Walla bizim kavgaya hiç fırsatımız olmuyor Akşam gelince uyuyor diğer gün zaten yok ters yaşadığımız için günleri birbirimizi özlüyoruz Hergun eve koşarak geliyoEşimin 1 hafta eve gelmediği bile oluyo.. çok şükür gram korkmuyorum.. hatta böyle olması iyi bile oluyo sürekli özlem olduğu için aşk sevgi diri kalıyo :)) kavgalar uzamıyo.. ilk evlendiğimizde zordu ama alıştım artık
Ben hala hafta sonu olsada birlikte uyusak diye haftasonunun gelmesini iple çekiyorum. Yan yana uyumaya alışamadık hala bide bebek var şimdi elini kolunu bacagını nereye koyacagını şaşırıyor uyurken :))Eşimin 1 hafta eve gelmediği bile oluyo.. çok şükür gram korkmuyorum.. hatta böyle olması iyi bile oluyo sürekli özlem olduğu için aşk sevgi diri kalıyo :)) kavgalar uzamıyo.. ilk evlendiğimizde zordu ama alıştım artık
Gerçi şimdide yanlız değilim karnımda ama tekmeleriyle destek oluyo bana özellikle geceleri eşim yokken cok hareketli diyorum ki çocuğum anne ben burdayım diyoÇok doğru demişler. Benim oğlum da 5 yaşına gidiyo ve bana arkadaş oluyo. Bebek oöunca yalnızlık hissetmezsiniz
:)) bizde aynıyız eve geldiğinde birbirimizin poposundan ayrılmıyoruz.. sürekli böyle olsa sıkıcı olurdu belki ama şu durumda çok güzel oluyoBen hala hafta sonu olsada birlikte uyusak diye haftasonunun gelmesini iple çekiyorum. Yan yana uyumaya alışamadık hala bide bebek var şimdi elini kolunu bacagını nereye koyacagını şaşırıyor uyurken :))
Kocama yanındayken hasretimBen hala hafta sonu olsada birlikte uyusak diye haftasonunun gelmesini iple çekiyorum. Yan yana uyumaya alışamadık hala bide bebek var şimdi elini kolunu bacagını nereye koyacagını şaşırıyor uyurken :))
Amin canım dışarda rahat çok maaş alıyorlar görünüyoruz ama birde bize sorsunlar yaptıkları işe aldıkları maaş değiyor mu ben fazla maasda istemiyorum az parası olsun ama düzenli bi hayatımız olsun göçebe gibi yaşamaktan tayinlerden Yoruldum daha mutfak eşyalarım kutusundan çıkmadı yok yer yok kendimizin zor sıgdıgı evlerde yasamaktan Yoruldum eşyalarım rutubetten küflendi hep istediğim gecesi gündüzü belli olsun düzenli bi hayatımız olsunDışardan rahat görünüyoruz ama kimse içimizi bilmez amin bütün herkesi korusun rabbim düşman şerrinden
Teşekkür ederim. Düzensizlik en kötüsü Allah senin de yardımcın olsun.Tvyi hiç kapatmıyorum Allah yardımcın olsun seninde
Geceleri yanımızda olsunlar yine iyi olur ya:)) bizde aynıyız eve geldiğinde birbirimizin poposundan ayrılmıyoruz.. sürekli böyle olsa sıkıcı olurdu belki ama şu durumda çok güzel oluyo
Yapılcak meslek değil ama eşlerimiz severek yapıyor keşke düz memurluğa geçse diyorum sabah evden çıkıp akşam gelse risksiz işi olsa diyorum ama asla bırakmaz mesleğiniAmin canım dışarda rahat çok maaş alıyorlar görünüyoruz ama birde bize sorsunlar yaptıkları işe aldıkları maaş değiyor mu ben fazla maasda istemiyorum az parası olsun ama düzenli bi hayatımız olsun göçebe gibi yaşamaktan tayinlerden Yoruldum daha mutfak eşyalarım kutusundan çıkmadı yok yer yok kendimizin zor sıgdıgı evlerde yasamaktan Yoruldum eşyalarım rutubetten küflendi hep istediğim gecesi gündüzü belli olsun düzenli bi hayatımız olsun
Sen sakın olacaksın, gerekirse eşini sen motive edeceksin. Kolay değil sabaha kadar çalışmak. Gece uykusunun yerini hiçbir şey tutmuyor.Öyle olacak insanın sinirleri bozuluyor düzgün uyuyamayınca eşlerimiz napıyo kim bilir uykusuzluk kötü bişeymiş ben gergin oluyorum onlar sürekli bunu yasıyo asosyal olmaları normal görüyorum artık
Aynen bizimkide bırakmaz en güzel yanı gurur verici olması birde o üniformaları olmadan yapamazlarYapılcak meslek değil ama eşlerimiz severek yapıyor keşke düz memurluğa geçse diyorum sabah evden çıkıp akşam gelse risksiz işi olsa diyorum ama asla bırakmaz mesleğini
Eşim gayet motive walla Bnm ihtiyacım var tekken bende cok zor yemek yiyorum canım hiç istemiyorSen sakın olacaksın, gerekirse eşini sen motive edeceksin. Kolay değil sabaha kadar çalışmak. Gece uykusunun yerini hiçbir şey tutmuyor.
Evliliğimin ilk zamanları sabaha kadar internet ten dizi seyrederdim, oyun oynardim. Eşimin gelme saatinde kahvaltı hazırlardım. Beraber kahvaltı yapar yatardik. Baktım olmuyor. Benimde tüm günüm gidiyor. Uykumu düzene sokmaya başladım. Sonra hamilelik. Zaten bebek doğunca, bebek uyusada bende uyusam diye düşünmeye başladım. Şimdi 2 çocuk oldu. Ne kadar uyusam kardır diye düşünüyorum. Sabah eşim gelip yatıyor. Eşimin gelme saatinde kızlar uyanıyor. Sabahları tek kahvaltı yapamazdım şimdi kızları yedirirken bende kahvaltı mı yapıyorum. Çocuk olunca daha kolay alisiyorsun bu duruma. Bebeğin doğunca birkaç ay sonra kuzunu alır koynuna yatarsın.
Oyy maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... son zamanlarınızı iyi değerlendirip her fırsatta uyuyun o lohusalık fena bi şey yorgunluktan tükeniyo insan.. oğlumu emzirdiğimde yorgunluktan bayılcak gibi olurdumGerçi şimdide yanlız değilim karnımda ama tekmeleriyle destek oluyo bana özellikle geceleri eşim yokken cok hareketli diyorum ki çocuğum anne ben burdayım diyo
Aynen oyle ya onların sistemi düzelsin yada biz alışalımAynen bizimkide bırakmaz en güzel yanı gurur verici olması birde o üniformaları olmadan yapamazlar
Tabiki de iyi olur ama bizimkiler de böyle napalım.. eşimin kendi işi mecbur alıştım ben. Eşinizin iş değiştirme şansı yok mu?Geceleri yanımızda olsunlar yine iyi olur ya
Allah razı olsun amin işte hamileyken uyuyamadım çocuk doğunca uyuycam artık ne kdr uyuyabilirsemOyy maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... son zamanlarınızı iyi değerlendirip her fırsatta uyuyun o lohusalık fena bi şey yorgunluktan tükeniyo insan.. oğlumu emzirdiğimde yorgunluktan bayılcak gibi olurdum
Çocuğun doğsun bütün düzenin değişir. Şimdi sabaha kadar TV açık, o zaman gelince evde bütün sesli aletlerin sesini ya minimuma indireceksin yada kapatacaksin bebek uyanmasın diye. Akşam yorgunluktan uyuyup kalacaksın aklına korkmak bile gelmeyecek.Eşim gayet motive walla Bnm ihtiyacım var tekken bende cok zor yemek yiyorum canım hiç istemiyor
Maalesef yok Emniyet mensubundaTabiki de iyi olur ama bizimkiler de böyle napalım.. eşimin kendi işi mecbur alıştım ben. Eşinizin iş değiştirme şansı yok mu?
Onlara bağlı yasıyoruz resmen Ama eşimde ben yokken uyuyamaz bazen anneme giderim o gecedeyken sabah 5 te çıkarım annemden onun gelme saatine yetişeyim die bazen uyanamayıp gelemiyorum sabah gelince oda uyuyamıyo ben gelene kdrEvlendigim ilk sene cok kotkuyordum sabaha kadar tv acik yuregim agzimda gelmesini bekliyordum
Cocuklar olunca korkum gitti onlarla vakit geciriyorum islerimi yapiyorum kitap okuyorum ama o gelmeden derin uykuya dalamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?