- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
Bence de. Özellikle kadının 25 yaşındaki oğluna soralım.
Hayır tabii ki ölsünler demiyorum. Sürünsünler diyorum. Ölmek bir anlık iş.
Bence sen bu kadının alnını karisla o ne demek ya beni evladımla tehdit edecek acabilecegin tüm davaları aç eşine de şöyle 72 sulalesine şöyle..Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
Güzel plan. Ben beğendim.Bu tür durumlarda soğuk kanlı olmakta çok fayda var.
Tabiki öncelikle çok geçmiş olsun...
Eşin eve gelip seni tehdit edip aptal yerine koymaya çalışıp,nasılsa korkar deyip bişeyler gevelerken ağzına laflarını tıka asla yorum birşey dinleme.
Ben olsaydım önce bir avukat ile görüşürdüm.
Maddi olarak her 2 taraftan da ne hakkım var öğrenirdim.
Gurur felan da yapmazdım. Gururlukta bişey yok zaten.
Eşinin malı herhangi bişey var mı?
Avukat ile görüştükten sonra mal bölüşümü değil de,
Eşini karşına alıp (asla mesaj yoluyla değil)
Ev varsa evin tümünü,araba varsa yani ne varsa,
Yüzüne karşı isteklerimi sıralarım.
Aksi takdirde bütün ipleri koparacağımı,
Bundan sonra olacakların sorumlusu sen olursun!
Madem gemiden ben iniyorum,boş ineceksem yakarım gemileri öyle giderim! Derim.
Daha sonra kadına yapacaklarım çok ağır olur.
Eşimle boşanmadan önce tüm mal varlığını üstüme yapmış olduktan sonra, kadına maddi,manevi dava açarım.
Bakınız, elinizde çok güzel deliller var.
Eşiniz sizi korkuturken asla kulaklarını kapatın.
Çünkü karşınızda zavallı ne yapacağını bilmez
Bir şahsiyetsiz var.
Siz akıllı olursanız başına ne geleceklerini biliyor!
Kadından kesinlikle açılabilecek ne kadar dava varsa hepsini açarım.
Tüm bunları yaptıktan sonra, aileniz yok mu sizin?
Bir büyüğümü de araya sokarak kadının kocası ve ailesi dahil, gereken her yere duyururum.
Hanfendi elinizde o kadar güzel kozlar var ki,
Ben olsam perişan eder, hukuki olarak ne varsa
Zerresine kadar alırdım!
Bu nasıl bir rahatlık.Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
Daha neler var aklımda aslında ama Türkiye'de kurallar nasıl işliyor bir fikrim yok.Güzel plan. Ben beğendim.
Soylemelisin benceArkadaşlar ab erkekler bölümünde de konum var esi mi aynı kadınla iki defa yakaladım ve bu kadını geçen sefer uyarmıştım esi ne söylerim diye elimde belgeleri var ve bana attığı mesajlar savciligada verdim zaten kendisini ama içim içimi yiyor bu kadın eşimle aynı İş yerinde canı yansın istiyorum onunda esi ne soylemelimiyim ne yapabilirim akıl verin bu arada boşanma davasında açtım esime
Canim bende havalimanında baya çalışmış biri olarak söylüyorum. Orda evli çiftler dahi ayri yerde çalışıyor sevgilileride ayırıyorlar :) bence siz kadının kocasına söyleyin ama bu açık bir şekilde yapmayın bu defada karşıdan dava edebilir özel hayatımı ihlal etmeden diyerek yani mantıklı adım attın .Havalimanında bu tür şeyler evet yuz kızartıcı olarak nitelendirilir ama bu demek değil ki hemen işten atacaklar beli olmaz vardiya amirleri vardiya bölüm yeri degistiriler ama olay çıkarsa ikisini de işten cikarirlar tabi ben onların vasfını bilmiyorum genel bir yorum getirdim. Bide Allah aşkına o adamın nafakasindan ne olucak sevgili yapacak kadar zenginse herhalde nafakada ödeyebilir siz hiç korkmayın bu pisliklerden ikisinde rezil edin .Bide üstüne tehtit ediyor kadın wayy beee ben o kadını parcalarim birde çocuklarım la tehtit edicek siz yinede iyi dayaniyorsunuz ben havalimanında basardım neyse siz bana uymayin son yazdiklarimda a bakmayın sizin yerinize ben patladim.zaten ne hikmetse suclular polis merkezlerinde cami gibi oluyolar iste suclular böyle kurtarıyor paçayı! !! Bence bir an önce zina davası tehtit davası maddi manevi tazminat davası açın kadını da rezil etmeyi unutmayın .Ikı çocuğum var eşim onun eşinin haberi olursa havalimanında çalışıyorlar ikiside işimden olurum yüz kızartıcı olaya giriyor nafaka veremem diye tehdit ediyor
Canim bende havalimanında baya çalışmış biri olarak söylüyorum. Orda evli çiftler dahi ayri yerde çalışıyor sevgilileride ayırıyorlar :) bence siz kadının kocasına söyleyin ama bu açık bir şekilde yapmayın bu defada karşıdan dava edebilir özel hayatımı ihlal etmeden diyerek yani mantıklı adım attın .Havalimanında bu tür şeyler evet yuz kızartıcı olarak nitelendirilir ama bu demek değil ki hemen işten atacaklar beli olmaz vardiya amirleri vardiya bölüm yeri degistiriler ama olay çıkarsa ikisini de işten cikarirlar tabi ben onların vasfını bilmiyorum genel bir yorum getirdim. Bide Allah aşkına o adamın nafakasindan ne olucak sevgili yapacak kadar zenginse herhalde nafakada ödeyebilir siz hiç korkmayın bu pisliklerden ikisinde rezil edin .Bide üstüne tehtit ediyor kadın wayy beee ben o kadını parcalarim birde çocuklarım la tehtit edicek siz yinede iyi dayaniyorsunuz ben havalimanında basardım neyse siz bana uymayin son yazdiklarimda a bakmayın sizin yerinize ben patladim.zaten ne hikmetse suclular polis merkezlerinde cami gibi oluyolar iste suclular böyle kurtarıyor paçayı! !! Bence bir an önce zina davası tehtit davası maddi manevi tazminat davası açın kadını da rezil etmeyi unutmayın .Ikı çocuğum var eşim onun eşinin haberi olursa havalimanında çalışıyorlar ikiside işimden olurum yüz kızartıcı olaya giriyor nafaka veremem diye tehdit ediyor
Nerde kalıyorsunArkadaşlar ab erkekler bölümünde de konum var esi mi aynı kadınla iki defa yakaladım ve bu kadını geçen sefer uyarmıştım esi ne söylerim diye elimde belgeleri var ve bana attığı mesajlar savciligada verdim zaten kendisini ama içim içimi yiyor bu kadın eşimle aynı İş yerinde canı yansın istiyorum onunda esi ne soylemelimiyim ne yapabilirim akıl verin bu arada boşanma davasında açtım esime
Bende bunu anlamiyorum yani arkadaşım is namus cinayetine kadar gidebilecekse ne diye eşini boynuzluyorsun haaa madem boynuzladın işin bu raddeye gelecegini hic mi hesap etmiyorsun. Eşi öyle yada böyle öğrenecek peki o zaman ne olacak? Tebligat gidecek ellerine yarin obur gün sonuc farkli mi olacak peki? Diyelim ki hasbel kader tebligattan eşinin haberi olmadi kulağına da gitmedi peki o adamin günahı ne boyle bi kadina hastalikta ve saglikta bakacak hep yaninda olacak ama ömür boyu kandirilacak. Bu dogru mu peki? Bende söylemesi kanaatindeyim. Sonuclarina kendisi katlansin hele ki beni evladimla tehdit eden bi kadinin sonunu düşünecek kadar iyi niyetli degilim.Ölebilirler, bir mahsuru yok diyorsunuz yani?
Bi de çocuklara sormam lazim
A bide tehdit mi ediyor saka gibi,Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?