Kocasini aldatan kadin.

Ben o moku yedim daha once. Kuzenimin kocasi aldatiyordu kuzenimi. Soyledim. Iftiraci dediler bana,en son dun gordum sevgililer gununde kelebek karicigim,canimin ici kocacigimli,kiskananlar catlasin temali cicekli hediyeli gonderilerini onlar birbiriyle devam etti suclu ben oldum.
Bir defasinda da aldatilan bir arkadasimdi ona da soyledim dolayli yoldan,ben ihbarci olmadim bu sefer. Onda da sonuc ayni oldu. Izleyip de guluyorum su anda bu insanlara ama artik mezardan babam ciksa da anami aldatsa gidip anama soylemem. Onun da salaklandigi bir anina denk gelir affeder,oyh kocammmm diye paylasim falan yapar neme lazim. Bana girmesin de kime girerse girsin diyorum artik

Teşekkür etmez ki sana, rahatını bozdun adamın.
Su kisma da yildizli pekiyi vermek lazim
Aynen adamin rahati bozuldu. Evde bedava seks,yemek,utu,temizlik hizmeti vardi. Simdi bozsa olmaz,susmasa gonul razi degil. Ne gerek var deyip devam eder caresiz. Insanlar oyle zannettigimiz kadar gururlu degil. Herkes olmus birer kucuk Mevlana,nolursa olsun geri gelsin kacan karilarimiz,kocalarimiz diyor.

Dertleri aldatılmak değil ki, dışarısı duymasın da baskı oluşmasın. Ben şahsen aldatılan erkekten daha çok korkarım. Söylemem yani. Adamın rahatı bozulacak, g.v.t diyecekler, kafaya takacak, birtakım nedenlerden dolayı boşanmak istemiyorsa hıncını senden alacak aman diyim. Kadınlar çok çok trip atıyor işte gıskananlar çatlasaaaan diye.

Yakınlık durumunuz nedir yani sizin dahil olabiliceğiniz kadar yakınmısınız taraflara o önemli bi detay bence

Ben inanmıyorum kanıtlı mesaj falan geldiğine ya.
Adamın kocası dururken neden size mesaj atsınlar?
Kaldı ki size atan kocasına her türlü atmıştır.
1.derece yakın akrabam olmadığı sürece başkasının işine burnumu sokmam ben. Zira genelde bu tür olaylarda herşey bitip karı koca bal börek olurken ortaya çıkaran günah geçisi oluyor.

Kız aynısını bende yaptım.
Mahalleden çok yakın bir çocukluk arkadaşım bayağı bayağı aldatılıyordu. Aslında biliyordum da elimde kanıt yoktu, arkadaşımda bebek için denemeler yapınca üzüldüm, birgün evine gittiğimde söyledim. Kadının instagram adresini bile verdim "aa ben ona sorucam" dedi. Meğer biliyormuş. Ertesi gün görümcesi mesaj attı "sanane! Sen ne karışıyorsun. Kardeşim aldattıysa aldattı eninde sonunda onun yanından çıkıp karısının koynuna geliyor" dedi. Ben şok dedim abla haklısın, kocası 2 kişiyi aynı anda idare ediyorsa banane. Sonra ikisiyle görüşmeyi kestim. Bu olaydan 3 4 ay sonra arkadaşım bavulunu alıp bizim eve geldi. Gidecek başka yerim yok dedi. Sonra kaynı gelip aldı falan. Kocası onu bulana kadar herkese sarmış, hatta kızın babasını bile dövmüş. Yine yuttu barıştı, daha yeni de çocuk yaptılar, miss. Olan bana oldu, günah keçisi ben oldum. Bir daha tövbe kimsenin işine karışmam. İşim mi yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sen karışma iftiraci olursun sonra benden söylemesi

size mesaj atıldı onu anladım da başkalarına da mesaj atıldığını siz nerden biliyorsunuz?

Gram acımadım. Babasını döven herifin çocuğunu doğurmuş, yemeğini yapıp donunu yıkıyor, adam sıfatına sokuyor toplum gözünde. Maşallah inşallah. Ne kadar uyumlu bir çift. Oooooh.

İslama göre ; bir kişiye zina yapıyor diyebilmeniz için onu yatakta basmanız gerekiyor hemde o işi yaparken . Bide 4 şahitle tek kişi de yetmez. Yani özetle ; bu şekilde basmadığınıza göre 3 kişi de yanınızda olup. Söylemeyin kimseye çirkinlikleri . Mümkünse o kişiye öğüt verin iyiyi tavsiye edin . Zaten devam ederse açığa çıkar bir gün ve çıkmasa bile elhamdulillah ahiret diye bir inancımız var

Gram acımadım. Babasını döven herifin çocuğunu doğurmuş, yemeğini yapıp donunu yıkıyor, adam sıfatına sokuyor toplum gözünde. Maşallah inşallah. Ne kadar uyumlu bir çift. Oooooh.
Bile bile dayak yiyip aldatılanlara bende acımıyorum da tek acıdığım o günahsız çocuklar. Hem dayak ye rezilden farkın olmasın hemde git hayatın mükemmelmiş gibi o çocukları o hayatına dahil et. Olacak iş değil.

O çocuklar kocam sevsin beni, eve bağlansın diye yapılıyor, bir çocuğum olsun diye değil. Minik bedenlere yüklenen sorumluluklara bakar mısın? Sonra sinirli diyorlar bana. O çocuklar başarısız (!) olunca hayat boyu bu suçluluk yetersizlik duygusu altında eziliyor.

belli ki birileri sosyal medya hesaplarından kadını diş bilemiş ve paylaşıyor. gerçek veya değil.. herkesin yaşadığı günahıyla sevabıyla kendini bağlar. böyle durumlarda ben böyle bir şey duysam bile ne kimseye söylerim ne merak edip deşelerim.
size de aynısını tavsiye ederim.

Bende soylemeyin karismayin dedim..
Ama farkli bir konuda erkegin aldattigi bir konuda da esine soyleyin bilsin bilmek hakki dedim.
Keske ulkemizde bu kadar öldürulen kadin olmasaydi da soyle demeye cesaret etseydim..
Hergun bir kadinin olduruldugu bir ulkede yasiyoruz..
Hem hemcinsimizi korumak degil iyi yapmis demiyoruz karismayin esinin ne.yapacagi belli olmaz diyoruz sadece.

Anlamak icin soruyorum: Simdi genelde esler yakaliyor yakaliyorsa. Cogu zaman yatakta basmiyorsa ellerine kanit geldi diyelim. O durumda durun bekleyin 3 kisi daha olmadan ve yatakta basmadan zinayi kanitlayamam mi oluyor durum? Yani es ögrense gözleri ile sahit yaninda görmedikten sonra, bu beni aldatiyor diyemez mi? Ben orasini cidden anlamadim..sonucta cogu kisi ne yapiyorsa gizli sakli yapiyor

İslam fıkhına alim değilim , ben bildiğim kadarını söyleyebilirim. Ama eğer eşinin zina yaparkenki fotosu yada yazıyla yaptık vs şeklinde yazışması kanıtı varsa buda delil yerine geçer tabi diye düşünüyorum yada çekilmiş video. Yada bu yoksa kadın ‘Kocam zina etti yalan söylüyorsam Allah ın laneti üzerime olsun ‘ gibi birşekilde savunuyor emin olduğunu. Erkekte ya kabul ediyor yada ‘eşim bana iftira etti, bende yalan söylüyorsam laneti üzerime olsun ‘ tarzında bi yeminler ediliyordu karşılıklı ve boşanılıyordu. Diye biliyorum

Birde toplumumuzda maalesef hafife alınıyor ama ahireti bitiriyor zina gerçekten özellikle evli olanların zinası anlatılır bi cinsten değil vebali çok büyük. Düşünün kadının biri evli zina ediyor ve recm istiyor , Peygamberimiz (sav) 4 kez reddediyor evine gönderiyor onu, kadın ısrarla beni temizleyin bu günahtan diye recm istiyor 4. Gelişinde recm ediliyor temizleniyor tövbesi kabul oluyor. Düşünün bu kadın böyle temizlendi ise günümüzdeki zina eden evlilerin ölünce hali ne oldu? Kalbim temiz yada babam hacı vs kurtarmadı onları inanın. Rabbim nefsimize karşı ıslah etsin hepimizi

Size gelen mesaj diger takipcilerine de atildiysa artik gizlisi saklisi kalmamis bu olayin. Esi de birsekilde ogrenir zaten. Ancak sizi ilgilendiren birsey yok bu olayda.

Bir de nasil bir kanit sorabilir miyim? Elele sarilmali birsry mi yoksa herhangi bir erkekle yan yana otururken olan bir fotograf mi? Yanyana bir erkekle olan fotograftaki erkek akrabasi da olabilir, gunahini almamak lazim.

Garuşmaaaaaaaa zopayi yiyen sen olursun demedi dime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…