kocasi varken kocaya kacmis

hay Allah razi olsun beni bi sen anlamissin bende saygisizlik olmasin diye cevap vermiyorum arkadaslara ama en iyi sen anlamissin beni diyorum ya Rabbim ne muradin varsa versin ve demin de yazdim lutfen kapatin konumu cok rica ediyorum
Amin canım Rabbim seninde ne muradın varsa versin sıkma canını boşver

Vallahi usendim şunları yazmaya.
Hayir sanki burda cok farkli sey yapiliyo. Her konuda zaten tanimadigi insanlar hakkinda yorum yapanlar bu konuda konu sahibini dedikoducu ilan etmis te Allaam...

Hayir sanki burda cok farkli sey yapiliyo. Her konuda zaten tanimadigi insanlar hakkinda yorum yapanlar bu konuda konu sahibini dedikoducu ilan etmis te Allaam...
Zaten konu dikkatli okunduğu zaman konu sahibinin ne demek istediği anlaşılıyor yani sırf olay yaratmak için kadının üstüne gelinmiş hayret yani sinirlerim bozuldu...

bosverrr dusenin dostu olmazmis ya onca konu var buralarda kimseye bisey yazmiyorlarda ben dedikodu amaclida yazmadim sadece millet ne yapsa kocasi sahip cikiyor benim bisey yapmamama ragmen beni bosuyor bunu anlatmak istedim ama nafile gercekten dusenin dostu olmuyor ben istesem neler neler yazarim cevap bu arkadaslara ama yok kuvvetim yok yazmaya gonlum okadar yarali ve yorgun ki

Sizin bir konunuz vardı henüz evliyken başkasıyla çıkmak diye

yani bu konuyu anlatarak kendi yaptığınızı normalleştirmeye mi çalışıyorsunuz..

ne diye boyle birsey yapiyim ben kocamin yanindayken kimseye kocaya kacmadim sonucta gorusmedimde internetten konustum ve bulusmak istedi bende kafam karisik diye buraya kizlara sordum simdi beni bununla mi sorguluyorsun bak sana bisey soylucem Allahima bin sukur alnim ak benim ben sevgiliyken bile ondan baskasini bilmedim ama bana oyle seyler yaptiki evlendikten sonra bosanma asamasindayiz ve 7 aydirda ayriyiz sen bunlari yazarken neyin pesindesin yeter artik susuyorum diye kafama cikmayin lutfen kimse ne yasadigini bilmez benim amacim burda dedikodu yapmakta degildi sadece millet neler yapiyor ve kocasi sahip cikiyoru anlatmakti ama siz olaylari baska tafalarinizla anliyorsunuz begnmediysen konuyu mesajda yazma KONUM KAPASINNNNN DIYE DAHA KAC DEFA YAZICAM

Iyi de bu hatunun evliligi coktan bitmis zaten, kagit ustunde bitmesi de yakin, yani bana oyle anormal, ahlaksiz bir davranista bulunuyor gibi gelmedi pek. Kimseyi aldatmiyor , yalan soylemiyor, gunahina girmiyor, yaptiginda anormal veya gunah bir sey yok ki.

Zaten basindan kotu bir evlilik gecmis, yeniden mutlu olacagi birini buldugunu dusunuyorsa gorusmesin mi? hayat cok kisa, biten kotu bir evlilik icin daha ne kadar uzulsun ? Aksine bence iyi bir sey yapiyor, kendini mutsuzluga teslim etmek, saplanip kalmak yerine hayatina devam etmek istiyor, ne var bunda?

Anlatmak istedigini cok iyi anladik canim merak etme. Ben hic art niyet sezmedim konunda ve senin yasadiklarini az cok biliyorum o yuzden senin yerine koyunca kendimi anlayabiliyorum icinin sizisini.

ama kağıt üzerinde de olsa evli yanlış bir davranış biçimi.

daha bitmeyen kötü bir evliliğin ardından yeni bir ilişki ne kadar sağlıklı tartışılır.

Böyle kadınlara hayranım taktir etmek lazim..gencim güzelim kariyerliyim bu yaşta sahip olabileceğim herşeye sahibim ama 1 tane bulamiyorum kadın ikisini de bağlamış :))

Canım okypete mesaj at konunun kapanmasini iste

sen milletin hayatını fütursuzca eleştirebiliyorken biz burada yazılan konuya senin iznin olmadan cevap bile yazamayacağız öyle mi
emrin olur

daha bitmeyen kötü bir evliliğin ardından yeni bir ilişki ne kadar sağlıklı tartışılır.
bak sana cevap vermek istemiyorum git beni gunaha sokma aksam aksam lutfen bana bulasma tartisilir yada tartisilmaz ben kotu bisey yapmadim kimseyle bulusmadimda sana dusmez benim hayatimi elestirmek

Zaten konu dikkatli okunduğu zaman konu sahibinin ne demek istediği anlaşılıyor yani sırf olay yaratmak için kadının üstüne gelinmiş hayret yani sinirlerim bozuldu...
Kankileri ayni konuyu acsaydi senligi, geyiği gorurdunuz. Benim bazen hayretlerim sasiyor vallahi burda.
Kimin kime gücü yetiyosa iste.

Bakin mesele yeni iliskinin saglikli olup olmamasi degil, bunu zaten diger konuda bolca tartistik. Saglikli olup olmamasinin kanaati bu hanima ait, ben bu hanimin konularini biliyorum evliliginde hic mutlu olamamis. O yuzden kafasinda cabuk bitmis, yani pekala yeni bir iliskiye hazir olabilir, mutluluga artik ac ve muhtac olabilir.

Bence davranislarinda hicbir yanlislik yok, kagit ustundeki imza evlilik degildir. Evlilik karsilikli guven, sevgi, saygi, sadakattir. Kaldi ki zaten bosanma davasi var, yani bu is coktan bitmis, bu hanimin ne yaptigi adamin da umrunda degil zaten. Dedigim gibi yalan soyleme, kandirma, gunaha girme yok burda.
Ben ahlaksizlik gormuyorum. Yakinda davasi gorulecek bitecek evliligin onurunu korumak da bu kiza dusuyor tabi, herifin umrunda olmasa bile. Evlilik karsilikli bir ortaklik, taraflardan biri anlasmaya uymuyorsa digerinin uyma yukumlulugu ortadan kalkiyor. Herif evliligi gozden cikarmissa, turlu turlu serefsizlik yaptiysa, bu kiza da istedigi gibi davranma hakki dogar.

Ote yandan ahlaksizlik olsa bile yanlis bulmuyorum. Her turlu kotulugu yapan itin onurunu korumak bu kiza mi dustu ? Her sey karsilikli, herif adam gibi davranmiyorsa ben niye davranayim? Dayak yese de aldatilsa da kadinlar hep edepli olsun degil mi? Adam benim serefimi dusunmediyse ben onunkini hiiiiiiiic dusunmem. Yakinda davasi gorulecek bitecek evliligin onurunu korumak da bu kiza dusuyor tabi, herifin umrunda olmasa bile.

Konunun anafikri suydu : Kacan, oteyeler beriyle takilan kadinin ble evliligi suruyorken, kocasi hala istiyorken benim gunahim neydi ?

Anafikir bu kadar acikken, kendini mesrulastirmaya calismak gibi bir fikre nerden vardiniz ben de bunu anlayamadim. Konu sahibesi bunlarin yaptigi iyidir, dogrudur dememis ki.

Son düzenleme:
Konunun ne amacla yazildigi bu kadar aşikarken saptirmak, cimbizlamak inanilir gibi degil.
Bdv de acilan konularin buyuk çoğunluğu zaten baskalari hakkinda degil mi?
Kim bu zamana kadar 'sus bakem eltingillerin dedikodusunu yapma' dedi?

Burada yazdığınız her cümleye, özellikle genel kanaatlerinize katılıyorum.

Hatta konu sahibi dedikodu da yapabilir bana göre, başkasını da kınayabilir, yok efendim kendisine de üzülebilir. Hepsi de en doğal hakkı buradaki insanların

Yalnız bunu yaparken kadının çektirdiği fönden, eşinin aldığı arabadan bahsedip

''Adam daha ne yapsın?'' yazarsa eğer;

Bariz bir şekilde konu evlatlık olmasıyla değil eşinin onu sevmemesiyle alakalıyken, başkasının evlatlık olmasını gündeme getirip bunun üzerinden çıkarım yaparsa,

Ben de konu sahibine sorarım,

Siz evlatlık olmanın kötü bir şey olmadığını düşündüğünüze emin misiniz? Yanlış kısmı herkese göre açık böyle bir konuda kişinin evlatlık olmasını vurgulamanın amacı nedir?

Birçok başka başlıkta da görüyorum, söyleniyorsunuz ama söylenişiniz çok sevmeniz ile alakalı değil. Evliliğe biçtiğiniz rollerle ve kadını eleştirdiğiniz yukarıda altını çizdiğim kısımlarla ilgili.

aynen kardes ses cikarmadikca insanin kafasina cikiyorlar ama ben kotu niyetle yazmadim

Kotu niyetle yazmadin tabi.
Ama canim ben senin baska konularda da mesajlarinda hep kendine acima goruyorum.
Demek istedigim bitir artik kendine acimayi.
Herkesin derdi kendine, o kadinin ve adamin iliskisini asla bilemezsin de.
Kendi hayatini duzene sok demek istedim.

Diyer yazanlari bilemem.
Lutfen simdi de dustum dostuim olmaz deme.
Silkelen ve kendine gel.
Bosver milleti.
Kim kime kaciyorsa kacsin.

Katiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…