kocamın kendisi çocuk zaten.. nasıl aile reisi yaparım ipleri alır kendimi ona ilk planda hissettiririm fikrinizi paylaşırmısınız.. sapkınlığa gelince onu gittiğimde halledecem ve sizinlede paylaşacam son durumu..
kocamın kendisi çocuk zaten.. nasıl aile reisi yaparım ipleri alır kendimi ona ilk planda hissettiririm fikrinizi paylaşırmısınız.. sapkınlığa gelince onu gittiğimde halledecem ve sizinlede paylaşacam son durumu..
valla seninki sevgimi mecburiyetmi bilemedim
kendin kendini 1.planda tut kimsenin bu dünyada faydası olmaz..
neyse madem deveyi gütmeyi tercih ediyosun
kv. cinsel hayatınızı sorduğunda bir daha bana böyle sorular sorma oğlunada sorma
öğrenip ne yapacaksın manyak kadın de ..yok öyle deme ayıp de.. utanmaz kadın de ..yok onuda deme saç baş dal tövbe
neyse ciddi olayım anne bu soruları sorma bizim herşeyimiz normal merak edecek bişey yok de
aslında saç baş dalasım geldi kaç kez :) bizdeyken gezmeye gittik kocam yürürken benim ve annesinin elini tutuyordu bende o zaman kızdım trip atmıştım kaynanam anlamıştı. sonra ona karşı gidene kadar nedense hep soğuk oldum gülsemde samimi olamadım gittikten sonrada ne zaman telefonla arasa mutfağa kaçıyorum eğer eşim yanımdaysa beni isterse kv. telde soğuk konuşuyorum anlıyor bence hal ve hareketlerimden.. evliliğimiz daha oturmadı sanırım bu ailenin reisi ben olacam gibi geliyor bana eşimi ben yönlendirecem :S
kayın validem öptürmek istemiyor gülüyor kafasını çeviriyor ama kocam inat yapıyor.. benim endişem çocuğumuz olursa kendisine çeker anne dedirtir. bundan korkuyorum ama bi yandanda çocuk olsa eşim aile babası olduğunu anlar ve daha çok bizi benimser diyede düşünüyorum. ah bi olgunlaşsa kafam karışık :S
vallahi fikir verdim ama içim hiç rahat değil soğutmak gibi olmasın ama eşin çocuk değil sapık annesinden genetik almış olabilir
çocuk falan yaparsan ki bence yapma,bu kadından uzak tut..oğluna bunları yapan torununa neler yapmaz :26:
başka kardeşi var mı eşinin?
genetik değilde bulaşıcı bi durum :) kaynanamın kaynanasıda kayınpederime sorarmış yatak odalarını kaynanam anlatmıştı.. bana bulaşmaz inşallah diyorum ne diyeyimm :S
bu konunun doğru olduğuna ve yazarın da ciddi olduğuna inanmak istemiyorum kesinlikle ama küçücük bir ihtimalle bile gerçekse içimi dökeyim.
arkadaşım bir kere sen nasıl bir dünyada yaşıyorsun kv ne cahil diyorsun ama sen saflıktan hayatındaki iğrençliği göremiyorsun. evet eskinin kadınları sorarmış gelinlerine ama ben hiç bir kadının oğlunun karısıyla nasıl sevişeceğini izleme heveslisi olduğunu, kazık kadar oğlu ve gelininin yataklarına uzanıp konuştuğunu, oğluyla öpüştüğünü görmedim. haaa böyle saçmalıklar gördüğüm yerler oldu o da filmlerde ensest ilişkileri anlatan sahnelerde.
tutmuşsun küserim ona filan diyorsun, ne küsmesi ya. kendini kurtar sen.
çocuk olsa nasıl aile babası olacak o kocan. çocuk görmeyecek mi babaannesi ile öpüşen babasını.
aslında saç baş dalasım geldi kaç kez :) bizdeyken gezmeye gittik kocam yürürken benim ve annesinin elini tutuyordu bende o zaman kızdım trip atmıştım kaynanam anlamıştı. sonra ona karşı gidene kadar nedense hep soğuk oldum gülsemde samimi olamadım gittikten sonrada ne zaman telefonla arasa mutfağa kaçıyorum eğer eşim yanımdaysa beni isterse kv. telde soğuk konuşuyorum anlıyor bence hal ve hareketlerimden.. evliliğimiz daha oturmadı sanırım bu ailenin reisi ben olacam gibi geliyor bana eşimi ben yönlendirecem :S
bence yöneticilerden biri el atsın bu konuya çünkü hiç inandırıcı gelmiyor konu sahibi nasıl yazdıklarının sonuna gülücük koyuyor çok şaşırtıcı bir durum demekki yaşadıkları hoşuna gidiyor
genetik değilde bulaşıcı bi durum :) kaynanamın kaynanasıda kayınpederime sorarmış yatak odalarını kaynanam anlatmıştı.. bana bulaşmaz inşallah diyorum ne diyeyimm :S
Cocuk falan yapma
babaanneden degil, kocandan kork
hele bir de kiz olursa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?