Kocasını aldatan komşu sorunu

arsel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
1.485
1.931
133
Arkdaşlar konu açıp açmama arasında kaldım,artık biter artık biter diyerek.
Belki başına gelmiş kişiler vardır ve bir çare çözüm bulunmuştur diye fikir almak istiyorum,çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyor.
Komşumuz kocasını aldatıyor.
Bu çirkinliğe şahit olmaktan gına geldi artık.Sizlerden fikir bekliyorum.

Son düzenleme:
Sizin üzerinize vazife değil.

Ananız değil babanız değil kardeşiniz değil.

Karışmayın.Bu işin altında kalırsınız.Sakat konular bunlar.
Mutlaka kanunen bile bir yolu vardır,aile birliğini bozan bir durum. Ayrıca fuhuş bu resmen.

Bence karismayin. Arada kalirsiniz

Bunun hiç ele vereceği yok kendini,ele veriyor ama başka anlamda.
bu nasıl bir cümle yahu?

yapılan yanlış olsa da bu sizi alakadar etmez. çok rahatsızsanız kadının kendisiyle konuşun

Sizi ilgilendirmiyor. Lütfen uzak kalın. Aileyi/kadını beğenmiyorsanız ilişkinizi kesin.
kendisiyle komşuluk ilişkimiz yok,herkesten kendini soyutlamış biri. Eşi yada kendi ailesindende kimse gelmez hiç.

Mutlaka kanunen bile bir yolu vardır,aile birliğini bozan bir durum. Ayrıca fuhuş bu resmen.

Kadın para almıyorsa yaptığı şey fuhuş değil. Zina şu an yasal olarak suç da değil bildiğim kadarıyla.
Siz karışmayın bence. Bunu da kadını korumak için değil sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Fotoğraf, video vs yarın bir gün özel hayatın gizliliğini ihlalden iş açabilir başınıza. Bir tanıdığın başına böyle bir iş açıldı, hala uğraşıyor. Kadın aldattığıyla kaldı, tanıdığım mahkemelik oldu.
Hem adamın ne tepki vereceğini bilemezsiniz. Cinnet geçirebilir, kadına ya da kızlarına zarar verebilir. Hiç bulaşmayın bence.

Kocasinin haberi bile olabilir. Bugun oyle fantezisi olan bir erkegin konusu vardi. Insanlar cesit cesit. Karismayin
zaten karışmadık,ancak bu bahsettiğim kişi rahat rahat kendi yapıp başkasına iftirasını atabilecek rahatlıkta biri. Normal o yolun yolcusu değil sadece.
Onu bırakın boyunu geçik iki kızı var,neler izliyoruz televizyonlarda.
Sadece zararı kendine olsa keşke,ozaman ne hali varsa görsün

Edepsize edepsiz deme donunu basina gecirir derdi rahmetli anneannem. Ben boyle insanlardan korkuyorum. Sucu karsisindakine atip , işin icinden kolayca sıyrılıveriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…