kocasina soz gevcirebilen evli hanimlar yardim lutfen..

Eşim beni dinler ama bunun benimle değil eşimin karakteri ile ilgisi var. Adamın karakterinde yoksa ne olursa olsun seni dinlemez. Hoş beni tek o beni değil ben de eşimi dinlerim. Yani karşılıklı biz de. Kim daha mantıklı bir öneri ile gelirse o işler bizde

Baştan alıştırman lazımdı şimdi olcak şey değil.
Tabi bu konuda etkili olan şeyler var , ailen arkandaysa,maddi gücün varsa adam seni dinlemeye mecbur kalıyo.

soz geçirmek ?? taktik??
strateji ile bi hayat mi gecer bu sadece yapani yorar,
fikirlere karsilikli deger verilir, illa benim dediğim senin dediğin degil mantıklı olan yapılır..

cok.dogru bir yoruk olmus cok sagol arkadasim denicem

Şekerim eşinin karakteri buna uygun değilse olmaz. Benim arkadaşım normalde makyaj yapmaz ama eşini tavlamak isterse bi kalem çekermis kocası bunu farkedermis adam hemen tav olurmuş yani düşün bir kalem ya da bir cilveli davranış ama gel gör ki ben hangi kılığa girersem gireyim eşim istemezse yapmaz . Tamamen karakter meselesi o ince ince işleme olayını da bilmiyorum galiba hep güler yüzlü olup ona göre mi konuşmak lazım ahahaha çok beceriksizim

Hem net insanim diyorsunuz hem de alttan alta islemek istiyorsunuz. Celiskili oldu. Net insanlar taktik kullanmaz.

Tuvalet eğitimi önemli. Onu en başta halletmek gerek. Kum dolu leğene gidip yapmasını öğretin. Sonra mama saatleri aksamasın. Hırçınlaşır aç kalınca. Uyku düzeni de önemli. Dokuz dedin mi köşesine gidip uyumalı.

Ben bunları halledince sözümü dinler oldu. Birazdan tasmasını takıp yürüyüşe götürücem. Hava almak onun da hakkı sonuçta. Çiftleşme dönemlerinde biraz hırçın oluyorlar kısırlaştırıcam az kaldı. Garip garip haller, sahibi miyim oyuncağı mı belli değil. Keseyim pipisini de görsün gününü.

Öyle bi formülü yok ki verilsin. Başta sözünüze kıymet veren birini seçmeliydiniz.

O değil de ben niye bu başlığı her seferinde "kocasına göz çevirebilen" diye okuyorum yahu

Niye ille de sizin sözünüz geçsin istiyorsunuz ki! Ortak kararlar almaya çalışın.

Söz gecirmek mi...Benim eşim google amca gibi bir sey ne desem bir cevabı var yani bilmişgiller familyasından o nedenle son zamanlarda bir sey diyecegim zaman suratına bakıyorum uzun uzun... Tam diyecek gibi oluyorum ki o anda simdi 2 saat vaaz dinlemeyim diye geri adım atıp susuyorum.Sonra bu suskunluk bende gerginlik yapıyor ve bu gerginlik evde hissedilmeye baslandığı andan itibaren olaylar lehime dogru dönüyor.Ve esim bana diyor ki "Hatun neden gerginsin" Bu sorudan sonra önce kendisine "Bir sey diyecektim ama senin aciklamalarini dinleyecek kadar enerji bulamadim kendimde" diyorum ve o anda esim "tamam söyle vallahi susacagim" diyor.Ve mutlu son.Sözümü dinletiyorum:))Alın size taktik gerci taktik mi yoksa uzun yillar sonra eslerin birbirlerine olan tahammulsuzligunun bende nuksetmesi mi onu bilemedim ama ise yariyor.Eskiden ne kavgalar ederdim oysaki simdi ne kavga ne amaannn beee..Arasi bir yer benimkisi.Bir kac yil sonra tekrar yazarim hangi levelda olduguma dair.Sevgiler..

Gülcan Özer hocam çok güzel bir laf söyler bu konuyla ilgili. "Koca terbiye edilmez, terbiyelisi alınır" der.

Karşılıklı sevgi ve saygı varsa onu dinlemek bir görev değil içten gelen bir davranistir. Çok şükür bende eşimde birbirimizi kirmayip isteklerimizi yerine getiriyoruz. Sevecen ve güler yüzünüzü eksik etmeyin zaten dinliycektir. Ve tabi sizde onu. Tatlı dil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…