Kocasına soylemelimiyim

ben olsam ikinci kez kocamı yakalıycam diye beklemez boşanma davasını çoktan açmıştım. ayrıca o kadını da kocasına söylerdim. sonra sessizce gidip kendi hayatımı kurardım.

İş işten geçmiş bu halen .... Yırtacak

Söyle yahuu ama ispatlı sole inanmaz falan mazallah

Söyle tabi kadının rahatlığına bak hem senin eşinle beraber olsun hemde kendi eşinden saklasın söyle eşide karısının ne b... olduğunu anlasın

böyle konularda sakin olmak mümkün değil tabi ama.

onların tehditlerini kulak arkası yapın.

ama kocasına söylemeyin derim. bu tip kadınlar bu cesareti buluyorsa bu konudanda kurtulmayı başarır sizi bile rezil eder.

saygınlığınızı korumaya özen gösterir.

konu daha fazla yayılmadan boşanın savcılığa verin ne istiyorsanız yapın.

herşeyin bir zamanı var. kocası belki kendi gözleriyle görür. o kısmını Allaha havale edin. onun dışında kimseye acımayın.

sakın ama sakın çekinmeyin boş tehditlere inanmayın kadının eşine söyleyin oda bedelini odesin rahat yüzü görmesin. o kocanız olacak adamada boşanma davası açmanız cok isabetli bi karar olmuş

2 defa aldatılıp hala aldatılma korkusu yaşayıp hala boşanmamak nasıl birseydir?

Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşine zaten boşanma davası açmışsın neyi düşünüyorsun elinde kanıtda varmış git kocasına göster ıspatla ne olacaksa olsun madem.

Silme o sms beni tehdit ediyor dersin basina bi is gelse elinde belge olur kocasina de

Sms atmayin boyle durumlarda soz ucar yazi kalir basiniza iş almayin

Oogg midesiz herif anası yaşında kadınla mi aldattı.. pislikler ben olsam herkese söylerdim. Oğlu da kocasıda gebertir nasıl olsa insan içine çıkamazsın pis kadın. Utanmazlar bi de sizi tehdit esiyorlar pişkinligin daniskası.

O kadın sizin cocuklarinizi dusunuyormuydu ki siz onun çocuklarını dusunuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…