- 18 Haziran 2015
- 4.576
- 45.439
- 708
İnan bende cok okuyorum tamamen pskolojik bnmki
Biz o ihtimalı de düşündük ama yine de tam bir çıkmaz Allah kötülerden korusun fırsat vermesin ciddrn zaman kötü insanlar kötü Rabbim herkesi korusun.Geçmiş ılsun,fakat altınlarınızın ev dağlmadan çalınması,akla yakınlardan birini getirse de öyle olmayabilir.Artık hırsızlıkta,hani şu toprakta define aramakta kullanılan dedektörler var ya,onlarla evler soyuluyormuş,hem zaman kazanma,hem hedef şaşırtma açısından...Altına yaklaşınca sinyal veriyorlar bildiğim kadarıyla ve de miktarına kadar gösteriyormuş...
Gönül isterdiki rahat rahat uyuyayım yalnızken ilaç almadan mümkün değil uyumamBen ailemden farkli bir sehirde uni okudum ve okudugum şehirde evde yalniz kaldim bence cok büyük rahatlikti ogrenci iken bu. Yalniz kalmaya bi sure sonra alisiyo insan yani guvenlikli bir yerde oturuyorsaniz korkmanizi gerektirecek bir durum yokki kendinizi rahatlatmak sizin elinizde dua olur müzik olur dizi olur ben korktugumda tvyi acardim kanalda ne oldugu farketmez ses olmasi yetiyordu ben uyurken o calisirdi.
Selam arkadaşlar eşleri gece çalışanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ben cok zorlanıyorum alışamadım bi türlü sis neler yapıosnz
Uyutmayacak derecede mi oluyorBen varım, pms öncesi gerginlik
Eşim.uzun yol şoförü sadece geceleri değil.yeri geliyor bir hafta olmuyor evde mesela bu sabah gelicek ve öğlen tekrar rizeye gidicek sekiz yaşında bir kızım var ve hamileyim geceleri korkmuyorum Allah gönül rahatlığı versin korkmakta istemiyorrum ekmek parası yapicak bişey yok evet insan psikolojik olarak etkileniyor.orasi ayrı tabi hafta sonları herkes eşiyle vakit geçirirken biz kızımla evde oluyoruz sağlık olsun gerisi mühim değil biri bir söz etmişti geçenlerde Allah toparaga baktirmasinda yola baktirsin diye sağlık huzur olsun eve gelicegini bileyim yeter
Bendede o korku var maalesef onu yenmek için ya kocam hep yanımda olcak yada cok güvenlikli bi rezidancta oturcam ikiside mümkün olmadıgı için sabredicem oğlum doğana kadar o güç verir bana inanıyorumBenim eşim arada sehirdısına cıkıyor
Bende de acaip bir hırsız korkusu var.
Köpeğim var ondan güç alıyorum valla.
Ne iş yapıyorsunuz kiIkimiz de vardiyali calisiyoruz. Bazen o yok bazen ben :/
Alışana kadar kocamla sabaha kadar telde konuştum mesajlaştım işi yoğunsa sabahlayan arkadaşlarım var onlarla konuştum saat 02.43 sanırım alışamamışım ama korkum yok yalnız uyumaya alışamadım sadece ev işlerini gece yapıp gündüz eşinle uyuyabilirsin yada benim yaptığım gibi telefonla konuş ikisi de işe yarıyoSelam arkadaşlar eşleri gece çalışanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ben cok zorlanıyorum alışamadım bi türlü sis neler yapıosnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?