Kocasına aldatacağı evin kapısını açmak..

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Konu aslında beni ilgilendirmiyor ama ne zaman bir aldatılma olayı duyayım kan beynime sıçrıyor, müdahale etmek istiyorum kim olursa olsun.
En son babamın annemi aldattığını öğrendiğimden beri annem de boşanmadığından iyice sinirlerim çöktü, psikolojim bozuldu.
Şimdi bizim burada çalışan bir abi var engelli (sakın yanlış anlaşılmasın engelliler aldatamaz diğer sağlam erkekler aldatabilir) diye demiyorum sadece öyle olmasına rağmen eşinin ona olan sevgisini çabasını görmezden gelmesinden dolayı 2 kat daha kızgınım.
Bir gün eşi annesinin evine gitmiş kalmak için ama o gün karısı erken gelmiş kalmamış yani ama bu abi farkında değil eve kadın getiriyormuş.
Kapıyı anahtarlarla açmaya çalışırken eşi açmış kapıyı görmüş onları sarhoş sarmaş dolaş o halde.
Sonra affetmiş.
Bu adam gene mesai var deyip karısını aldatıyor ben de bunları serviste anlatıyorlar öyle duyuyorum zaten bu abi üretim de servisten servise görüyorum.
Anlatıyor işte 900 lira para yedik bilmem ne
Ya çok sinir oluyorum. Patronlarıma anlatsam n0lacak ki burada bir sürü böyle insanlar dolu zaten.
İşten çıkartmazlar da çıkartsalar da işinden olsun istemem.
Ne yapabilirim bilmiyorum.
Artık bu aldatma muhabbetlerinden gına geldi.
Evlilikten soğudum yeminle.
 
Hicbir sey yapamazsin.
Yapsan ne olacak ki ilkini affeden kadin 503.yu de affeder zaten.
Kafana takmamaya calis.
Baskasinin derdini kendine dert edinme, sana yazik.
çok kafama takıyorum bu konuyu anneme de çok kızıyorum başına gelmesin ama başına gelince anlarsın diyor.
Çok korkuyorum aldatılırsam diye kabuslar görüyorum.
 
E$i gormus affetmis. Sen ne dersen bos .. Huylu huyundan vazgecmez.. Sen kendini yipratma bosuna ... Uretimbde calisan asgeri ucret almiyor mu 900 tl nasilbyiyormus..? Sallamis bnce
 
E$i gormus affetmis. Sen ne dersen bos .. Huylu huyundan vazgecmez.. Sen kendini yipratma bosuna ... Uretimbde calisan asgeri ucret almiyor mu 900 tl nasilbyiyormus..? Sallamis bnce
yok maaşını ben biliyorum mesailerle bazen 4000-5000 buluyor
 
Yapacak birşey yok maalesef.
Eşi görmüş buna rağmen affetmis,duyması hiçbirşeyi değiştirmez,siz kötü olursunuz.
Serviste duymaktan rahatsızsanız ki haklısınız,bu konuda uyarabilirsiniz"biraz daha sessiz olurmusunuz" diye,bunu yapamam diyorsanız,kulaklık takip müzik dinleyerek duymayabilirsiniz. Başka çözüm yolu bulamadim.
 
Anliyorum seni ...
ama bu korkuyla yasanilmiyor ...
ben aldatilmayi gectim....ogrenememekten korkuyorum...
oylesi daha kotu ya....
kadin bosanmadi diyorsun da belki maddi yonu yoktur...
baska aciklamasi olamaz bence gidemeyenlerin...
 
Kadın bilmem kaç kere affederek zaten kabullenmiş. O insana iyilik yapmaya çalısmay sen zararlı çıkarsın boşver.

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Ben de iğrenirim bu muhabbetleri duysaydım. Allahtan çevremde alelade anlatmıyorlar böyle şeyleri. Bir yerden sonra patlardım kesin.
Annen de kolaya kaçmış bir kadın. Bir insanın kendi kızına yaşa da gör demesi çok acı bir nasihat gerçekten.
 
Annenizin yaşayınca anlarsın demesi çok acımasızca
resmen başınıza gelsin diye dua etmiş gibi
kendinizi korkutmayın sürekli kötüyü düşünmeyin
önemli olan başınıza gelirse nasıl davranacağınızı bilmenizdir
 
Bu kadınlar olduğu sürece erkekler aldatir hangi birinin önüne gecebilirsin ki ortak serviste bunu konusmasi da ayrı bı lakaytlık ..anneniz adina da üzuldum cocuklar oldu mu bicok anne devam ediyor cocuklar istememesine ragmen e tabi ekonomik sıkıntilar da var en kötüsu ise hala seviyorum diyenler onlari hic anlamiyorum iste
 
işte nasıl davranacağımı bilmediğim için çok korkuyorum çünkü ben çok sinirliyim bir de böyle bir durumda sinir krizi geçiririm ya da hayatla bağlantımı keserim falan diye çok korkuyorum
 
aynı şey benimde başıma geldi ben kendim muhatap olmamaya başladım kestim günaydın iyi akşamları bile.
pislikler gözümde. yapacak başka birşeyim yoktu..
 
Eşi bilip de bir şey demiyorsa size laf düşmez ama insanın psikolojik olarak etkileniyor böyle şeylerden.
Eski çalıştığım yerde bir memur vardı yakışıklı fırlama uçan kuşa asılan bir tipti. Mesela güzel bir kız gelmişse daireye onun işini hemen kolaylıkla görür sonra da bir işin olursa gel diye kartını verirdi.
Eşi biliyordu herşeyi hatta arada ziyarete gelirdi. "xxx rahatına düşkün biridir" derdi imalı imalı.
Kadın da diş hekimiydi yani öyle cahil çaresiz bir kadın da değil.
 
Başkasının özel hayatı seni ilgilendirmez. Patronlara söylemek de ne demek? Patron nasıl karışabilir ki elemanın özel hayatına, onu da ilgilendirmez bu konu.

Aldatma konusunu bu kadar kafanda büyütüp kendini şartlandırma. İnşallah karşına düzgün iyi biri çıkar çok mutlu olursun. Erkeklerin %99'u aldatır; o %1'e denk gelmeni dilerim.
 
Çok zor ama bakalım her şeyin hayırlısını versin rabbim.
 
Tabi kabullenmişte olabilir çünkü bu adam bunu sürekli yapıyor
 

Belki açık evlilikleri var, kimi ilgilendirir ki...Belki swinger gruplara katılıyorlar...Bilemezsin içlerini...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…