- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
- Konu Sahibi Pessimistbaby
-
Ezik ne demek ya !!!doktor olmayan ezik mi ؟ okumuş olup olmamakla ezik olunmuyor hanımefendi!Kendi ve kocasi ezikse demek hava attiginizi sanmistir yazik kizmaktansa aciyin bence
Neyin havasını atıcaksın pardon. Sen kocanla evlenmemişsin canım kocanın mesleğiyle evlenmişsin üzgünümSen kendi yorumunu soylesene sekerim doktor olunca atlamissindir hemen yazmışsin bende sen bulamıyorsun herhalde yazdim az bile yazmisim sizin gibilere gercekten havasini atmak lazim halden ne anlarsiniz acaba siz
SİZİN MESLEK NEDİR?Arkadaşlar eşim doktor hep yoğun hep yorgun ha bir de egosu var pek yüksek bazen çok bunaliyorum bugün de öyle birgün sanirim dertelesebilecek kimse var mi merak ettim...
adam cerrah ya elinin altından hayatlar geçiyor. sen destek olmak zorundasın arkadaşım. bu arada sen çalışmıyor musun?Aslinda ben baglamiyorum konuyu mesleğine kendi hep bunu öne sürüyor yatmak dinlenmek istiyor hep tabi bi de cerrah kendisi böyle hep hocam hocam dedikleri icin midir nedir hatasini cok nadir kabul eder
valla benim kocam da mühendis ben de mühendisim hep şefim şefim deniliyor bize de ama bizde böyle bir durum yok. bence bu doktorlukla alakalı bir şey değil. eşinizin huyu böyle. Tabii ki yorgun olduğu anlar oluyodur ama bunu yansıtmanın başka yolları da var.Aslinda ben baglamiyorum konuyu mesleğine kendi hep bunu öne sürüyor yatmak dinlenmek istiyor hep tabi bi de cerrah kendisi böyle hep hocam hocam dedikleri icin midir nedir hatasini cok nadir kabul eder
doktorlukla alakası yoktur benimki polis o da aynı meslek değil karakter yorgunları bence.ben doktora yolladım kan verdi bi halt çıkmazsa kendinden,şaka gibi olcak ama doktor kocanı bir doktora yollaÇünkü hep mesleğini öne sürüyor uykusuzum yorgunum diyor canim ondan
evlenirken mesleğini bilmiyor muydunuz
ne kadar yoğun olduğunu bilmiyor muydunuz
buraya öyle bir yaziyorsunuz ki sanki adam bir günde doktor olmuş değişmiş
mesela ben kendimi bilirim bir asker veya polisin meslek kosullari bana ters ona göre de evleneceğim kişiyi secerim ki ileride bu durum benim için sorun olusturmasin
keşke siz de ona göre dusunseydiniz
ama doktor olmasi cazip gelmistir tabii
Malesef bu doktorların egosundan bnde cok rahatsızım. Kendilerini bambaşka ulasılmaz bır yere kpyuyolar.nedir yani 7yıl okuyunca ne oluyosun ne oldugunu sanıyorsun.kusura bakmayın. kendileri mesleklerı dolayısıyla en saygı duydugum ınsan gurubudur o ayrı ama kocaman şişkin egoları çok iticiAslinda ben baglamiyorum konuyu mesleğine kendi hep bunu öne sürüyor yatmak dinlenmek istiyor hep tabi bi de cerrah kendisi böyle hep hocam hocam dedikleri icin midir nedir hatasini cok nadir kabul eder
Arkadaşlar eşim doktor hep yoğun hep yorgun ha bir de egosu var pek yüksek bazen çok bunaliyorum bugün de öyle birgün sanirim dertelesebilecek kimse var mi merak ettim...
Malesef bu doktorların egosundan bnde cok rahatsızım. Kendilerini bambaşka ulasılmaz bır yere kpyuyolar.nedir yani 7yıl okuyunca ne oluyosun ne oldugunu sanıyorsun.kusura bakmayın. kendileri mesleklerı dolayısıyla en saygı duydugum ınsan gurubudur o ayrı ama kocaman şişkin egoları çok itici
Çok güzel cevap vermişsiniz. Bu mesajınıza sonuna kadar katılıyorumÇok yazık... Bi doktora en yakını eşi bu şekilde yaklaşıyorsa halkın sövmesi dövmesi çok normal...
Egosundan şikayet edeceğinize neden doktor eş seçtiniz onu bi düşünün bence... Bu da sizin egonuz değil mi???
İyi hayrini görPardon da benim doktor olmadığımı kim söyledi sana??? Havanı seveyim senin
Hihi tabi canimNeyin havasını atıcaksın pardon. Sen kocanla evlenmemişsin canım kocanın mesleğiyle evlenmişsin üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?