Ben o moku yedim daha once. Kuzenimin kocasi aldatiyordu kuzenimi. Soyledim. Iftiraci dediler bana,en son dun gordum sevgililer gununde kelebek karicigim,canimin ici kocacigimli,kiskananlar catlasin temali cicekli hediyeli gonderileriniAynen. Karı koca arasına yılan bile girmez der ebem karı, arada onları dinlemek lazım. Aldatan karısını affeden adamlar da biliyorum. Adam kadına yüktür, parasını yiyor hizmetini gördürüyordur, ya da hasta derecede bağımlıdır. Sen tuttun herkese söyledin, açık ettin. Teşekkür etmez ki sana, rahatını bozdun adamın. Erkek açısından olanları zaten biliyoruz, aldatan erkek rezil olmaz, toplumdan dışlanmaz, fahişe muamelesi görmez.
Su kisma da yildizli pekiyi vermek lazimTeşekkür etmez ki sana, rahatını bozdun adamın.
Dertleri aldatılmak değil ki, dışarısı duymasın da baskı oluşmasın. Ben şahsen aldatılan erkekten daha çok korkarım. Söylemem yani. Adamın rahatı bozulacak, g.v.t diyecekler, kafaya takacak, birtakım nedenlerden dolayı boşanmak istemiyorsa hıncını senden alacak aman diyim. Kadınlar çok çok trip atıyor işte gıskananlar çatlasaaaan diye.Ben o moku yedim daha once. Kuzenimin kocasi aldatiyordu kuzenimi. Soyledim. Iftiraci dediler bana,en son dun gordum sevgililer gununde kelebek karicigim,canimin ici kocacigimli,kiskananlar catlasin temali cicekli hediyeli gonderilerinionlar birbiriyle devam etti suclu ben oldum.
Bir defasinda da aldatilan bir arkadasimdi ona da soyledim dolayli yoldan,ben ihbarci olmadim bu sefer. Onda da sonuc ayni oldu. Izleyip de guluyorum su anda bu insanlara ama artik mezardan babam ciksa da anami aldatsa gidip anama soylemem. Onun da salaklandigi bir anina denk gelir affeder,oyh kocammmm diye paylasim falan yapar neme lazim. Bana girmesin de kime girerse girsin diyorum artik
Yakınlık durumunuz nedir yani sizin dahil olabiliceğiniz kadar yakınmısınız taraflara o önemli bi detay benceMerhaba hanımlar.Yakindan tanıdığım bir kadının kocasını aldattigini öğrendim.Bir ilişkisini onu çok iyi tanıyan birinden duydum, diğeri sosyal medya hesabima mesaj olarak ve kanıtlı olarak geldi.Kadinin takipçilerine rast gele atmışlar.Ikisi de gerçek maalesef, eşini aldatıyor ve çocukları da var.Ama bir şekilde kamufle edip hayatına devam ediyor.Derler ya bazı şeyleri bilmemek bilmekten iyidir diye.Simdi bunları bilmek canımı sıkıyor. Bilmezden mi gelmeliyim, napmaliyim sizce?Bu arada aynı binadayız .
Kız aynısını bende yaptım.Aynen. Karı koca arasına yılan bile girmez der ebem karı, arada onları dinlemek lazım. Aldatan karısını affeden adamlar da biliyorum. Adam kadına yüktür, parasını yiyor hizmetini gördürüyordur, ya da hasta derecede bağımlıdır. Sen tuttun herkese söyledin, açık ettin. Teşekkür etmez ki sana, rahatını bozdun adamın. Erkek açısından olanları zaten biliyoruz, aldatan erkek rezil olmaz, toplumdan dışlanmaz, fahişe muamelesi görmez.
Bence sen karışma iftiraci olursun sonra benden söylemesiMerhaba hanımlar.Yakindan tanıdığım bir kadının kocasını aldattigini öğrendim.Bir ilişkisini onu çok iyi tanıyan birinden duydum, diğeri sosyal medya hesabima mesaj olarak ve kanıtlı olarak geldi.Kadinin takipçilerine rast gele atmışlar.Ikisi de gerçek maalesef, eşini aldatıyor ve çocukları da var.Ama bir şekilde kamufle edip hayatına devam ediyor.Derler ya bazı şeyleri bilmemek bilmekten iyidir diye.Simdi bunları bilmek canımı sıkıyor. Bilmezden mi gelmeliyim, napmaliyim sizce?Bu arada aynı binadayız .
Gram acımadım. Babasını döven herifin çocuğunu doğurmuş, yemeğini yapıp donunu yıkıyor, adam sıfatına sokuyor toplum gözünde. Maşallah inşallah. Ne kadar uyumlu bir çift. Oooooh.Kız aynısını bende yaptım.
Mahalleden çok yakın bir çocukluk arkadaşım bayağı bayağı aldatılıyordu. Aslında biliyordum da elimde kanıt yoktu, arkadaşımda bebek için denemeler yapınca üzüldüm, birgün evine gittiğimde söyledim. Kadının instagram adresini bile verdim "aa ben ona sorucam" dedi. Meğer biliyormuş. Ertesi gün görümcesi mesaj attı "sanane! Sen ne karışıyorsun. Kardeşim aldattıysa aldattı eninde sonunda onun yanından çıkıp karısının koynuna geliyor" dedi. Ben şokdedim abla haklısın, kocası 2 kişiyi aynı anda idare ediyorsa banane. Sonra ikisiyle görüşmeyi kestim. Bu olaydan 3 4 ay sonra arkadaşım bavulunu alıp bizim eve geldi. Gidecek başka yerim yok dedi. Sonra kaynı gelip aldı falan. Kocası onu bulana kadar herkese sarmış, hatta kızın babasını bile dövmüş. Yine yuttu barıştı, daha yeni de çocuk yaptılar, miss. Olan bana oldu, günah keçisi ben oldum. Bir daha tövbe kimsenin işine karışmam. İşim mi yok
Bile bile dayak yiyip aldatılanlara bende acımıyorum da tek acıdığım o günahsız çocuklar. Hem dayak ye rezilden farkın olmasın hemde git hayatın mükemmelmiş gibi o çocukları o hayatına dahil et. Olacak iş değil.Gram acımadım. Babasını döven herifin çocuğunu doğurmuş, yemeğini yapıp donunu yıkıyor, adam sıfatına sokuyor toplum gözünde. Maşallah inşallah. Ne kadar uyumlu bir çift. Oooooh.
O çocuklar kocam sevsin beni, eve bağlansın diye yapılıyor, bir çocuğum olsun diye değil. Minik bedenlere yüklenen sorumluluklara bakar mısın? Sonra sinirli diyorlar bana. O çocuklar başarısız (!) olunca hayat boyu bu suçluluk yetersizlik duygusu altında eziliyor.Bile bile dayak yiyip aldatılanlara bende acımıyorum da tek acıdığım o günahsız çocuklar. Hem dayak ye rezilden farkın olmasın hemde git hayatın mükemmelmiş gibi o çocukları o hayatına dahil et. Olacak iş değil.
Bende soylemeyin karismayin dedim..Konu gerçek mi değil mi bilmiyorum; diğer sayfalardaki yorumlara bakmadım henüz ama ilk sayfaya göre yorum yapmam gerekirse neden bu kadar çifte standartlıyız hanımlar? Biraz bu konuda düşünmemiz lazım bence.
Genel olarak yazılanlar sakın söyleme sana ne, seni ilgilendirmez vs. Peki bu konunun tam tersi şekliyle forumda açıldığını düşünelim... Karısını altadan bir adam ve buna kanıtlarıyla şahit birisi... Gözümü kapattım ve aklıma gelen ilk yorum hiç bir kadın aldatılmayı hak etmez mutlaka belli et derdik; ayrıca adama sayılmayan hakaret kalmazdı burda. Ama şimdi bir hanımefendi “erkek yapsa söyleyecek miydin?” demiş çok şaşırdım cidden. Eğer çok bariz kanıtlarıyla ortadaysa durum; erkek aldatsada kadın aldatsada söylenmeli. Ne erkek ne kadın kimse aldatılmayı hak etmez. Ayrılırsın sonra ne yaparsan yaparsın. Çok net kanıtlarsa elindeki bunu gizlemekte bence bir çeşit göz yumma. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum. Buna cinsiyetçi yaklaşmakta; hemcins korumakta bence etik değil.
İslama göre ; bir kişiye zina yapıyor diyebilmeniz için onu yatakta basmanız gerekiyor hemde o işi yaparken . Bide 4 şahitle tek kişi de yetmez. Yani özetle ; bu şekilde basmadığınıza göre 3 kişi de yanınızda olup. Söylemeyin kimseye çirkinlikleri . Mümkünse o kişiye öğüt verin iyiyi tavsiye edin . Zaten devam ederse açığa çıkar bir gün ve çıkmasa bile elhamdulillah ahiret diye bir inancımız var
İslam fıkhına alim değilim , ben bildiğim kadarını söyleyebilirim. Ama eğer eşinin zina yaparkenki fotosu yada yazıyla yaptık vs şeklinde yazışması kanıtı varsa buda delil yerine geçer tabi diye düşünüyorum yada çekilmiş video. Yada bu yoksa kadın ‘Kocam zina etti yalan söylüyorsam Allah ın laneti üzerime olsun ‘ gibi birşekilde savunuyor emin olduğunu. Erkekte ya kabul ediyor yada ‘eşim bana iftira etti, bende yalan söylüyorsam laneti üzerime olsun ‘ tarzında bi yeminler ediliyordu karşılıklı ve boşanılıyordu. Diye biliyorumAnlamak icin soruyorum: Simdi genelde esler yakaliyor yakaliyorsa. Cogu zaman yatakta basmiyorsa ellerine kanit geldi diyelim. O durumda durun bekleyin 3 kisi daha olmadan ve yatakta basmadan zinayi kanitlayamam mi oluyor durum? Yani es ögrense gözleri ile sahit yaninda görmedikten sonra, bu beni aldatiyor diyemez mi? Ben orasini cidden anlamadim..sonucta cogu kisi ne yapiyorsa gizli sakli yapiyor
Birde toplumumuzda maalesef hafife alınıyor ama ahireti bitiriyor zina gerçekten özellikle evli olanların zinası anlatılır bi cinsten değil vebali çok büyük. Düşünün kadının biri evli zina ediyor ve recm istiyor , Peygamberimiz (sav) 4 kez reddediyor evine gönderiyor onu, kadın ısrarla beni temizleyin bu günahtan diye recm istiyor 4. Gelişinde recm ediliyor temizleniyor tövbesi kabul oluyor. Düşünün bu kadın böyle temizlendi ise günümüzdeki zina eden evlilerin ölünce hali ne oldu? Kalbim temiz yada babam hacı vs kurtarmadı onları inanın. Rabbim nefsimize karşı ıslah etsin hepimiziAnlamak icin soruyorum: Simdi genelde esler yakaliyor yakaliyorsa. Cogu zaman yatakta basmiyorsa ellerine kanit geldi diyelim. O durumda durun bekleyin 3 kisi daha olmadan ve yatakta basmadan zinayi kanitlayamam mi oluyor durum? Yani es ögrense gözleri ile sahit yaninda görmedikten sonra, bu beni aldatiyor diyemez mi? Ben orasini cidden anlamadim..sonucta cogu kisi ne yapiyorsa gizli sakli yapiyor
Garuşmaaaaaaaa zopayi yiyen sen olursun demedi dimeMerhaba hanımlar.Yakindan tanıdığım bir kadının kocasını aldattigini öğrendim.Bir ilişkisini onu çok iyi tanıyan birinden duydum, diğeri sosyal medya hesabima mesaj olarak ve kanıtlı olarak geldi.Kadinin takipçilerine rast gele atmışlar.Ikisi de gerçek maalesef, eşini aldatıyor ve çocukları da var.Ama bir şekilde kamufle edip hayatına devam ediyor.Derler ya bazı şeyleri bilmemek bilmekten iyidir diye.Simdi bunları bilmek canımı sıkıyor. Bilmezden mi gelmeliyim, napmaliyim sizce?Bu arada aynı binadayız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?