Kocası gece çalışanlar

Benim ablamın eşi başka bir şehirde doğuda uzman çavuş, asker..Mesleği bu yani..Ablamın daha zor durumu. Şükredin. :) Ablam da çok korkardı geceleri,sabahlara kadar otururdu. Arada ben gider kalırdım, çok uzak olmasak sorun olmazdı gidip gelmek ama işte.. Çok zorluk çekti bir ara ama çocuk olunca hiçbir korkusu kalmadı Bir nefes bir can geldi çok şükür :) siz de bol bol dua edin, öyle uyuyun. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle..

Son düzenleme:
Biz o ihtimalı de düşündük ama yine de tam bir çıkmaz Allah kötülerden korusun fırsat vermesin ciddrn zaman kötü insanlar kötü Rabbim herkesi korusun.

Ben ailemden farkli bir sehirde uni okudum ve okudugum şehirde evde yalniz kaldim bence cok büyük rahatlikti ogrenci iken bu. Yalniz kalmaya bi sure sonra alisiyo insan yani guvenlikli bir yerde oturuyorsaniz korkmanizi gerektirecek bir durum yokki kendinizi rahatlatmak sizin elinizde dua olur müzik olur dizi olur ben korktugumda tvyi acardim kanalda ne oldugu farketmez ses olmasi yetiyordu ben uyurken o calisirdi.

Gönül isterdiki rahat rahat uyuyayım yalnızken ilaç almadan mümkün değil uyumam

Selam arkadaşlar eşleri gece çalışanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ben cok zorlanıyorum alışamadım bi türlü sis neler yapıosnz

Eşim gece çalışmıyor ama bekarken iş okul vE iş gereği yıllarca büyük şehirlerde tek başıma kaldım (ankara-İstanbul) hiçbir sorun yaşamadım. Kapınızı camınızı kapatın yatın. Bir de eviniz en alt katsa rica edin yüksek kat başka bir eve çıkın derim. Umarım alışırsınız ve korkunuzu yenersiniz.

Ben varım, pms öncesi gerginlik

Eşim.uzun yol şoförü sadece geceleri değil.yeri geliyor bir hafta olmuyor evde mesela bu sabah gelicek ve öğlen tekrar rizeye gidicek sekiz yaşında bir kızım var ve hamileyim geceleri korkmuyorum Allah gönül rahatlığı versin korkmakta istemiyorrum ekmek parası yapicak bişey yok evet insan psikolojik olarak etkileniyor.orasi ayrı tabi hafta sonları herkes eşiyle vakit geçirirken biz kızımla evde oluyoruz sağlık olsun gerisi mühim değil biri bir söz etmişti geçenlerde Allah toparaga baktirmasinda yola baktirsin diye sağlık huzur olsun eve gelicegini bileyim yeter

Allah yardımcın olsun herkes kendine göre zorluk çekiyor işte ben daha yeni evli sayılırım alışamadım tabiki bende alışcam ben hergun işe dualarla yollayıp dualarla bekliyorum sağsalim kavuşayım die

Benim eşim arada sehirdısına cıkıyor
Bende de acaip bir hırsız korkusu var.
Köpeğim var ondan güç alıyorum valla.

Benim eşim arada sehirdısına cıkıyor
Bende de acaip bir hırsız korkusu var.
Köpeğim var ondan güç alıyorum valla.
Bendede o korku var maalesef onu yenmek için ya kocam hep yanımda olcak yada cok güvenlikli bi rezidancta oturcam ikiside mümkün olmadıgı için sabredicem oğlum doğana kadar o güç verir bana inanıyorum

Ikimiz de vardiyali calisiyoruz. Bazen o yok bazen ben :/

Kimler burda üyeliğim bugün aklıma geldi bu konuları konuşurken hamileydim şimdi 6 aylık bi oğlum var şimdi korkmuyorum uyumaya fırsatım yok çünkü

Selam arkadaşlar eşleri gece çalışanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ben cok zorlanıyorum alışamadım bi türlü sis neler yapıosnz
Alışana kadar kocamla sabaha kadar telde konuştum mesajlaştım işi yoğunsa sabahlayan arkadaşlarım var onlarla konuştum saat 02.43 sanırım alışamamışım ama korkum yok yalnız uyumaya alışamadım sadece ev işlerini gece yapıp gündüz eşinle uyuyabilirsin yada benim yaptığım gibi telefonla konuş ikisi de işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…