Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzatmasak??
Konumuz bu değil nasıl olsa
Ben ne gördüğümün gayet farkındayım.
Açıklamaya lüzum yok yani
var evet,peki fikrin ne?
yav insanların işlerine burnunuzu sokmayın bence herkes kaderini yaşar o kadının gitceni nerden biliyorsunuzki inanın çevremde gurur denen şeyden okadar uzak kadınlar varki bu tür kadınlara üzülemiyorum o yüzden.bizimde bir tanıdık var adam karısından nefret ediyor tiksiniyor hatta defalarca aldatıyor kadın bunu biliyor ama ayrılmyor hangi aşk hangi mantk alır böyle şeyleri ya sen söylesen sen kötü olursun inan arkadaşım ve böyle acayip kadınlarda yok deil yani
Size ne? desem yeterli bir cevap olurmu acaba
Adam aldatıyor,kadın bilmiyor
Hadi söyledik kadına oda boşadı
Eeee burdan vardığımız sonuç noldu
Alkış bize bir kadını kurtardık
Yapmayın allahaşkına ya bumudur arkadaşlık,bumudur dostluk
Bazı şeylere girilmez,durmayı bilmeniz gereken yerler var hayatta
Neden tanımadığınız,bilmediğiniz bir kadın için bu kadar endişe duydunuz anlamadım
O zaman burada konu açan herkese kafadan boşan diyelim olsun bitsin
Yine söylüyorum bu durumdan SİZE NE????????
yav insanların işlerine burnunuzu sokmayın bence herkes kaderini yaşar o kadının gitceni nerden biliyorsunuzki inanın çevremde gurur denen şeyden okadar uzak kadınlar varki bu tür kadınlara üzülemiyorum o yüzden.bizimde bir tanıdık var adam karısından nefret ediyor tiksiniyor hatta defalarca aldatıyor kadın bunu biliyor ama ayrılmyor hangi aşk hangi mantk alır böyle şeyleri ya sen söylesen sen kötü olursun inan arkadaşım ve böyle acayip kadınlarda yok deil yani
ya bir arkadaş çok güzel demiş.. buraya burnumuz sokmamız için konu açılıyor.
Size ne? desem yeterli bir cevap olurmu acaba
Adam aldatıyor,kadın bilmiyor
Hadi söyledik kadına oda boşadı
Eeee burdan vardığımız sonuç noldu
Alkış bize bir kadını kurtardık
Yapmayın allahaşkına ya bumudur arkadaşlık,bumudur dostluk
Bazı şeylere girilmez,durmayı bilmeniz gereken yerler var hayatta
Neden tanımadığınız,bilmediğiniz bir kadın için bu kadar endişe duydunuz anlamadım
O zaman burada konu açan herkese kafadan boşan diyelim olsun bitsin
Yine söylüyorum bu durumdan SİZE NE????????
Özo'cum benim bir tane yorumumda,hatta kk daki tüm yorumlarımda evet aldatma olan bir evlilik iyi bir evliliktir şeklinde açıklamamı bul getir ben bugünden sonra tek kelime yazmıycam hiçbir topiğe
Böyle bir şeye şiddetle karşı çıkanlardanım bende
Benim anlatmak istediğim bırakın kadın görsün
Siz girmeyin o işin içine
Konuyu aldatılan kadın açmamış. Dikkatinizi çekerim.
öğrenirse sayfalar dolusu açacaktır maalesef. emin olabilirsin...
ne yani bu yorum yapma hakkımızın olmadıgını mı gösterir? :gitme:
Kart almayan var mı ?
Hayatına burun sokulmasını isteyip istemediğini bilmediğimizi gösterir.
Bu konuyu açan aldatılan kadının hayatına burnumuzu sokmamızı istiyor. Aldatılan kadın değil.
kadını rezil etmeyin falan diyenler olmuş da, kocasının facebookundaki herkese rezil olmuşlar olacakları kadar zaten. herkes görüyo adamın sevgilisine ilanı aşklarını mıçmıçlarını, herkes "yazık kadına" diyor. belki de kadının hiç haberi yok. bundan öte rezalet boşanmak mıdır? bence değil. kadın bunu öğrenince daha fazla kişiye rezil olmayacak. veyahutta diyecek strawberrynin dediği gibi, sanane? ama haberi yoksa öğrenmeli. en azından adam ne halt yiyecekse herkese ilan ederek rezil olarak yemez haltlarını. kusura bakmayın da yani facebookta böle bişey yapan adam karısıyla resmen öhhöö geçiyodur kanımca!