Kocası gece çalışanlar

Ben sabahlamaktan yoruldum artık bnm meleğimde gelse rahatlıcam nöbetlerden nefret ediyorum kesinlikle bi erkeğin akşam eve gelmesi lazım ya
Kesinlikle ya. Benim geçici gerçi bir aya biter. Sizin sürekli mi? Sağlıkçı mı

Kesinlikle ya. Benim geçici gerçi bir aya biter. Sizin sürekli mi? Sağlıkçı mı
Emniyet geçici değil maalesef sürekli böyle mucıze olursa sistemi değişiyor sürekli gündüz calışıyo en fazla 2 hafta suruyo sonra tekrar gündüz gece gündüz gece iğrenç dengem bozuldu 26 haftalık hamileyim zor oluyo geceleri

Bende uyuyamiyorum ya eşim 24 çalışıyo şuan tek gözüm kapalı duruyorum oyle

anlıyorum seni de o kdr cok uykum varki mücadele ediyorum uyumamak için resmen keşke eşlerimiz hep gündüz çalışsa
Ah keşke keşke ama nerde bu hep böyle devam edecek sanırım darbe gününe denk geldi evlilik düğünden sonra 1 gün izinli olup ise başladı yani ben esimle hic uzun yol seyahatini yasamis biride degilim hep gece gece 1 sene olacak ama ben bi türlü alışamadım

2 ay sonra benimde 1 sene olcak ama alışması zor sanırım ekimde oğlum doğacak inşallah yanlızlıktan kurtulcam

2 ay sonra benimde 1 sene olcak ama alışması zor sanırım ekimde oğlum doğacak inşallah yanlızlıktan kurtulcam
Maşallah Allah analı babalı büyütsün tabi sağ saglim kucagina almayı nasip etsin neşe olur artık evinize

Benim eşim de her gece 3 te evden çıkıyor ve sürekli ve değişme gibi bir durumu yok hatta bazen daha erken çıkıyor.

Bende 89 günlük bebegimle yalnız kalıyorum.

Evlendigünde kendi kendime hep teselliye bulundum çünkü korkarsam veya birisinin yanıma gelmesine alışırsam bu hep böyle devam edecekti ve şu ana kadar hiç sorun yaşamadım çok şükür.

Ve doğum yaptığımda annem yanımda 6 gün kalabildi brn y günlük bebek ile gece yalnız kaldım tereddutluydum ama alışmam gerekirdi ve alıştım şuanda eşim olsa da aynı ruh hali olmasa da.

Sizlere de tavsiyem uyumayarak tedirgin olarak ancak kendinize yaparsınız.

Ha bu arada 1.5 yıllık evliyim ve evime hırsız girmişti takılarım çalınmıştı biz evde yokken muhtemelen çünkü bir yer dağınık değildi başımdan böyle de bir olay geçmiş.

Bir de ailemden farklı şehirde yaşıyorum.

Korkmayın bilinçaltıniza yüklemeyin negatif durumlar. Bulunduğunuz anın kıymetini bilin ve uyuyun

Bende bebekte yok henüz inşallah olur ben daha önce hiç yanlız kalmamıştım ailemin yanından hiç ayrilmamistm evlenince böyle değişik oldu bi gün kapıdan ayakkabıları çaldılar ondan sonra iyice sıkıntı oldu eve girseler kafayı yerdim heralde ailede uzak burda komsulukta yok ama alışmak zorundayız tabi çoğumuz çünkü çoğu zaman artik böyle geçecek

Hayırlısı olsun hakkınızda. Ben de hiç yalnız kalmadım herhalde avantajım kendimi hep olumlu yönlendirmem oldu. Hırsızlık olayı ciddrn kötü hatta o olayı yaşadığımda hol ışıkları açık yatak odasının kapisi kilitli uyumuştum ilk gece. Bir de ne zaman girdiğini bilmiyoruz ama muhtemelen tanıdık biriydı Evi dağıtmadan takılarımi bulmuş.

Cana geleceğine mala gelsin derler Allah korusun tanıdık biri demekki. Olumlu düşünmek lazım haklisiniz Hayırlısı olsun hakkımızda aynen.

Son düzenleme:
Cana geleceğine mala gelsin derler Allah korusun. Olumlu düşünmek lazım haklisiniz Hayırlısı olsun hakkımızda aynen.
Kesinlikle tanıdıktır geçmiş olsun insanların para için yapamayacağı bişey YÖK bnm korkumda o zaten eşim yanındayken güvende hissediyorum kendimi

Kesinlikle tanıdıktır geçmiş olsun insanların para için yapamayacağı bişey YÖK bnm korkumda o zaten eşim yanındayken güvende hissediyorum kendimi
Bende öyle diyorum tanıdık diye ama evimize gelen kişiler belli benim ailem zaten ayda bir defa ancak gelir eşimin ailesi biraz geliyor öyle. İnsan tanıdık olma ihtimaline daha çok sinirleniyor sanki beni takip etmiş ve koyduğum yeri bıkıyor oradan farkettirmeden aldı. Daha 3 aylık evliydim bana bunu yasattiran ile ahirette muhakkak karsilasacagim tanıdık ise zaten vay haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…