Benim esimde cok benziyor anlattiklariniza. Yataga yatar kicini doner. Sarilmak iyi geceler demek falan hak getire. Sabahlari ben kalkip kapiya dikilirsem oper. Yoksa kacar gider. Baska odada saatlerce otursam nerdeyim diye merak etmez. Beni zerre kadar kiskanmaz. En ufak bi tartismada ablasina benim dedikodumu yapar saatlerce. Cok agir konusur. Asla.sarilmaz opmez guzel.sozu yoktur. Yuzume baktigi bile nadirdir. Bana hitap ederken asla guzel sozler kullanmaz. 9 aylik evliyim henuz bitanem canim bebegim guzelim vs. Seklinde hitabini duymadim hic. Duyacagimi da hic sanmiyorum. Ben uzun boylu guzel bir kadinim. Esim benden 2 3 cm kisa biri. Bir cok arkadasim yanima yakistirmadi. Ama iliskimizde hep ilgili tarag ben oldum. Sarilir oper severim. Rahatsiz olur. Cocuk istemiyor. Cok soguk ve kapali biri. Daha anlatacak cooook sey var emin olun. Benim icin 5 kurus para harcamak cok agir gelir. Lafini yapar. Burnumdan getirir. Aileler desen benimkiler madden manen kulturel olarak cok ustte. Onun ailesi cok cahil ve uyumsuz insanlar. Ama hep idare ederim. Asla sorun cikarmam. Ama esim benimkilerin acigini arar. Laf sokar hep alttan alirim. Kv kp desen dedikodudan baska bisey bilmezler. Hizmette kusur etmem ama laf sokarlar devamli. Bazen diyorum ki ben tum yakinlarimi birakip bu sehire neden geldim. Neden bu evdeyim. Hemen bosanmam lazim. Bu insan benim tirnagimin ucunu bile haketmiyor.
Sonra diyorum ki bu erkeklerin hangisi iyi ki bu da iyi olsun. Bazen sabahlara kadar agliyorum. Mesela suan da o gunlerden birisini yasiyorum.
Bazen de aman bosver ac birakmiyor dovmuyor diyorum. Bebek istiyorum sirf kendimi ona adayayim diye. Ama cinsel olarak ta en sık haftada 1 olunca zaten hamile kalma sansimda az. Sonra kendine gel diyorum. Sana koca olamamis adam cocuguna baba mi olucak diyorum. Karisik duygular yani. Emin olun beterin beteri var. Simdilik idare ediyoruz aglaya sizlaya. Omrum varsa cekicem cekebildigim yere kadar. Yoksa da Allahin yanina gidicem zaten. Allah kimsenin hakkini kimsede birakmaz.
Sevgiler..