- Konu Sahibi cilvenaz07
valla canım olabilir, kendi işi olan erkekler bence bu sorun oldukça yoğun, işler yolunda gitse bile, kafaları beyinleri 7/24 iş düşünüyo çünkü
senin şansızlığın hepsinin üsttüse gelmiş olması sanırım hamilelik, iflas vs..
belki gerçektende terapiye gitmelisiniz, eşin depresyonda falan da olabilir
bide küçük yaşta ilişkiye başlayıp evlenenlerde sonradan sorunlar olabiliyo, birlikte büyümek her zaman güzel bişey değil, olgunlaştıkça, düşünce ve fikir ayrılıkları başgösterebiliyo bence, umarım sizinki öyle bişey değildir
cnm teşekkürler öncelikle cevap için.ama eşimle düşünce ve fikir ayrılıklarımız yok,iyi anlaşıyoruz o konuda bir problemin olduğunu düşünmüyorum ben.
dün sabah konuştuk sorunlarımızı ikimizde sarmoş dolaş ağlayarak.eskisi gibi olmadığının farkında oda çok üzgün. kafam çok yoğun herşey yoluna girecek bana biraz daha zaman ver gibi kelimeler kullanıyor.sorunlarınla baş edemiyor.pek iş meselelerini bana yansıtmakta istemediği için içine atıyor,buda doğal olarak onu daha çok yoruyor sanırım.isteklerini karşılayamıyorum,kızıma istediğim herşeyi alamıyorum buda çok zoruma gidiyor diyor.sanırım yine en güzel fikir bi uzmandan yardım almak...