Bunun hiç ele vereceği yok kendini,ele veriyor ama başka anlamda.Bence karışmayın elbet bi gün kendini ele verir..
Mutlaka kanunen bile bir yolu vardır,aile birliğini bozan bir durum. Ayrıca fuhuş bu resmen.Sizin üzerinize vazife değil.
Ananız değil babanız değil kardeşiniz değil.
Karışmayın.Bu işin altında kalırsınız.Sakat konular bunlar.
Arkdaşlar bir yıla yakındır konu açıp açmama arasında kaldım hep,artık biter artık biter diyerek.
Belki başına gelmiş kişiler vardır ve bir çare çözüm bulunmuştur diye fikir almak istiyorum,çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyor.
Üst kat komşumuz kocasını aldatıyor,iki tanede kızı var boyunu geçik.
Eşi çocuklar ile biryere gidince hop sevgilisi burada,okullar açıkken çocukların okulda olduğu saatlerde bile işten çıkıp geliyor,arkadan adam hop evde.
Bu adam kadının patronu,özel bir işletme sahibi kadında orada çalışan.
Adamın karısı öyle güzel biriki,küçük çocuklarıda var.
Kadın yaş olarak kırklı yaşlarda,adam otuzlu.
Bu çirkinliğe şahit olmaktan gına geldi artık,apartman tek daire alt dükkan biz ve üzerimizdeki iki daire var. En üstteki komşu yeni taşındı ve tanışık değiliz,bu adamın geliş gidişine bizim gibi şahit değil.
Eşine söylesek,alacağımız tepkiyi bilmediğimiz için ve video resim gibi delil gerektiği için elimiz kolumuz bağlı.
Yazamadığım çok çirkin şeyler var,yani ne yaparsa yapsın size ne demeyin.
Çok mide bulandırıcı bir duruma şahidiz.
Sizlerden fikir bekliyorum.
Oha.Bunun hiç ele vereceği yok kendini,ele veriyor ama başka anlamda.
bu nasıl bir cümle yahu?Bunun hiç ele vereceği yok kendini,ele veriyor ama başka anlamda.
kendisiyle komşuluk ilişkimiz yok,herkesten kendini soyutlamış biri. Eşi yada kendi ailesindende kimse gelmez hiç.Sizi ilgilendirmiyor. Lütfen uzak kalın. Aileyi/kadını beğenmiyorsanız ilişkinizi kesin.
Eskiden zina suctu ama artik degilMutlaka kanunen bile bir yolu vardır,aile birliğini bozan bir durum. Ayrıca fuhuş bu resmen.
Mutlaka kanunen bile bir yolu vardır,aile birliğini bozan bir durum. Ayrıca fuhuş bu resmen.
Ya kocasının haberi varsa patronuymus ya kadının ne biliyon kiMutlaka kanunen bile bir yolu vardır,aile birliğini bozan bir durum. Ayrıca fuhuş bu resmen.
zaten karışmadık,ancak bu bahsettiğim kişi rahat rahat kendi yapıp başkasına iftirasını atabilecek rahatlıkta biri. Normal o yolun yolcusu değil sadece.Kocasinin haberi bile olabilir. Bugun oyle fantezisi olan bir erkegin konusu vardi. Insanlar cesit cesit. Karismayin
Edepsize edepsiz deme donunu basina gecirir derdi rahmetli anneannem. Ben boyle insanlardan korkuyorum. Sucu karsisindakine atip , işin icinden kolayca sıyrılıveriyorlarzaten karışmadık,ancak bu bahsettiğim kişi rahat rahat kendi yapıp başkasına iftirasını atabilecek rahatlıkta biri. Normal o yolun yolcusu değil sadece.
Onu bırakın boyunu geçik iki kızı var,neler izliyoruz televizyonlarda.
Sadece zararı kendine olsa keşke,ozaman ne hali varsa görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?