Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim aramızda 9 yaş var
Hiç sorun olmadı şimdiye kadar
6 sene olucak 2 ay sonra
Bence daha sağlam bir ilişki oluyor
Merhaba arkadaslar
kocanizla aranizda 10 yas ve fazlasi fark olan var mi? varsa bu yas farkinin olumlu ve olumsuz yönlerini yazarmisiniz bana?
yas farki cok mu önemli yoksa etki eden aslinda yas degil karaktermi?
benımde kocamla aramda 9 yaş fark var bır sorun yok 5 yıldırda evlıyız tek fark o daha olgun davranıyo ağır başlı ben daha çılgın...bana hep dıyı hala çocuk gıbısın :) kendıne bakıyo bıde bana![]()
benımde kocamla aramda 9 yaş fark var bır sorun yok 5 yıldırda evlıyız tek fark o daha olgun davranıyo ağır başlı ben daha çılgın...bana hep dıyı hala çocuk gıbısın :) kendıne bakıyo bıde bana![]()
bende öyle aynen..cilgin..hep biraz hanim ol der:)
aynen valla....bılmıyorum ama ınşallah gelecekte sorun yaşamayız...şimdi çok şükür hberşey ıyı bana akıl verır ne derse çıkar benden daha olumlu bense sabırsızın tekıyım o bişey olsun dıye 1 yıl bekleyebılır vallahı ama bense sanıyesınde olsun ısterım ama bu sabırlı halı benı çıldırtıyor
benim esim 41 yasinda ben 25. soylediklerin sanki bizdede var. karakterlede alakali sanirim. sadece yasin etkisi degildir. biz iki yillik evliyiz. herkonuda ona danisirdim, hem yas hemde benden daha egitimli oldugu icin fikirlerine guveniyordum ama artik bugunlerde bende kendimi ispat etme cabalarimi basladi ne... sanki ikinci ergenlik yasiyorum.
benim esim 41 yasinda ben 25. soylediklerin sanki bizdede var. karakterlede alakali sanirim. sadece yasin etkisi degildir. biz iki yillik evliyiz. herkonuda ona danisirdim, hem yas hemde benden daha egitimli oldugu icin fikirlerine guveniyordum ama artik bugunlerde bende kendimi ispat etme cabalarimi basladi ne... sanki ikinci ergenlik yasiyorum.
benimde eşimle aramda 12 yaş var bence fark 5-6 yı geçmemeli..sorun oluyor bizde en basiti dışarda gezmek gibi.ben gezmek istiyorum o istemiyor hep yorgun
yatak odası zaten fecii düşünün artık..sürekli yorgunnnnnnnnnnn
ben artık yoruldum bişeyleri değiştirmeye çalışmaktan saldım çayırsa mevlam kayıra hesabı..
en çok ta el ele gezen çiftleri kıskanıyorum
iyi düşün taşının derim