Kocasına Çok Aşık Olmayan var mı?

çok aşık olmayan varmı ne demek ya=) az aşık çok aşık diye bişeymi var allah sizi napmasınkaydirigubbakcemile3

aptal aşık olma, körkütük aşık olma, aşktan adam yada kadın olma tabirlerini duymadnız galiba

bazı aşklar vardır ayakları yere basar, gözler kör olmadan yaşanır..

bazıları vardır o kadar delicedirki içine mantığın m si girmez, aptal bir aşık olmuşsundur, adam ne yapsa vız gelir tırıs gider ..

bunlar çok farklıdır..

aşk zaten kalıcı bir duygu değildirki..
evlilikte bana göre herşeyden önce saygı en önemli unsurdur
ardından sevgi , sadakat... gibi olmazsa olmazlar gelir..

aslolan sevgi ve saygidir deli gibi asik kalinmasi zor bende esime asik degilim ama sever sayarim saygi duyarim bu asik olmaktan cok onemli bir arkadasim esine hep askindan dem vurur ama adama soyledigi 3seyin 2si yalan ve kandirmaca uzerinedir

aşk zaten kalıcı bir duygu değildirki..
evlilikte bana göre herşeyden önce saygı en önemli unsurdur
ardından sevgi , sadakat... gibi olmazsa olmazlar gelir..

aslolan sevgi ve saygidir deli gibi asik kalinmasi zor bende esime asik degilim ama sever sayarim saygi duyarim bu asik olmaktan cok onemli bir arkadasim esine hep askindan dem vurur ama adama soyledigi 3seyin 2si yalan ve kandirmaca uzerinedir

arkadaşlar çok güzel anlatmışlarkaydirigubbakcemile5
bencede evliliklerde ilişkinin ilk dönemlerindeki tutku aşk heyecan kalmıyo yerini sevgi saygıya bırakıyo.belki istisnalar vardır ama ben daha görmedim:1no2:
ama bu sorun değil zaten aslolan bu saygı sadakat ve sevgidir.bunu koruyabilmektir
ben eşimle görücü usulü evlendim aramızda büyük bir aşk olmadı yani
ama şu an sözde severek evlenen çok insandan daha mutlu ve huzurlu bir evliliğim var çok şükür:nazar:aramızda sağlam bir sevgi güven ve sadakat var:1hug:bu da bize yetiyo a.sa.s

aşk karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasındaki zamandır

diye bir söz okudum bi yerde çokk güldüm :roflol:

Back
X