Kocası evi terk eden var mı ?

Ecohaco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
256
75
28
35
Meraba kizlar hep bayanlar diyor ben çektim gittim babamın evine diye tam tersi olan varmı eşi terk edenler ...

Senin evliliğine yazik oldu. Herkes sinir anında kötü şey diyebiliyor. Esin amma alınganlık yapti. Sizin adınıza uzuldum. Yoktan yere bitiyorsunuz

Aynen öyle bende gitmedim kovdum o gitti
Senin evliliğine yazik oldu. Herkes sinir anında kötü şey diyebiliyor. Esin amma alınganlık yapti. Sizin adınıza uzuldum. Yoktan yere bitiyorsunuz
Evet öyle cnm birde dava acabilse tam noktayı koyucazda onuda yapamiyor zamanı var diyor zaman mi kalmış iki buçuk aydır ayriyiz zaten

Aynen öyle bende gitmedim kovdum o gitti

Evet öyle cnm birde dava acabilse tam noktayı koyucazda onuda yapamiyor zamanı var diyor zaman mi kalmış iki buçuk aydır ayriyiz zaten
Bence uzatmayın vallahi çocuğunuz var birazcık tartışmadan neler cikmis. Ben ne yapar eder eve getirirdim o boşanmak istese dava acardi zaten :(

Bence uzatmayın vallahi çocuğunuz var birazcık tartışmadan neler cikmis. Ben ne yapar eder eve getirirdim o boşanmak istese dava acardi zaten :KK43:
Ilk bir ay herseyi yaptım msj arama falan ama inanin artık hiç bişey yapmak gelmiyor bir çocukla kirada bırakıp gitti beş kuruş yardim etmedi

Boşanılır mı kavgadan dolayı.Konuştun mu hiç.Saçmalamış.Aklı sıra burnunu mu sürtüyor.Bu kadar uzatılmazki o da.

Boşanılır mı kavgadan dolayı.Konuştun mu hiç.Saçmalamış.Aklı sıra burnunu mu sürtüyor.Bu kadar uzatılmazki o da.
Onun oyunundan dolayı bnm laf sokmalarimi sebep biliyor gerçekten b.... cikariyordu ben herseye rağmen yapmicam etmicem dedim ama o dilinde ve hareketlerinde hiç bi adım atmadi dilekceyi soruyorum anlasmali anlamistik başından beri hala dava acmiyor

Onun oyunundan dolayı bnm laf sokmalarimi sebep biliyor gerçekten b.... cikariyordu ben herseye rağmen yapmicam etmicem dedim ama o dilinde ve hareketlerinde hiç bi adım atmadi dilekceyi soruyorum anlasmali anlamistik başından beri hala dava acmiyor

Belirsizlik kadar kötü bişey yok.Allah yardımcın olsun.

Back
X