Kocası doktor olanlar burda mi ??

Esin dr hava atiyorsun. Alti ustu bir aile meselesini dile getirmissiniz ve esi dr olupta meslegini one surerek ailesiyle ilgilenmeyen var mi demissiniz.
Ama evlenirken dr koca hevesiyle evlendiginizden tutun egonuza, hava atmaniza kadar denilmedik laf kalmamis maalesef.
Burada cok cesitli insanlar var. Bir konu acmadan once iyi dusunun bence

ee kocayi tipine ve meslegine bakarak secmemek lazim ama ne yazikki ilk once onlar geliyor bas kriter bizim toplumda.
E yani bizler de az değiliz hani desinler ki falanca falancayı almış. eee ne kadar seviyosun, onu hiç düşünmedim Vala. zamanla severim bizim bi öğretmen arkadaş vardı eşi eski belediye başkanının oğluydu. nişanlandıkları dönem sordum eşin kim adı ne diye bana dediki falancanın oğlu. eşinin adı sanı makamı mevkisi değil kayın pederi anlattı ban

Canım benim eşimin de senin eşin gibi stresli, yorucu bir işi var evde olduğunda dinlenmesini ben istiyorum yıpranıyorlar evet bende yoruluyorum ama onun işi kadar ağır değil!! Mesleğine yaptığı işe saygım var eşimde sağolsun beni üzmez ama öğle ben oldum herşeyi bilirim tarzında biri değil yorgunluğuna bişey diyemem ama herşeyi biliyorum havası hoş değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…