kocası aşırı ana kuzusu olanlar buyrun dökün içinizi rahatlayın...

çocuk falan yaparsan ki bence yapma,bu kadından uzak tut..oğluna bunları yapan torununa neler yapmaz :26:

başka kardeşi var mı eşinin?

vallahi fikir verdim ama içim hiç rahat değil soğutmak gibi olmasın ama eşin çocuk değil sapık annesinden genetik almış olabilir

aslında saç baş dalasım geldi kaç kez :) bizdeyken gezmeye gittik kocam yürürken benim ve annesinin elini tutuyordu bende o zaman kızdım trip atmıştım kaynanam anlamıştı. sonra ona karşı gidene kadar nedense hep soğuk oldum gülsemde samimi olamadım gittikten sonrada ne zaman telefonla arasa mutfağa kaçıyorum eğer eşim yanımdaysa beni isterse kv. telde soğuk konuşuyorum anlıyor bence hal ve hareketlerimden.. evliliğimiz daha oturmadı sanırım bu ailenin reisi ben olacam gibi geliyor bana eşimi ben yönlendirecem :S

ne diyeyim bol bol b12 al lazım olacağı kesin

bu konunun doğru olduğuna ve yazarın da ciddi olduğuna inanmak istemiyorum kesinlikle ama küçücük bir ihtimalle bile gerçekse içimi dökeyim.
arkadaşım bir kere sen nasıl bir dünyada yaşıyorsun kv ne cahil diyorsun ama sen saflıktan hayatındaki iğrençliği göremiyorsun. evet eskinin kadınları sorarmış gelinlerine ama ben hiç bir kadının oğlunun karısıyla nasıl sevişeceğini izleme heveslisi olduğunu, kazık kadar oğlu ve gelininin yataklarına uzanıp konuştuğunu, oğluyla öpüştüğünü görmedim. haaa böyle saçmalıklar gördüğüm yerler oldu o da filmlerde ensest ilişkileri anlatan sahnelerde.
tutmuşsun küserim ona filan diyorsun, ne küsmesi ya. kendini kurtar sen.

çocuk olsa nasıl aile babası olacak o kocan. çocuk görmeyecek mi babaannesi ile öpüşen babasını.

Son düzenleme:
vallahi fikir verdim ama içim hiç rahat değil soğutmak gibi olmasın ama eşin çocuk değil sapık annesinden genetik almış olabilir

genetik değilde bulaşıcı bi durum :) kaynanamın kaynanasıda kayınpederime sorarmış yatak odalarını kaynanam anlatmıştı.. bana bulaşmaz inşallah diyorum ne diyeyimm :S

çocuk falan yaparsan ki bence yapma,bu kadından uzak tut..oğluna bunları yapan torununa neler yapmaz :26:

başka kardeşi var mı eşinin?

Kadesa bu kadardan fazlası geliyo benim aklıma
Eşi de çocuğunu annesi gibi yetiştirebilir mesela
Tek babaanneden değil yani babadan da uzak tutmalı.. bu da mümkün olamayacağından bence çocuk bile yapılmamalı..
Bilemiyorum da

Kıyamet alameti bunlar..

genetik değilde bulaşıcı bi durum :) kaynanamın kaynanasıda kayınpederime sorarmış yatak odalarını kaynanam anlatmıştı.. bana bulaşmaz inşallah diyorum ne diyeyimm :S

ne geni taşıyo bunlar acaba? sapık geni varsa eğer eşinin ailesin de var kesin.

utanmasalar oturup cinsel geyik yapacaklar tövbe ya

Midem bulandı şu muhabbetten vallahi ya.
İlerde demesin bu kadın bir çocuk yapmayı beceremediniz ben el atıyım şu işe
Ne geniş insanlar bunlar ya.
Kendi kayınvalideside yaparmış diyorsun gelenekselleştirmişler yani.
Sakın çocuk olayına falan girme , eşini seviyor olabilirsin ama anlattığın sağlıklı bir anne evlat ilişkisi değil.

bence yöneticilerden biri el atsın bu konuya çünkü hiç inandırıcı gelmiyor konu sahibi nasıl yazdıklarının sonuna gülücük koyuyor çok şaşırtıcı bir durum demekki yaşadıkları hoşuna gidiyor

Gozlerim faltasi gibi acildi

Kusura bakmayin bu anne kuzulugu falan degil
dupeduz ensestlik!

Sizin yaninizda bile cekinmediklerine gore Allah bilir ergenlikte nasil cinsel iliski falan yasayacagini da annesi ogretmistir !
Sizin yaninizda boyleler, siz olmadan nasillar kim bilir?

Yapilanlar yenilir yutulur degil ,
hadi kv. soruyor da
ben en cok esinizin sizin yaninizda cinsel hayatinizi kvye anlatmasina sizin de utanmaniza takildim !

Kus kadar akliniz yok mu yahu ?
agzimi bozucam o derece sinirlendim ,
adam anasina sizi nasil becerdigini anlatiyor ,
siz sadece utanmakla yetiniyorsunuz !!!

Sadece onlarda degil sizde de gariplik var

2. Uyeliginiz oldugunu soyluyorsunuz
diger uyeliginiz nedir?
Cok Merak ettim!

eşimi düzelteceğime eminim çünkü ona bunu söylemiştim normal olmadığını.. tekrar edilirse çekip karşıma konuşacam ama yapacağını sanmıyorum eşim takıntılı biri birşey dediysem kafasına takar ve iyice inceler.. ondan yana sıkıntı yok.. aslında konuyu açarken anne bağımlısı olduğunu dile getirerek açmıştım ama herkes inanamadı bu duruma tamamen gerçek.. fransızlarmı ingilizlermi bilemiyorum öyle birşey vardı dudaktan öperlerdi birbirini yanlışmı hatırlıyorum aklıma geldi.. her neyse işte benim tek sorunum ana madde olan annesi onu uyarmak gerek onuda memlekete gittiğimde devam ederse uyaracam...

Valla bir insan 7' sinde neyse 70' de de odur.
Benim babam da annesine, babasına, kardeşlerine çok düşkündü.
Hiç laf ettirmez, hatta annemi kıskançlıkla suçladığı bile olmuştur. Ama akıllandı mı? Ona göre onun düşünceleri hala normal..
Hala bozuntuları, babaanne kötü bir şey yapmamıştır ki? Ortada sorun yoktu mesela? Bilmem anlatabildim mi?
Senin kocanı değiştirebileceğini hiiiiç düşünmüyorum, aile' nin reisi olacağınıda!
Yönlendirseydin eğer baştan yapardın da kocan da sana annesiyle ilgili her konuda kızıp küsmezdi.
O zaman yapamadığını şimdi nasıl yapmayı düşünüyorsun? Nasıl bir planın var çok merak ediyorum doğrusu? Tek dayanağın kocan diye susmuyor musun zaten? Onsuzluktan korkuyorsun, eee nasıl değiştireceksin kocanı? Çeker giderse annesinin eteklerine ne olacak? Sen bunu göze alabilecek yapıda olmadığından her şeyi siğneye çekmişsin, çekmeye de devam edeceksin zaten.

Son düzenleme:
başıma böyle bir eş v k.valide vakası gelse cümlelerimin sonuna gülücük koyup ana kuzusu eşim demek yerine,eşim k.validemi dudağndan öptüğü anda böğğğ diye kusardım ikisinin de suratına..

sana şaştım kaldım.

yok daha neler.. ben şuan kaynanam ile yaşamıyorum o yüzden şuan için rahatım iyi sizinnle derdimi sıkıntımı paylaştım.. annesi ile kocam çok samimi ve çok bağlı olduklarını dile getirdim öpme olayında uzun öpüşme yok sadece öpmeye çalışıyor kaç kez söyledim bunu.. beni gülümseten ise bazı yorumlardır ve sürekli iç karartmakla olmaz.. burda ben gerçek hayatta kimsem olmadığından dertleşmek istedim.. hoşuma giden birşey yok.. size yanlış bir izlenim verdiysem k.bakmayın..

ya tamam bende biliyorum kv.delerin sorduğunu çok yakınımdan da biliyorum
ama normal olmayan eşin kv.deyi bırak cahişl manyak neyse ne sorun senin eşinde
adam nasıl anlatıyo mesela birlikte olduğunuzu nasıl anlatılır bu!!
veya ne diye dudağından öper bence bu adamı sen değil psikologlar bile düzeltemez

ewLi değilim, sewqilim bişeyim de yok .. Eşimin ana kuzusu olmasıınııı hiç istemem, annesine baqlılına önem veririm hoşuma da qider ama kuzucuk olaylarıı beni bayar, tepem atabiLir, sen ewli adamsın öylee kuzucuk devirlerii de ne oluyoo oğluuumm hopp hahaha ::)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…