Kocasını aldatan komşu sorunu

Komşuluk ilişkiniz olmayan biri hakkında fazla iddialısınız tanıyor gibi.

Ya kocasının haberi varsa patronuymus ya kadının ne biliyon ki
inanın bizde bunu düşünüyoruz ara ara,ancak eşi inançlı çocuklarına çok düşkün kendi halinde biri ve bu kadın,mesela adam aşağı inince küçük kızını en son gönderiyor ve tembihliyor annecim yola çıkınca whatsaptan yaz bana resim at bol bol vs gibi.
Sürekli gidiş gelişlerini bu şekilde kontrol ediyor.

Birçok kişinin dediği gibi konuya karisirsaniz sikinti yaşarsınız belki ama yerinizde ben olsam eger eminsem sessiz kalamazdim sonucta aldatan kişilerin eşlerine ve çocuklarına da yazık böyle adi insanlarla herseyden habersiz bir aradalar.Ayrıca resmen zina ediyorlar.Allah hidayet versin ne diyeyim

Sizi anlıyorum; kızları için endişelisiniz ama karışmayın hiç; ortada siz suçlu kalırsınız ve zarar bile görebilirsiniz. Tehlikeli konular bunlar.. neler duyup okuyoruz.
Eşi bilmiyorsa bile; bu iğrenç durum eninde sonunda ortaya çıkacaktır zaten.

Herkes kendinden sorumludur.Kirk yaşlarında diyorsunuz .O kadarını yapan işin içinden siyrilmasinida bilir.Karismayin bence.Hem iftira atabilen birisi diyorsunuz. Kendini temize çıkartmak adına sizede iftira atabilir.Bir tanidiginizin başına gelmişti aynı sizin gibi görüyor o da işte dile getirince adam ben onu reddetince iftira atiyor dedi.Bayagi olaylar oldu geçmiş zaman taşındılar falan ama yok duydumki boşanmışlar.

ya öyle değilse? işle ilgili bi durum söz konusuysa kocasının haberi varsa? ikisini evde bi şey yaparken görmediniz sonuçta değil mi? bence insanları takip etmeyin bırakın kim ne yaşarsa yaşasın...

Bir arkadaşımı eşi aldattı,adam defolup gitti ama arkadaşım kaptığı hastalıktan hala kurtulamadı.
Adamın karısı gencecik su gibi,çocuklarıda öyle.
Ki bu kadınında öyle hele büyük kızı öyle iyi ve masum ki.
Bilmiyorum çok üzülüyorum,yani o ikisi ne olursa olsun.
Ama tv de ne çirkinlikler,cinayetler ayrılma mevzusu olunca aile bireylerine zarar vermeler.

ya öyle değilse? işle ilgili bi durum söz konusuysa kocasının haberi varsa? ikisini evde bi şey yaparken görmediniz sonuçta değil mi? bence insanları takip etmeyin bırakın kim ne yaşarsa yaşasın...
bir yıldır eşi ve çocuklar gidince geliyor,evet gözümle oturup izlemiyorum ancak sesleri nedeniyle başka odaya geçiyorum mesela,banyo faslı ona keza.
Komşumuz kendi keyfini yaparken biz lavaboya pek girmiyoruz.
Sizin gibi iyi niyetli olduk bizde ilk beş on seferinde falan.
Ramazanda eşi kızları alıp teraviye giderken,biz evde onların keyfinin bitmesini bekliyorduk mesela.

Cidden Cemil gibi :) Kapıda pencerede, ne adamın karısının güzelliği kaldı ne kadının çocuğuna yaptığı tembih.

İnşallah ortaya çıkar bir yıldır bıktık artık.

Pencere önü çiçeği misiniz?
Karışmayın, hatta giriş çıkışlardan sorumlu tutmayın kendinizi. Mutlaka bir yerde patlak verecektir zaten. Olayın içine girmeyin.
adam okadar rahata bağladıki kapı açılmadıysa bizim zillere basıyor ve üst kata geldiğini söyleyip çıkıyor.
4 kişilik aile 5 kişilik oldu gibi

Sohbetiniz bile yokmuş boşverin yahu size ne. Genelde söyle, aldatılan kişi bilsin derim ama arkadaş olur, sevdiğin az da olsa değer verdiğin biri olur falan o zaman tamam. Dünyada aldatılan binlerce insandan biri, herkesin gözünü açamayız di mi?

Allah aşkına hem samimiyetiniz yok öyle diyorsunuz hem bunları nerden biliyorsunuz? bu konuda eksik ya da yanlış birşeyler var.

adam geldiğinde kapı açılmadıysa bizlere zile basıyor artık o denli rahatlar.13 yıldır alt üst komşuyuz kendileriyle.
Adamıda kadının facebook adresinde gördük,yüzyüze geliyoruz zaten bu kişiyle.
Adamın facebook adresinden gördük eşinide.

Bu kadar ayrıntıyı siz nerden biliyorsunuz pardon? Mahallenin muhtarı sizsiniz anlaşılan. Komşuluk bir durum değil bence çok burnunuzu sokmuşsunuz bu işe. Kocasının haberi olmadığını nerden biliyorsunuz? Yada adamın karısının? Bu işin sonunda siz patlarsiniz olan size olur benden demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…