarafta sakinleşince ihale bu kıza kalır
Hatta öyle şeyler duyarki
Evliliğimizde gözü vardı komplo kurduya kadar gider bu işler.
Defalarca örneklerini gördüm
Karı kocanın arasına giren kaybetmeye mahkumdur
2x2= 4
iyi de canım benim kimse kimsenin arasına girmiyo ki...
kadıncagıza gidip pat diye söyle demiyoruz
sadece magdurun da ogrenme ozgurlugune katkıda bulunsun diyoruz
kadın benim arkadaşım olsaydı kocasının kendini çok sevdigini sanıp kuzu kuzu evinde eşini beklemesi vicdanimi sizlatirdi
benden duymasını istemez ama bi şekilde kocasının yedigi haltı bilmesini sağlardım
sonrası ona kalmış...

ister bagrına basar dul damgası yememek için bu evliliği sürdürür, ister gururunu kişiliğini onurunu alır çeker gider o adi herifin hayatından :kahve:

Son düzenleme:
Koyun can derdinde, Kazen kart derdindehihoyyyt

Back
X