• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocas Arkadam aldatyor...

ANLASA KOCASINI BIRAKACAK MI?
Bırakacaksa söyleyin, bırakmayaksa boşyere söyleyip, sizin yanınızda da gurursuz olmasını sağlamayın.

Uzatmasak??
Konumuz bu değil nasıl olsa
Ben ne gördüğümün gayet farkındayım.
Açıklamaya lüzum yok yani

belli. bellli. art niyet aramak istedikten sonra çok bulunur elbette. evet uzatmıyorum bende. bu size son yazışım. konuyu dağıtmanın anlamı yok bencede...[/QUOTE]

Kimin art niyetli olduğu eksi repe yapılan yorumlardan bellikaydirigubbakcemile3
Ben kartlarımı açık oynarım okypete
Bana hocam demek istiyorsan sende buradan yaz
Repin için sağol,açıklama yapmana gerek yoktu

var evet,peki fikrin ne?

yani eğer bunu o kişiyle paylaşabilirseniz daha yapıcı öneriler çıkar. sonuçta biz o aileyi tanımıyoruz biraz da hariçten gazel okuyoruz. belki ortak hareket edebileceğiniz birileri olursa daha sağlıklı bir çözüm çıkar ortaya..:sm_confused:

Hazır herkes burdayken,Arkadaşlar Konu Açarken Başlıklarınıza dikkat edin Lütfen...

Konu Yine Kişisel Çatışmaya dönmüş
Yine Aynı Kişiler..
Arkadaşlar Biraz daha Özen Gösterelim Üslubumuza..

Son düzenleme:
yav insanların işlerine burnunuzu sokmayın bence herkes kaderini yaşar o kadının gitceni nerden biliyorsunuzki inanın çevremde gurur denen şeyden okadar uzak kadınlar varki bu tür kadınlara üzülemiyorum o yüzden.bizimde bir tanıdık var adam karısından nefret ediyor tiksiniyor hatta defalarca aldatıyor kadın bunu biliyor ama ayrılmyor hangi aşk hangi mantk alır böyle şeyleri ya sen söylesen sen kötü olursun inan arkadaşım ve böyle acayip kadınlarda yok deil yani

yav insanların işlerine burnunuzu sokmayın bence herkes kaderini yaşar o kadının gitceni nerden biliyorsunuzki inanın çevremde gurur denen şeyden okadar uzak kadınlar varki bu tür kadınlara üzülemiyorum o yüzden.bizimde bir tanıdık var adam karısından nefret ediyor tiksiniyor hatta defalarca aldatıyor kadın bunu biliyor ama ayrılmyor hangi aşk hangi mantk alır böyle şeyleri ya sen söylesen sen kötü olursun inan arkadaşım ve böyle acayip kadınlarda yok deil yani

flood yapmayın, tek seferde anlayabiliyoruz çok şükür....

Size ne? desem yeterli bir cevap olurmu acaba
Adam aldatıyor,kadın bilmiyor
Hadi söyledik kadına oda boşadı
Eeee burdan vardığımız sonuç noldu
Alkış bize bir kadını kurtardık
Yapmayın allahaşkına ya bumudur arkadaşlık,bumudur dostluk
Bazı şeylere girilmez,durmayı bilmeniz gereken yerler var hayatta
Neden tanımadığınız,bilmediğiniz bir kadın için bu kadar endişe duydunuz anlamadım
O zaman burada konu açan herkese kafadan boşan diyelim olsun bitsin
Yine söylüyorum bu durumdan SİZE NE????????

bu mantıkla gidersek, size ne, bize ne' ye dönüşürse olay, hayatın içinden topiğini kaldıralım o zaman.
fikir paylaşıyoruz burada. konu sahibi arkadaş kendi bildiğini yapacak yine...
üsluba dikkat edilmesini istiyorsunuz ama bu sözünüz olmamış.

ben aldatılma konularında söylenmesi taraftarıyım. yalnız birkaç noktaya dikkat ederdim.
arkadaşım, aldatıldığını öğrendiğinde tepkisi ne olurdu? biraz kavga gürültü, ardından kaldığı yerden devam etmeye niyeti varsa söylemezdim. huzurunu kaçırmayayım diye.
Allah korusun ama, benim başıma gelse; kesinlikle bilmem gerektiğini düşünürdüm. bildiği halde bana söylemeyen herkesi silerdim hayatımdan.
kendimi aptal yerine koyulmuş hissederdim. buna göz yumanları da affetmezdim. benle aynı düşüncede ise, arkadaşıma söylerdim bu yüzden.

ya bir arkadaş çok güzel demiş.. buraya burnumuz sokmamız için konu açılıyor.

Konu sahibi arkadaşım,ben söyleyeceğimi söyledim
Dahada kimseyle polemiğe girmek istemiyorum
Karar senindir
Fikirlerimi daha önceki yorumlarda belirttim zaten
Okuyup dikkate alırsan senin bileceğin iş
Sevgiler

Size ne? desem yeterli bir cevap olurmu acaba
Adam aldatıyor,kadın bilmiyor
Hadi söyledik kadına oda boşadı
Eeee burdan vardığımız sonuç noldu
Alkış bize bir kadını kurtardık
Yapmayın allahaşkına ya bumudur arkadaşlık,bumudur dostluk
Bazı şeylere girilmez,durmayı bilmeniz gereken yerler var hayatta
Neden tanımadığınız,bilmediğiniz bir kadın için bu kadar endişe duydunuz anlamadım
O zaman burada konu açan herkese kafadan boşan diyelim olsun bitsin
Yine söylüyorum bu durumdan SİZE NE????????

Özo'cum benim bir tane yorumumda,hatta kk daki tüm yorumlarımda evet aldatma olan bir evlilik iyi bir evliliktir şeklinde açıklamamı bul getir ben bugünden sonra tek kelime yazmıycam hiçbir topiğe
Böyle bir şeye şiddetle karşı çıkanlardanım bende
Benim anlatmak istediğim bırakın kadın görsün
Siz girmeyin o işin içine

canım benim öyle birşey dedin demedim zaten ben sana. ancak üstte ki mesajından ben ayrılacakta ne olacak kadın boşanınca kurtulmuş mı olacak alkış size siz karışmayın gibi bir şey anladım. evet belki boşanarak belki de problemi öğrenip üzerine giderek ve bir şekilde devam ettirerek kadın kurtulmuş olacak. ha oldu ki boşandı gene mutsuz oldu. zaten onun evliliğinde hayır yoktu ki çünkü aldatılıyordu

öğrenirse sayfalar dolusu açacaktır maalesef. emin olabilirsin...

Açamaz bilgisayardan anlamıyormuş. :1no2:

Az önce de dediğim gibi, kadın eğer ayrılamayacaksa bu olay onu sadece üzecek ve mutluysa mutsuz edecek. Ayrıca insanların gözünde gurursuz olacak. Ben kadının güçlü biri olduğundan emin olunabilirse söylenmesi taraftarıyım mafoldumben

Kart almayan var mı ?

Bennnn:kedi::gitme:

yeterince bekledim düsündüm ve tasindim almaya karar verdim :lepi:
bu aksam basvurumu yapicamdelikafadulden

konu sahibi arkadasim söylemek istiyorsan söyle, ama senin oldugunu bilmeden

vede kocanlada konusda öyle anlamasini saglayin, sonra kocanla kötü olma

kadını rezil etmeyin falan diyenler olmuş da, kocasının facebookundaki herkese rezil olmuşlar olacakları kadar zaten. herkes görüyo adamın sevgilisine ilanı aşklarını mıçmıçlarını, herkes "yazık kadına" diyor. belki de kadının hiç haberi yok. bundan öte rezalet boşanmak mıdır? bence değil. kadın bunu öğrenince daha fazla kişiye rezil olmayacak. veyahutta diyecek strawberrynin dediği gibi, sanane? ama haberi yoksa öğrenmeli. en azından adam ne halt yiyecekse herkese ilan ederek rezil olarak yemez haltlarını. kusura bakmayın da yani facebookta böle bişey yapan adam karısıyla resmen öhhöö geçiyodur kanımca!

Hayatına burun sokulmasını isteyip istemediğini bilmediğimizi gösterir.
Bu konuyu açan aldatılan kadının hayatına burnumuzu sokmamızı istiyor. Aldatılan kadın değil.

sevabına o kadını bul getir de bi soralım istiyo mu istemiyo mu:sinifsinif:
hadi be hacı yap len bi güzellik mafoldumben

kadını rezil etmeyin falan diyenler olmuş da, kocasının facebookundaki herkese rezil olmuşlar olacakları kadar zaten. herkes görüyo adamın sevgilisine ilanı aşklarını mıçmıçlarını, herkes "yazık kadına" diyor. belki de kadının hiç haberi yok. bundan öte rezalet boşanmak mıdır? bence değil. kadın bunu öğrenince daha fazla kişiye rezil olmayacak. veyahutta diyecek strawberrynin dediği gibi, sanane? ama haberi yoksa öğrenmeli. en azından adam ne halt yiyecekse herkese ilan ederek rezil olarak yemez haltlarını. kusura bakmayın da yani facebookta böle bişey yapan adam karısıyla resmen öhhöö geçiyodur kanımca!

Şimdi bilmiyor yazık pislik adam aldatıyor derler. Şimdi burda olduğu gibi....
Öğrenince bırakmazsa, püüü kadına bak ne gurursuzmuş derler.

Back
X