Kocası,sevgilisi veya nişanlısı yakışıklı olanlar içeri 😄

En güzelini yorum buydu.Çok haklısınız.

Yakışıklı evet beyim yakışıklıdır
Taktiğe gelirsek taktik değil ama peşinden koşma koştur başka bir şey demiyorum

Yakışıklı evet beyim yakışıklıdır
Taktiğe gelirsek taktik değil ama peşinden koşma koştur başka bir şey demiyorum
Ah be canim denedim onu.Zor kadini oynadim koşturdum.Hatta zorluğun suyunu çıkarttım isi biraz abarttim herif kacti

anlatın diyor, taktik istiyorum diyor.
Mesela anlatacak olan insan ister istemez eşinden/sevgilisinden örnek vermek zorunda.

Kendilerine göre yakışıklı tabii ki. Size göre olacak hali yok ya..
Yakışıklı yakışıklıdır kişiye göre değişmez ki, kaç tane gördüm böyle eciş bücüş kocasına ayy kocişim çok yakışıklı tüm kadınlar peşinde tribine gireni. O yuzden yakışıklı deyince kimseye inanmıyorum artık

valla sevgilim oyle model gibi degildir. giydiklerine dikkat eder, boyu posu da yerinde. en onemlisi temiz yani adamdan buram buram temizlik kokusu gelir. eli yuzu duzgundur.

ben lisedeyken okulda cok populerdi sevgilim, haftalik sevgili degistirirdi.
universiteye gectik yine ayni devam etti. biz cikmaya basladigimizda arkadaslarim hep bu seni 1 hafta anca tutar dedi. onumuzdeki ay 3.yilimiz olacak.

neyime asik oldugunu bilmiyorum ama asik oldugunu biliyorum. farkli bir sey de yapmadim. ama benim tahminim cok uzerine dusmedigim icin o benim uzerime dusuyor. surekli onu darlamiyorum yani. onub disinda cok guleryuzlu de degilim ama kasinti olmadigim icin, kendim gibi davrandigim icin olabilir cevremden duydugum bu.

e herhalde herkes durumu kendi acisindan degerlendirip kendi iliskisinden ornekler verecek. bu konu hakkinda bilimsel calismalar falan var da onu paylasmamiz mi istenmis anlayamadim beklentiniz nedir?

zor degil yani “benim iliskim boyle” lafindaki tavsiyeyi anlamak.

Güzellik ve yakışıklılık özneldir yahu. Dogmatik, nesnel olamaz ki. Biri şu yakışıklıdır dediğinde herkes o insanı yakışıklı bulamaz.
He dediğinizde haklısınız, o tripleri ben de anlamıyorum o ayrı.. Herkesin sevgilisi kendine güzel/yakışıklı.. Kimse kollarını açıp milletin güzel/yakışıklı sevgilisini beklemiyor bence de.

Evlilik kasla boyla yürümüyor ki, huzurla istikrarla yürüyor. Bdv konularının özü bu bence. Ayrıca yine bdv baz alarak söylüyorum
Herkesin kocası kendi ekseni etrafında yakışıklı, o eksenden çıkarsa işler değişiyor çeşitli söylenmeler başlıyor

Valla benim için öncelik olan şey dış görünüş değil çok yakışıklı olup kafası bomboş bir sürü adam gördüm benim için öncelik zeka ben zeka aşığı bir insanım zeki olmayan insanlara asla tahammülüm yok . Şansıma heralde hem zeki hem eli yüzü düzgün denk geldi evlendim ama ne fayda evlenince hayatin sorumlulukları değişiyor bide benim gibi sorunlu bir evliliğin olursa keşke çirkin olsa saf olsa da bana çok değer verseydi azcik romantik olsaydı diyosun . O yüzden bırak böyle ince ayrıntıları çirkin mi ? Yakışıklı mi ? Vs vs. Onun yerine romantik mi? ev işine yardım eder mi ? Ben ağlarken göz yaşımı siler mi ? Böyle şeylere bak

Ben yakışıklı tiplerden hep korkmusumdur bekarken onlara yaklaşmakta n hep korkuyordum cekiniyordum birtanesi aşırı yakışıklıydı hatta ilk goruste aşık oldum bana çıkma teklifi etti kabul etmiştim sonra aldattı

Ben ben oldum, oyunlar oynamadim, bos tripler atmadım. Yani hiçbir taktik kullanmadim. Eşim yakışıklı ama karakteri daha üstün her zaman.Yakışıklı olmak onun suçu değil, onun için farklı davranmadim

Öznelse yakışıklılık kıvanç tatlıtuğ ne oluyo

güzellik göreceli bi kavramdir senin icin coook yakisikli olan baska birisi icin asiri itici olabilir bu yüzde eli yüzü güzel olsa dahi insanin gözüne cirkin gelebilir. Dis görünüsü cekici veya yakiskli /güzel kilan birazda hareketlerdir bence..

ayrica birisinin agzi büyük olur ay cirkin dersin ertesi gün bakmissin begenmissin birde bunun baklavalisi var sevgiliyken baklavasi olur dügünden sonra göbegi ama hala senin icin yakisiklidir (öyle olmali) bu sefer bi baskasi icin yakisikli degildir

Bazilarinin da amma zoruna gitti.
Konu "eşi, sevgilisi yakisikli olanlar" olunca yakisikli olanlar yaziyor yoksa herkesin eşi sevgilisi yakisikli da bir siz oyleee ortada kalmadiniz korkmayin bu kadar eminim size gore cirkindirler kesin zaten, ne mumkun birilerinin kocasi yakisikli olabilmesi. Sizin degilse cirkindir.

Konu boyle olunca herkes esine sevgilisine de deginiyor yorumunda tabi ki, kimse de size inandirmaya calismiyor.

Aşk varsa aşk dünyadaki en yakışıklı erkek sende bacım.
Eşim öğretmen. Bir gün öğretmen arkadaşlarımın eşleri geldi. Bir laf açıldı kızınız size benziyor dedim kadında eşime bemziyor dedi bende eşinizi görmedim dedim. Oradan biri dedi ki okuldaki hani en yakışıklın olan öğretmen dedi.
Bende New bilim hocam dedim okuldaki en yakışıklı boylu poslu benim eşim daha da yakışıklısın görmedim. Ardından kahkalar haklısın

Aha Bi kocişimiz kıskanıyollaaaa vakası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…