Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm iki buçuk ay oldu büyük bi kavga yaptık eve gelme dedim oda geldi esyalarini toplayıp uçtu ablacigina. ..Esin evimi terketti?
AminAllah kimseye yasatmasin her ikisinide yasamadim![]()
Ben onu gönderdim.
Ben niye gidiyormuşum??? Çocuklarımın düzenini niye bozayım???
Kabahati olan gider.Kabahat yok anlaşamama varsa erkek yine gider.
Hiç icraat yok mu o günden beri?Evet cnm iki buçuk ay oldu büyük bi kavga yaptık eve gelme dedim oda geldi esyalarini toplayıp uçtu ablacigina. ..
Aynen öyle bende gitmedim kovdum o gitti
Evet öyle cnm birde dava acabilse tam noktayı koyucazda onuda yapamiyor zamanı var diyor zaman mi kalmış iki buçuk aydır ayriyiz zatenSenin evliliğine yazik oldu. Herkes sinir anında kötü şey diyebiliyor. Esin amma alınganlık yapti. Sizin adınıza uzuldum. Yoktan yere bitiyorsunuz
Yok malesef sadece davayı sorduğumda zamanı var diyor gecistiriyorHiç icraat yok mu o günden beri?
Bence uzatmayın vallahi çocuğunuz var birazcık tartışmadan neler cikmis. Ben ne yapar eder eve getirirdim o boşanmak istese dava acardi zatenAynen öyle bende gitmedim kovdum o gitti
Evet öyle cnm birde dava acabilse tam noktayı koyucazda onuda yapamiyor zamanı var diyor zaman mi kalmış iki buçuk aydır ayriyiz zaten
Sebep ailesinin yanında kavga yaptık eve gelme dedim sonradan geldi esyalarini alıp defolup gitti evet bende de suç var ama bu kadar olmamaliydi ben hatamı kabul etmiştim adam pc oyun hastası ilgisizdiSebep nedir?
Ilk bir ay herseyi yaptım msj arama falan ama inanin artık hiç bişey yapmak gelmiyor bir çocukla kirada bırakıp gitti beş kuruş yardim etmediBence uzatmayın vallahi çocuğunuz var birazcık tartışmadan neler cikmis. Ben ne yapar eder eve getirirdim o boşanmak istese dava acardi zaten![]()
Evet iki buçuk ay olduEsin evimi terketti?
Onun oyunundan dolayı bnm laf sokmalarimi sebep biliyor gerçekten b.... cikariyordu ben herseye rağmen yapmicam etmicem dedim ama o dilinde ve hareketlerinde hiç bi adım atmadi dilekceyi soruyorum anlasmali anlamistik başından beri hala dava acmiyorBoşanılır mı kavgadan dolayı.Konuştun mu hiç.Saçmalamış.Aklı sıra burnunu mu sürtüyor.Bu kadar uzatılmazki o da.
Onun oyunundan dolayı bnm laf sokmalarimi sebep biliyor gerçekten b.... cikariyordu ben herseye rağmen yapmicam etmicem dedim ama o dilinde ve hareketlerinde hiç bi adım atmadi dilekceyi soruyorum anlasmali anlamistik başından beri hala dava acmiyor
Amin cnm saolBelirsizlik kadar kötü bişey yok.Allah yardımcın olsun.