aşkımla aramda tam 1.5 yaş var beyim benden büyük![]()
coook büyükmüss cookkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşkımla aramda tam 1.5 yaş var beyim benden büyük![]()
Ya erkekler çok kurnaz öyle empoze etmişler ki bize onlardan küçük olmamız gerektiğini yıllarca doğrusu o sandıkHaliyle her insan çıtır arar. Biz niye aynısını düşünmüyoruz? Nasıl ki olgun erkekler genç bayan arıyorlar ee hangi kadın istemez genç bir erkekle sevişmeyi? Elin yanlışlıkla çarpsa harekete geçiyorlar :)))
bizim evde esimin sozu gecer demek istemedim, ben yapi olarak destege ihtiyac duyan birisiyim herzaman almak istedigim kararlarda muhakkak birilerinin fikirlerine ihtiyac duyarim. benim kisiligimle alakali galiba surekli ona soruyordum herseyi mantiklida gelen onunki oluyordu. artik yavas yavas birakiyorum havalara girmeye basladi sanki. diger sorunun cevabini sana ozelden yazayimsizin aranizdada baya fark varmis.. yanlis anlamassan yatak odasindada onun sözümü geciyor?
haklisin nede olsa bizden tecrubeliler, ben 25 yasindayim ve nasil 9 yasindaki bir cocuktan daha tecrubeli isem oda benden 16 yil daha tecrubeli ister istemez gidisati daha iyi kestirebiliryorlar.:) dıkkatlı ol bence ben çok yaptım onu dınlemeyınce tersı oluyo onun dediği çıkıyo ne hıkmetse onun için dıkkatlı ol derım :) ıyı düşün çünkiş ben anı kara verdiğim için o duruma düşüyorum ama ben daha temkınlıyım artık yanı bzaen![]()
canım kocişimle benim aramda 7 yaş var ben 20 kociş 27.![]()
2 Yaş Benden Büyük ..
Adnan da Bihter ile yemeklere gidiyordu geziyordu tozuyordu; ama Behlül kotardı olayı![]()