ilk önce yat kalk haline şükret ki birbirinize yakın oturmuyorsunuz ya hergün görmek zorunda kalsaydın.
herşeyi oğlundan öğreniyordur eşini bu konuda tatlı bir dille uyarabilirsin bu evde olnlar bu evde kalsın vs diye.
sonra kv gittiğinizde ilgi beklemeyin kendinize bir kere ne kadar beklentiniz yüksek olursa o kadar çok yıpranıp acı çekebiliyorsunuz.
kv ayrı yatak hazırladığında neden böyle yaptığını sormadınız mı ayrı hazırladı diye ayrı mı yattığınız ben olsam tek kişilik yer bile olsa gider eşimin yanına sıkışır yatardım .
Ayrı yatak yapınca ikinci yatağa gerek yok annecim
biz zaten alışkınız sıkışıp yatmaya yatak geniş olunca uyku tutmuyo bizi deseydin
ifrit oluyorum böyle kv lere
Bir dahaki kayınvalide ziyaretinde kocacığım kocacığım diye
yanaklarından makas alpaşamı iyiki doğurmuşsun annecim
de ne bileyim eşinin yanına otur hepeşine söylemişsin ama oda anlamamış seni bundan sonra
sende randını al ona karşı
Önce kayınvalidenize anne deyin, benimsediğinizi gösterin.
Sonrası çorap söküğü gibi gelir.
Evet gıcık bi durum ama hemen degıstıremezsın belki de hiç. Her gün konuşmaları normal bence kadının başka hayat mesgalesı yoksa napsın yazık ona da. Yatak ayırma falan saçma amaarkadasın dediği gibi ayrı yatak yapsa bile git kocanın yanında yat ertesi gün diğer yatağın dokunulmamış oldugunu görsün :)
birde haline sukret beraber değilsiniz yakın bile değilsiniz. Bnmkı annesini bırakmıyo yaşadığı şehirden ayrılmıyor bnmde orda iş bulma imkanım yok napıcam bilmiyorum
Çok haklısın her hafta bir de kalmali gitmek saçma. Senin ailen istanbulda değil sanırım, burda olsaydı aynısını ona yap derdim.
her hafta gidin ama kalmayın ya bi şekilde ikna et, bir de her hafta gittiğiniz halde ayrı yatabılecegınızı nasıl düşünüyor kayinvalide çok ilginç.
Sen cuma ctesı için esinle bir plan yap eğlenceli olsun. Pazar günü de onları evine çağırın oturun. En azından alışkanlığını degistirmeye baslayabılırsın inşallah
hımmmm eşinde annesine düşkünse işte burda işin biraz daha zor gerçi seni ezdirmedikten sonra düşkün oluversin seni ezdirmiyorsa takma
hem erkekler evliliğe çok zor adapte oluyorlar bi de erkekler evlenince annesine daha bir düşkün oluyorlar ama şikayet etmedne tatlı dille eşinizi her hafta gitme yönünden ikna edebilirsiniz.
zaten zamanla o da bırakır her pazarını orda geçirmeyi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?