Kocası doktor olanlar burda mi ??

buralar karışmış..Doktorların işi zor şekerim keşke bunu evlenmeden göz önünde bulundursaydın.Benim de böyle bir durumum oldu istemediğimi belirttim ben bir doktorla yaşayamam benim fıtratıma ters mesela.Ama sonuna kadar saygı duyduğum bir meslek ..

Burası art niyetli kadin kayniyor resmen neden anliyorum ama demekki siz eşiniz dr olsa sadece hava atacaktiniz yoksa baska neden akliniza sadece bu gelsin ki sizi yok sayiyorum eşi benim gibi yoğun calisanlar ne demek istedigimi anlamislar cok şükür
ya doktoru değil ki sadece benim eniştem madende çalışıyor mesela halam da aynı sebeplerden şikayetçi mesela.

Burası art niyetli kadin kayniyor resmen neden anliyorum ama demekki siz eşiniz dr olsa sadece hava atacaktiniz yoksa baska neden akliniza sadece bu gelsin ki sizi yok sayiyorum eşi benim gibi yoğun calisanlar ne demek istedigimi anlamislar cok şükür

Daha kötüsünü söyliyim eşim inşaat mühendisi dubaide çalışıyor. Tatillerde görüşüyoruz:) sizin hayatınızın o monoton temposuna kavuşabilmek için gün sayıyorm :)

kız yok öyle değil işte. biz nişanlıyken biraz aynı evde kaldık eşimle o dönem de doğudaydık üstelik pek yoğun değildi. inan evlendikten sonra acayip yoğun oldu. bu arada eşim doktor değil polis memuru. sanki ev de değil işte yaşıyordu adam. vallahi çok çok bunalmıştım ben. tabi bir de sürekli dış görev çıktı. o evde yokken evi su bastı, yanlışlıkla elektriğimi kestiler acayip isyan ettim kendisine. neyse şimdi birimi düzeldi de az nefes aldık.
kız yok öyle değil işte. biz nişanlıyken biraz aynı evde kaldık eşimle o dönem de doğudaydık üstelik pek yoğun değildi. inan evlendikten sonra acayip yoğun oldu. bu arada eşim doktor değil polis memuru. sanki ev de değil işte yaşıyordu adam. vallahi çok çok bunalmıştım ben. tabi bir de sürekli dış görev çıktı. o evde yokken evi su bastı, yanlışlıkla elektriğimi kestiler acayip isyan ettim kendisine. neyse şimdi birimi düzeldi de az nefes aldık.

ama sonuçta kendinizi bu tarz yogunluklara gorevlere hazirlamissinizdir ya bunu göze almissinizdir evlenirken
ona göre şikayet etmezsin gelir geçer
benim anlatmak istediğim baştan kabul ettiğin ongorebildigin durumlardan sonradan bu kadar şikayetçi olmamalisin

Arkadaşlar eşim doktor hep yoğun hep yorgun ha bir de egosu var pek yüksek bazen çok bunaliyorum bugün de öyle birgün sanirim dertelesebilecek kimse var mi merak ettim...

yorgun olmasini falan anlarimda su egosu yuksek olayini anlamadim. Sen calismiyormusun bir isin meslegin yok mu ? Kocandan baska esin dostun akraban yok mu ? Kocan seni kucumsuyormu ben anlamadim ?

Arkadaşlar bence konu sahibi üzüntüsünü dile getirirken aslında bunların sebebinin eşinin doktor olduğundan kaynaklandığını düşünerek kendine destek olacağını aynı durumda olduğunu düşündüğü doktor eşleri aramış. fakat anlatmaya çalıştığımız. toplumumuzdaki erkeklerin çoğu böyle. konuya bi bakın her işten her gruptan insan benzer şeylerden bahsediyor. ego zaten kişilikle alakalı ayrı bir konu.

Arkadaşlar bence konu sahibi üzüntüsünü dile getirirken aslında bunların sebebinin eşinin doktor olduğundan kaynaklandığını düşünerek kendine destek olacağını aynı durumda olduğunu düşündüğü doktor eşleri aramış. fakat anlatmaya çalıştığımız. toplumumuzdaki erkeklerin çoğu böyle. konuya bi bakın her işten her gruptan insan benzer şeylerden bahsediyor. ego zaten kişilikle alakalı ayrı bir konu.

AAAA olurmu orda yanlisiniz var elbette konumu ne olursa olsun toplumumuzda her durumda erkek kendini kadinda ustun goruyor ama birde erkek doktorsa o zaman durum 1000 kati fazla. Doktorluk meslegi sisirilmis bir meslek bizim toplumda cunku , aay duydunmu bilmem kimin cocugu tipi kazanmis, aaa bilmemm kimin gelini doktormus, aa bilmem neyin kizina doktor talip cikmis. Eh boyle diye diye sisirdiler doktorlari onlarda kendilerini doga ustu varliklar sanmaya basladilar yani..

Canını sıkma tatlım bazı kadınlar kendi ezikliğini boyle platformlarda baskalarına saldırarak bastırmaya calısıyolar. Bu kadında bana cahil diyerek kendi terbiyesizliğini ifşa ettı.
Ben de doktorum neyin ezikliğini yaşıycam Allah aşkına. Bence konu sahibi kendi ezikliğini eşinin kariyeriyle kapatmaya çalışıyor. İnsanlar doktorla evlenince statü atlamış gibi görüyolar kendilerini. Bu da onların özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor. Her mesleğin yaşam standardı farklıdır. Doktorların nasıl yoğun yorucu ve düzensiz hayatları olduğunu bilmeyen mi var. Evlenmeseydi o zaman

AAAA olurmu orda yanlisiniz var elbette konumu ne olursa olsun toplumumuzda her durumda erkek kendini kadinda ustun goruyor ama birde erkek doktorsa o zaman durum 1000 kati fazla. Doktorluk meslegi sisirilmis bir meslek bizim toplumda cunku , aay duydunmu bilmem kimin cocugu tipi kazanmis, aaa bilmemm kimin gelini doktormus, aa bilmem neyin kizina doktor talip cikmis. Eh boyle diye diye sisirdiler doktorlari onlarda kendilerini doga ustu varliklar sanmaya basladilar yani..
eskiden kız isteyecekleri zaman erkeğin beyaz eşyası tamam derlerdi. çünkü beyaz eşya çok pahalı olduğu için çok önemli bir konuydu. şimdide talibin doktor olması önemli diyorsunuz ha. bide şu var beni ne doktorlar mühendisler istedi:halay:neyse konu sahibinin derdinin dışına taşırdık biraz esprilerimizle. ama genel olarak size katılıyorum. Bizim bi doktor arkadaş var arabayı havasından yatarak sürüyor tek elle. neyse kaza yaptı da diğer elini de kullanmayı öğrendi.
Konu sahibinin durumu biraz farklı aslında konu açarkenki niyetide başka. o derdini paylaşıp onun gibi olanlara seslenmiş. tabii bir çoğumuz da yüklenmişiz kendisine.:süslü:

Ben de doktorum neyin ezikliğini yaşıycam Allah aşkına. Bence konu sahibi kendi ezikliğini eşinin kariyeriyle kapatmaya çalışıyor. İnsanlar doktorla evlenince statü atlamış gibi görüyolar kendilerini. Bu da onların özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor. Her mesleğin yaşam standardı farklıdır. Doktorların nasıl yoğun yorucu ve düzensiz hayatları olduğunu bilmeyen mi var. Evlenmeseydi o zaman
Canım doktorlara ezık demedım farkndaysen nıye hemen anlamadan saldırganlasıyosunuz. Hatta ilk yorumumda en cok saygı duydugum ınsanlar doktor olanlardır dedım.

Doktor kim yahu. En büyük meslek insan olma mesleği...
Ve şunu unutmayın, doktor olsun savcı olsun kendini önemli gören yüksek egolu insanların mutlaka çalıştıkları yerde kendisinden cok daha başarılı,yakışıklı birileri var ki orada gösteremediği egoyu evde karısına gösteriyor .bir nevi eziklik işte..

Çok şükür ben eşim ezik değiliz benim eşim polis ama bana ve çocuğuna vakit ayırıyor eğer başlık ilgisizlik veya başka şey olsaydı anladım ama mesleğe vurgu çok saçma ve altında aranacak bir sürü şey var ben de psikologum ama sen nesin anlamadım kısaca fikrini söyle başkasını aşağılama ve polislerin çalışma şartları da gereğinden fazla ağır ve çanları koltuk altında bence yorumun çok seviyesiz ve konu sahibi için dediğimin arkasındayım
Kadin hemen sonraki msjlarinda kocasi vurguladigi icin bunu belirtmek zorunda oldugunu soylemis zaten. Boyle bi msjdan hava atildigi dusunuluyorsa karsidaki insanin kompleksli oldugunu anlarim.
Sahane siz psikolog esiniz polis.
Ben de bilg. muhendisiyim artik hangi kategoriye sokarsiniz sizin derdiniz, ama bilemedim simdi bunu soylemekle hava mi atmis oldum.
Burada olay sidik yarisi da degil zaten istersem ev kadini olurum ,sorun kadin derdini anlatirken hemen hava atiyor damgasini vurmak anlamadan dinlemeden

Ezik ne demek ya !!!doktor olmayan ezik mi ؟ okumuş olup olmamakla ezik olunmuyor hanımefendi!
Dr olmayan ezik olmaz. Ev hanimi da olursunuz amele de olursunuz. Herkes ekmegini tastan cikariyor.
Ama kadin derdini anlatirken esi dr diye hava atiyor oldugunu dusunurseniz kendinizi ezik hissediyor demeksinizdir.
Demek istedigim bu

eskiden kız isteyecekleri zaman erkeğin beyaz eşyası tamam derlerdi. çünkü beyaz eşya çok pahalı olduğu için çok önemli bir konuydu. şimdide talibin doktor olması önemli diyorsunuz ha. bide şu var beni ne doktorlar mühendisler istedi:halay:neyse konu sahibinin derdinin dışına taşırdık biraz esprilerimizle. ama genel olarak size katılıyorum. Bizim bi doktor arkadaş var arabayı havasından yatarak sürüyor tek elle. neyse kaza yaptı da diğer elini de kullanmayı öğrendi.
Konu sahibinin durumu biraz farklı aslında konu açarkenki niyetide başka. o derdini paylaşıp onun gibi olanlara seslenmiş. tabii bir çoğumuz da yüklenmişiz kendisine.:süslü:

ee kocayi tipine ve meslegine bakarak secmemek lazim ama ne yazikki ilk once onlar geliyor bas kriter bizim toplumda.

Back
X