Kocasini aldatan kadin.

Iliskisi olduğu adamın eşiymiş.bilemiyorum tabi.
iyide siz neyi oluyorsunuz aldatan kadının eşi sizmisiniz ki size gönderiyor eşin eşimle aldatıyor mu diyo durup dururken bir kadın bunu yapmazzzz yani kısacası siz kurcalayip çıkarmış gibi izlenim veriyorsunuz

Sana haber veren kocasinada verir kulağına gider illa rastgele atılmış diyorsun bence karışma suanlik bekle derim

Normalde kimse salak yerine konmasın diye söyle derdim ben ama artık öyle düşünmüyorum. Kadına söylesen aldatıyorsun diye seni kıskanç ilan eder, erkeğe söylesen kadını çeker vurur belki. Ikisi de kötü yani. Kim ne yaparsa yapsın kimseye yaranilmayacagini anladım. Boşverin söylemeyin.

Kadına aldatıliyorsun desen demek istemiştim.

Kadının takipçilerine gelen mesaj emin olun eşinede gitmiştir.

Hatta yakın akrabanızsa sizin tanıdıklarınızada gitmiştir. Yani kısaca, sizin bildiğinizi herkes biliyordur, buna eşide dahil.

Ha ben ayyuka çıkarayım, herkesle aramı bozayım, dertsiz başıma dert alayım, diyorsanız siz bilirsiniz.

Bilmezden gel, ayıbı zaten er geç ortaya çıkacak ama sen onun ayıbını görmezden gel bence sen olmasan da başka biri mutlaka söyler ya da eşi kendisi fark eder

Konu gerçek mi değil mi bilmiyorum; diğer sayfalardaki yorumlara bakmadım henüz ama ilk sayfaya göre yorum yapmam gerekirse neden bu kadar çifte standartlıyız hanımlar? Biraz bu konuda düşünmemiz lazım bence.
Genel olarak yazılanlar sakın söyleme sana ne, seni ilgilendirmez vs. Peki bu konunun tam tersi şekliyle forumda açıldığını düşünelim... Karısını altadan bir adam ve buna kanıtlarıyla şahit birisi... Gözümü kapattım ve aklıma gelen ilk yorum hiç bir kadın aldatılmayı hak etmez mutlaka belli et derdik; ayrıca adama sayılmayan hakaret kalmazdı burda. Ama şimdi bir hanımefendi “erkek yapsa söyleyecek miydin?” demiş çok şaşırdım cidden. Eğer çok bariz kanıtlarıyla ortadaysa durum; erkek aldatsada kadın aldatsada söylenmeli. Ne erkek ne kadın kimse aldatılmayı hak etmez. Ayrılırsın sonra ne yaparsan yaparsın. Çok net kanıtlarsa elindeki bunu gizlemekte bence bir çeşit göz yumma. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum. Buna cinsiyetçi yaklaşmakta; hemcins korumakta bence etik değil.

Gerçekler er ya da geç ortaya çıkar. Sizin bişey yapmanıza gerek yok. Başkasının aile meselelerine girmeyin derim. Elinizde kanıt da olsa Sonucunda iftira da yiyebilirsiniz. Suçlu konumuna da düşürülebilirsiniz. Kocası öğrenirse karısına bişey yapsa keşke benden çıkmasaydı dersiniz. Çeşit çeşit tuhaf insanlar var. Hani herşey olabilir yani. Üstüme vazife değil deyip İçinizde tutun derim.

Kocasının karısına ne yapabileceğini bilemiyoruz. Güç farkı var ya hani... Aldatan kadın konu sahibi için sağda solda kocamda gözü vardı iftira attı bana da diyebilir. Kimsenin aile meselelerine girmemek lazım

Herhalde görünce şok oldunuz konu açtınız
Başkalarına gönderildiğini bildiğinize göre konuşulmuş konu
O kadar çok kişiye gçnderen eşine de göndermiştir zaten yani bir yuva daha yıkılacak olan çocuklara olacak demek bu üzüldüm
Konu açığa da çıksa yorum yapmayın konuşulan ortamlardan uzaklaşın derim ben
kadının yaptığı tabi ki çok ayıp ama bu ayıbı konuşmak insana bişey kazandırmaz
Sen başkasının ayıbını ört ki Allah da senin ayıbını örtsün diye bir laf var
Burda konuşun konuşacaksanız

Aldatan kadını eşine söylemem, aldatan erkeği hiiiiiç söylemem. Yapan kurtulmuş da söyleyen kurtulamamış çünkü. İnsaniyet namına yaparsın, senin kocamda gözün vardı olur, yuva bozan olursun, hele bi aç o ağzını herşeyin suçlusu yaparlar insanı.

kadının takipçilerine rastgele atıldıysa muhtemelen yakında kocasının kulağına gidecektir zaten. siz hiiiç karışmayın derim ben.

Haklisiniz. Aldatmaya aldatilmaya karsiyim, bu dogru degil yalnistir, her iki taraf icin. Konu sahibinin birinci derecelik yakini degilse onu hic ilgilendirmez. Hadi diyelim ilgilendirdi elinde deliller var, kocasina bir sekilde duyuruldu. Sonra ne olacak?? Adam piskopat cikti kadina darp edildi, cinayete kurban gitti eee sonra... gormuyormuyuz sosyal medyalarda haberlerde yakinlarimizda kadin cinayetlerini darp edilenleri cinsel saldiriya ugrayanlari. Onceki yorumdada belirttigim gibi adam karisini aldatsaydi konu sahibi ayni tepkiyi verip buraya konu acarmiydi? Erkek olunca bazi seyler sus pus oluyor. Ayrica konu kadin olunca ben olayin her yonuyle bakarim bazilari gibi at gozlukle degil. Kadin olunca heryerden ifsa ediliyor hemde hemcinslerinden buna cok karsiyim. Belki iftiraya maruz kaldi belki dedikodu belki kiskanani coktu oyuna geldi vs vs.. hersey olabilir. Yani demem o ki baskalarinin isine burnunu sokarsan suclusu siz olursunuz bu da boyledir. Ha bilerek aldatmissa bile bundan bize ne. Ben soylememe taraftariyim.

Aynen. Karı koca arasına yılan bile girmez der ebem karı, arada onları dinlemek lazım. Aldatan karısını affeden adamlar da biliyorum. Adam kadına yüktür, parasını yiyor hizmetini gördürüyordur, ya da hasta derecede bağımlıdır. Sen tuttun herkese söyledin, açık ettin. Teşekkür etmez ki sana, rahatını bozdun adamın. Erkek açısından olanları zaten biliyoruz, aldatan erkek rezil olmaz, toplumdan dışlanmaz, fahişe muamelesi görmez.

eminim aldatan kadın ya daha guzel, ya daha zengin ya da eşi diğerlerinin eşlerinden daha iyidir, yıllardır içten içe kıskanılıyordur o yuzden şimdi böyle bir şey bulunca hazine bulmuş gibi seviniyorlar.
hasetinden böyle kurtuluyor insanlar işte, pislikleri ortaya çıkararak. onun hayat duzeni bozulacak diye nasıl göbekler atıyolardır şimdi.
benim arkadaşım bu durumda olsa böyle bir şey geldi diye haberdar ederim, ben inanmıyorum ama temkinli ol derim, daha seyrek göruşurum, ama asla karışmam, umursamam.
mutsuz insanlar başkalarının hayatlarına bu kadar dahil olurlar.

İnsanların hayatlarına müdahil olma hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz? Komşunun cinsel hayatı komşuyu ilgilendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…