• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasi ile arasinda yas farki olanlar

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar

kocanizla aranizda 10 yas ve fazlasi fark olan var mi? varsa bu yas farkinin olumlu ve olumsuz yönlerini yazarmisiniz bana?

yas farki cok mu önemli yoksa etki eden aslinda yas degil karaktermi?

Bizim aramızda 9 yaş var
Hiç sorun olmadı şimdiye kadar
6 sene olucak 2 ay sonra
Bence daha sağlam bir ilişki oluyor

benim de erkek arkadaşımla aramda 9 yaş var, bence çok uygun.olgunlaşmış oluyorlar taşıyabiliyorlar ama bizim çok yeni daha dezavantaj olacak birşey görmedim henüz.

Bizim aramızda 9 yaş var
Hiç sorun olmadı şimdiye kadar
6 sene olucak 2 ay sonra
Bence daha sağlam bir ilişki oluyor

Anladim..bizim aramizda 10 yas var.. daha yeni evliyiz..bir bucuk sene oldu..su an hamileyim zaten..
yatak odasinda bazi soru isaretleri var kafamda aslinda..yada ben kendime sorun yapiyorum..baska seylerde var ama.belki daha oturmadi evlilik bilemiyorum..deneyimlilerin tecrübelerini duymak istedim ..

Merhaba arkadaslar

kocanizla aranizda 10 yas ve fazlasi fark olan var mi? varsa bu yas farkinin olumlu ve olumsuz yönlerini yazarmisiniz bana?

yas farki cok mu önemli yoksa etki eden aslinda yas degil karaktermi?

benımde kocamla aramda 9 yaş fark var bır sorun yok 5 yıldırda evlıyız tek fark o daha olgun davranıyo ağır başlı ben daha çılgın...bana hep dıyı hala çocuk gıbısın :) kendıne bakıyo bıde bana :1:

bende öyle aynen..cilgin..hep biraz hanim ol der:)

:1: aynen valla....bılmıyorum ama ınşallah gelecekte sorun yaşamayız...şimdi çok şükür hberşey ıyı bana akıl verır ne derse çıkar benden daha olumlu bense sabırsızın tekıyım o bişey olsun dıye 1 yıl bekleyebılır vallahı ama bense sanıyesınde olsun ısterım ama bu sabırlı halı benı çıldırtıyor

Son düzenleme:
:1: aynen valla....bılmıyorum ama ınşallah gelecekte sorun yaşamayız...şimdi çok şükür hberşey ıyı bana akıl verır ne derse çıkar benden daha olumlu bense sabırsızın tekıyım o bişey olsun dıye 1 yıl bekleyebılır vallahı ama bense sanıyesınde olsun ısterım ama bu sabırlı halı benı çıldırtıyor

benim esim 41 yasinda ben 25. soylediklerin sanki bizdede var. karakterlede alakali sanirim. sadece yasin etkisi degildir. biz iki yillik evliyiz. herkonuda ona danisirdim, hem yas hemde benden daha egitimli oldugu icin fikirlerine guveniyordum ama artik bugunlerde bende kendimi ispat etme cabalarimi basladi ne... sanki ikinci ergenlik yasiyorum.

benim esim 41 yasinda ben 25. soylediklerin sanki bizdede var. karakterlede alakali sanirim. sadece yasin etkisi degildir. biz iki yillik evliyiz. herkonuda ona danisirdim, hem yas hemde benden daha egitimli oldugu icin fikirlerine guveniyordum ama artik bugunlerde bende kendimi ispat etme cabalarimi basladi ne... sanki ikinci ergenlik yasiyorum.

:) dıkkatlı ol bence ben çok yaptım onu dınlemeyınce tersı oluyo onun dediği çıkıyo ne hıkmetse onun için dıkkatlı ol derım :) ıyı düşün çünkiş ben anı kara verdiğim için o duruma düşüyorum ama ben daha temkınlıyım artık yanı bzaen:1:

sizin aranizdada baya fark varmis.. yanlis anlamassan yatak odasindada onun sözümü geciyor?

benimde eşimle aramda 12 yaş var bence fark 5-6 yı geçmemeli..sorun oluyor bizde en basiti dışarda gezmek gibi.ben gezmek istiyorum o istemiyor hep yorgun :(
yatak odası zaten fecii düşünün artık..sürekli yorgunnnnnnnnnnn

ben artık yoruldum bişeyleri değiştirmeye çalışmaktan saldım çayırsa mevlam kayıra hesabı..

en çok ta el ele gezen çiftleri kıskanıyorum:43:

iyi düşün taşının derim

benmde eşimle aramızda 9 yaş var. ve bence en ideali diye düşünüyorum.. ama tabi çocuksu bi yapısıda olması lazım.. am bence yaşla alakasıda yok bu işin karakter meselesi benm bi amcam vardır 22 yaşlarında ama çok olgun ve soğuktur.. acayip olgundur yanii.. karakter huy meselesi.. eşimle evde çocuk gibiyiz Allaha şükür gayet mutluyuz bu arada henüz 6 aylık falan evliyiz.. yaşından dolayı bazen düşünmedeğim olmuyor yani iyiki çocuk ruhlu diyorum yoksa geçinemezdim . çünkü bende çok delilik vardır.. ama yerine görede olgunumdur hiç bi zamn eşim bana böle yada şöle davranma dememiştir.
Ama yaşının senden büyük olmasının çok avantajı var bikere bayanlar erkeklere nazaran daha çabuk çöküyor diyorlar.. ama tabi dedğiniz gibi her yerde olgun yatak odasındada hep yorgun olunca insan biraz eksik kalır bişeylerden..
ama yeni evliler için şunu söyleyebilirm çabalayın onu değiştirmeye çalışın bazı konularda. uzun süreli evlilielr için bişe diyemem çünkü nasıl geldiyse yani siz nasıl kabul ettiyseniz öyle gider .

ama bence bunu sorun etmek yerine iyi yönlerine bakın ..

biz onlardan çok genciz hahay:1:

:kkk::kkk:

bende yeni katıldım aranıza :)

benimde eşimle aramda 9 yas var. ben 23 o 32 :) cok sukur bı sorunumuz yok. beni büyütüyor :)

bzde de 10 yaş var
ben 22 eşim 32
bazı sorunlarımız var, herkes yaş farkndan oldugunu söylüyor ama bence değil
mesela eşim haftasonu evde keyf yapmak isterken ben evde bunalıyorum gezmek istyrm sürekli
kime anlatsam neden olarak yaş farkı diyor ama 32 de insana artık yorgunluk verecek kadar fazla bir yaş değilki
ama evliliğim hala yürüyorsa, eşimin yaşının büyük olması sayesindedir bu...
çünkü bana göre çok sabırlı, yaşımdan dolayı bazı hatalar yapabilecegimi kabulleniyor, saçmalasam da aldırmıyor, bütün nazımı şımarıklığımı çekiyor, ve kabul etmek lazım, her zaman benden daha mantıklı ve olgun düşünüyor, bunun verdiği güven ve huzur paha biçilemez...
eltim bana göre çok aklı başında bi kadındır (36 yaşında) eşim abisi için sürekli ''valla eşini nasıl cekebiliyo hiç anlamıyorum'' der, eşime çok şımarık görünüyormuş o
e ben de öyleym hatta ondan daha fazlayım sen beni nasıl çekiyosun dedim, yaşımdanmış gayet normalmiş, bu yüzden gayet çekilebilirmişim =)
ayy ben de yaşlancam acaba o zaman ne dicek bilmyrm :27:

hımm galiba yazılanlara bakarsak 10 yaş ve sonrası sınır oluyor. 10 yaşa kadar pek sorun olmuyor ama 10 yaş ve sonrası düşündürücü soru işaretleri yaratabiliyor. :44: ama nolursa olsun erkek büyük olmalııı

eşimle aramda 9 yaş var ben 27 eşim 36...6 yıllık evliyiz.mutluyum çok şükür tabi bazı zamanlar sorunlarımız oluyor.ben daha neşeli daha hareketliyim.eşim daha sakin.onun sayesinde ben de sakin biri oluverdim.yani sorun yok.

benimde eşimle aramda 12 yaş var bence fark 5-6 yı geçmemeli..sorun oluyor bizde en basiti dışarda gezmek gibi.ben gezmek istiyorum o istemiyor hep yorgun :(
yatak odası zaten fecii düşünün artık..sürekli yorgunnnnnnnnnnn

ben artık yoruldum bişeyleri değiştirmeye çalışmaktan saldım çayırsa mevlam kayıra hesabı..

en çok ta el ele gezen çiftleri kıskanıyorum:43:

iyi düşün taşının derim

sizi anliyorum..benim esimde genelde yorgun..halsiz..bide ben yorgunum bugun sunu yaptim bunu yaptim desem sende bir iki ev isi yapiyosun hemen yoruluyosun der..ama yatak odasinda cin gibiyim o uyku moduna gecmistir bile..sanli 41 yasinda olan benim ..
ama oyun konsolunda yeni bir oyun ciksin heyecandan deli olur mutluluktan ucar ne yorgunluk kalir ne baska bisi,..

Back
X