kocası ilgisiz olanlar buyrun lütfen....

Bilgisizsin.. beni taniyor musun? Hayatimi sartlarimi biliyor musun? Bu derece bilgin olmadigi bir konuda hangi mucit fikrine dayanarak bu kadar yargilayacak bicimde kesin konusuyorsun acaba?
Ben de biliyorum ayrilmayi senin kadar.
Bu parlak fikrin tek sahibi sen degilsin!
Dusun bakalim belki de tercih hakkim sinirli sayidadir olabilir mi?
Kıt aklinizla her konuya yorum yazinca kendinizi cok zeki zannediyorsunuz ama haberiniz olmayan konular uzerinde konustukca, sadece bos konusmus oluyorsunuz haberiniz dahi yok.
Ben sorunuma cozum ariyorum danisiyorum. Yargilarini kendine sakla.
Biraz stalklayinca bir hakaret daha çıktı ortaya .
Şaka gibi...

Konuyu canlandırana teşekkür ediyorum.

Bakar mısınız o yıllarda yazılan yorumların inceliğine, nezaketine. Harika.

Kimse kimseyi boşan tedavi ol neden doktora gitmiyon, iyi de bu şöyle, zaten onu anlamadım vs kalıpları ile karşılamıyor.
Nezaketsizlikten yakınanın sen olması gerçekten ironi :kahve:

Valla ben annemin taktiğini uyguluyorum öyle sürekli mıç mıç peşinde dolaşmıyorum, git gez ne istiyorsan yap ve özgür bir bireysin yaşadıkların senin seçimlerin olur kendin bilirsin diyorum.Mesela bir gün kendi kendine oyun oynuyorsa bende gidip yanında durmuyorum bırakıp kendi geliyo beraber birşeyler yapalım diye. Yani demek istediğim herkes içinden geleni yapmalı ancak nazlı tarafın, peşinden pıtır pıtır koşan tarafın erkekler değil de kadınlar olması gerektiğini düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı.

Aynı hatayı bende yaptım ilgisiz cinsellik ten uzak ayrı odalarda yatan bir koca.16 yıl bu olayı yaşadım bir oğlum var tedaviyle mecburen.ben üzülmekten panik atak ve depresyon hastası oldum.lütfen eşinizle sorun yaşıyorsanız bu şekilde çekmeyin hemen boşanın.insanın sağlığı herşeye daha önemli

O zaman niye hala evlisiniz yahu...Öpmez sarılmaz güzel söz söylemez ilgilenmez....Eeee ne o zaman bu aynı evi paylaşan 2 yabancı mı...??????????

merhaba arkadaşlar..
burada okuduğum kadarıyla görüyorum ki,
evlendikten sonra erkekler ilgisizleşiyor ve kadınlar bu duruma çok üzülüyor.
bende bu konudan çok müzdaribim..
kocamın ilgisizliğine karşılık bende ilgisiz olayım belki anlar düzelir diorum ama
istikrarsız davrandığım için başarılı olamıyorum..
bu konuda herhangi bir taktik geliştiren:) başarılı olan var mı?aramızda
bi de burda denediğimiz olumlu olumsuz önerilerimizi paylaşsak belki bi faydamız olur ne dersiniz?
Sakın kısasa kısas yapma ben yaptım işe yaramadı hatta çok hoşuna gitti aramadım sormadım hiç bişey istemedim adam daha çok mutlu oldu nefes aldıııı 🤣 baktım olmuyor yine dırdır edip ilgi alaka istedim aradım sordum bu ne yaww ne iyiydik noldu sana dedi...neyse bu ilgi alaka zorla olacak bişey değil iiçinden gelmeli yapı meselesi çok ta umutlanma yaniiii

Aynı tiplemenin değişik bir modeliylede ben evliyim canım hiç üzülme.1,5 yıllık evliyiz.
İlk evlendiğimiz zamanlarda belli etmişti zaten kendini bencil,kaba,düşüncesiz,nezaketsiz,doğumgunumu hatırlamaz ,yıldönümümüzü kutlamaz,elimden tutup yürümez ve daha bicok sey..

Ben ne zaman suratsız ve ağar davransam o benim yanıma yanaşır oldu.Ama ben hayat dolu bi insanımdır.Aşkım bebeğim canım kocacım vs böle konuşurum o ise hatıun çay getir su getir böle konuşan birisi maalesef aile yapılarından kaynaklanıyo beni sevmiyo mu seviyo biliyiroum ama maalesef kaba birisi ...
Ailede sofu ve padişah gibi büyütmüşler eşimi .Sanki sanırsınız dünyada tek erkek benim kocam.

Ahh ahhh maalesef benimde imtihanım bu demekki diyorum..Yemek yer eline sağlık demez,Tv karşısına geçti mi Dünya 'yla bağlantısı kopar.Zor yaaaa.
Çok pişman oldum ben evlendiğime hala da evliyim .Ama gel bide banasor.Hep içimde ayrılık düşünceleri var .Sevdiğim için ayrılmıyorum galiba.
Bu arada 5,5 aylık hamıleyım.

Sevgiler.
Aynı kaderi paylaşıyoruz .. 2.5 aylık evliyim evde bi öküzle yaşıyorum cicim ayımız balayı dönüşü eve girdik ve bitti . Elini hiçbişeye sürmez . 2 mizde çalışıyoruz ben ondan daha geç geliyorum eve bulaşıklar birikmiş elinde telefon oyun oynar yada tv izler . Bi nasılsın naptın yok . Kave yaparım beraber içelim 2 sohbet edelim diye konuşmaz halimi hatrımı sormaz o sormasa bile ben sorarım nasıl geçti günün diye . Su ister ne isterse yaparım çamaşırlarını eksik bırakmam titiz bi adam temizliğe önem veririm ama galiba gören yok . Evde kuşları var bakmazsan bakmam ben demiştim ama altını bile şuan ben değiştiriyorum . Çokmu yüz vermişim sizce ? En azından sofradan kalkınca yediği tabağı mutfağa götürebilir nasıl olsa mutfağa gidiyo eline mi yapışcak ya ? Yada dolaptan su içiyo eve bi geliyorum bütün şişeler boş sonra neden soğuk su yok içip içip doldurmazsan nasıl olucak ? Çok seviyorum çok değer veriyorum her zaman hizmetini yaparım ama karşılığında değer görmediğim zaman kendimi kullanılıyo gibi hissediyorum en kötü şey bu 😔

Back
X