Nasıl yani eşin aldatıyor mu seni??Arkadaşlar ab erkekler bölümünde de konum var esi mi aynı kadınla iki defa yakaladım ve bu kadını geçen sefer uyarmıştım esi ne söylerim diye elimde belgeleri var ve bana attığı mesajlar savciligada verdim zaten kendisini ama içim içimi yiyor bu kadın eşimle aynı İş yerinde canı yansın istiyorum onunda esi ne soylemelimiyim ne yapabilirim akıl verin
Boşanma davası açarsanız onun eşi de öğrenmiş olur zaten, kadına tazminat davası falan açma hakkınız var diye biliyorum. Ha eşinizi affedip kadına sarma niyetiniz varsa yakasından düşün, affettiyseniz kurcalamayın.
Bir de seni tehdit mi ediyor..hemen soyle kocasina..sen yandin o da yansin.Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
Söyle ozaman, terbiyesize bak hem suçlu hem güçlü. Allah'tan bulsunlarEşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
Yaparken düşünecekti bak kendisi de diyor yüz kızartıcı diyeeeIkı çocuğum var eşim onun eşinin haberi olursa havalimanında çalışıyorlar ikiside işimden olurum yüz kızartıcı olaya giriyor nafaka veremem diye tehdit ediyor
Sen bu adamı boşamayacaksın dimiIkı çocuğum var eşim onun eşinin haberi olursa havalimanında çalışıyorlar ikiside işimden olurum yüz kızartıcı olaya giriyor nafaka veremem diye tehdit ediyor
Bir terbiyesiz kadın vakası daha..
Anlamıyorum evli adamlarla ne işi var bu kadınların, evlilikten soğuttunuz bi nesliniz tükensin artıkBoşa gitsin çıksın ikiside hayatından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?