Kocasında azosperm olup çocuğu olan var mı

Mihrimah2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
5
2
1
31
6 yıllık evliyim eşimde canlı veya cansız Sperm bulunamadı doktorlar ancak mikrotese ameliyatı ile sperm bulunabileceğini söyledi ama bu sekilde tüp Bebeklé hamile kalan var mı bunu öğrenmek istiyorum ve ameliyatı çok zor oluyor diye duydum benim durumumda olan var mı ????

Çok yakınımda biri de sizinle aynı durumdaydı,mikrotese ile sperm alındı eşinden ve ilk denemede tüp bebekte başarılı oldular şimdi on aylık bebekleri var

Mikrotese de çok basit bir operasyondu

Arkadasimin oglu oldu yeni 2 aylik kocasinda azosperm vardi 5. Tup bebek denemesinde hamile kaldi 38 yasinda uzun bi tedavi sureci oldu ama basardilar
Umudunuzu kaybetmeyin insallah sizinde olur

Arkadaslar merhaba
Benim eşim de aZo fsh yüksek testo düşük kaan aydosta 10 aydır tedavideyiz fakat kendisi bizi hep tese yapmak istedi biz kabul etmedik şu an fsh 18 testo 4.5 teşhis testis yetmeZliği ekşm gibi tese düşünüyoruz ama çok kararsızım korkuyorum lim markırlarımız da kötü geldi kaan hoca şansımızı %15-20 olarak görüyor haftada 2 kez choroimon günaşırı klomen hergün promotil kullanıyoruz

Arkadaslar merhaba
Benim eşim de aZo fsh yüksek testo düşük kaan aydosta 10 aydır tedavideyiz fakat kendisi bizi hep tese yapmak istedi biz kabul etmedik şu an fsh 18 testo 4.5 teşhis testis yetmeZliği ekşm gibi tese düşünüyoruz ama çok kararsızım korkuyorum lim markırlarımız da kötü geldi kaan hoca şansımızı %15-20 olarak görüyor haftada 2 kez choroimon günaşırı klomen hergün promotil kullanıyoruz

merhaba hangi şehirde yaşıyorsunuz

6 yıllık evliyim eşimde canlı veya cansız Sperm bulunamadı doktorlar ancak mikrotese ameliyatı ile sperm bulunabileceğini söyledi ama bu sekilde tüp Bebeklé hamile kalan var mı bunu öğrenmek istiyorum ve ameliyatı çok zor oluyor diye duydum benim durumumda olan var mı ????
Canım bizim sorunumuz da aynı eşim 2kere mikro teşekkür ameliyat i oldu ilki zor oldu biraz hastane ve Dr çok önemli ikinci gayet kolaydi zorlanmadik çok şükür sperm elde edildi şimdi tedavideyiz rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin ameliyat olmaktan korkmayın abartıldığı kadar zor değil
Biz 11yillik evvliyiz

Canım bizim sorunumuz da aynı eşim 2kere mikro teşekkür ameliyat i oldu ilki zor oldu biraz hastane ve Dr çok önemli ikinci gayet kolaydi zorlanmadik çok şükür sperm elde edildi şimdi tedavideyiz rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin ameliyat olmaktan korkmayın abartıldığı kadar zor değil
Biz 11yillik evvliyiz
rabbim kucağınıza almayı nasip eder inş. sağlıklı sıhatle. benim eşimde azosperm hangi doktora gittiniz? lütfen yardımcı olur musunuz?

çok sağollun memnun kaldınız mı? benim eşimde hiç yok sperm 0. bizde mikro tese düşünüyoruz
Canım bizde de aynı şekilde ne ölü ne canlı hiç sperm yoktu çapa devlet Hastanesi'nde genetigine varana kadar incelendi eşimin genetikte ancak tüp bebek yapabileceğimizi söylediler bizde ona göre ameliyat olduk evet memnun kaldık tavsiye ederim bahçesisaglik acıbadem Memorial bu konuda isim yapmış hastaneler inşaallah sizde daha fazla geciktirmeden yaptırın ameliyati bı bakmışsınız bebisiniz kucağınıda rabbim işleri belli mi olur

Back
X