- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
Komşuluk ilişkiniz olmayan biri hakkında fazla iddialısınız tanıyor gibi.zaten karışmadık,ancak bu bahsettiğim kişi rahat rahat kendi yapıp başkasına iftirasını atabilecek rahatlıkta biri. Normal o yolun yolcusu değil sadece.
Onu bırakın boyunu geçik iki kızı var,neler izliyoruz televizyonlarda.
Sadece zararı kendine olsa keşke,ozaman ne hali varsa görsün
sen de simdi bu cumleyle beni rahatsiz ettin??? napicaz?Bunun hiç ele vereceği yok kendini,ele veriyor ama başka anlamda.
inanın bizde bunu düşünüyoruz ara ara,ancak eşi inançlı çocuklarına çok düşkün kendi halinde biri ve bu kadın,mesela adam aşağı inince küçük kızını en son gönderiyor ve tembihliyor annecim yola çıkınca whatsaptan yaz bana resim at bol bol vs gibi.Ya kocasının haberi varsa patronuymus ya kadının ne biliyon ki
Sizi anlıyorum; kızları için endişelisiniz ama karışmayın hiç; ortada siz suçlu kalırsınız ve zarar bile görebilirsiniz. Tehlikeli konular bunlar.. neler duyup okuyoruz.Arkdaşlar bir yıla yakındır konu açıp açmama arasında kaldım hep,artık biter artık biter diyerek.
Belki başına gelmiş kişiler vardır ve bir çare çözüm bulunmuştur diye fikir almak istiyorum,çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyor.
Üst kat komşumuz kocasını aldatıyor,iki tanede kızı var boyunu geçik.
Eşi çocuklar ile biryere gidince hop sevgilisi burada,okullar açıkken çocukların okulda olduğu saatlerde bile işten çıkıp geliyor,arkadan adam hop evde.
Bu adam kadının patronu,özel bir işletme sahibi kadında orada çalışan.
Adamın karısı öyle güzel biriki,küçük çocuklarıda var.
Kadın yaş olarak kırklı yaşlarda,adam otuzlu.
Bu çirkinliğe şahit olmaktan gına geldi artık,apartman tek daire alt dükkan biz ve üzerimizdeki iki daire var. En üstteki komşu yeni taşındı ve tanışık değiliz,bu adamın geliş gidişine bizim gibi şahit değil.
Eşine söylesek,alacağımız tepkiyi bilmediğimiz için ve video resim gibi delil gerektiği için elimiz kolumuz bağlı.
Yazamadığım çok çirkin şeyler var,yani ne yaparsa yapsın size ne demeyin.
Çok mide bulandırıcı bir duruma şahidiz.
Sizlerden fikir bekliyorum.
Bir arkadaşımı eşi aldattı,adam defolup gitti ama arkadaşım kaptığı hastalıktan hala kurtulamadı.Birçok kişinin dediği gibi konuya karisirsaniz sikinti yaşarsınız belki ama yerinizde ben olsam eger eminsem sessiz kalamazdim sonucta aldatan kişilerin eşlerine ve çocuklarına da yazık böyle adi insanlarla herseyden habersiz bir aradalar.Ayrıca resmen zina ediyorlar.Allah hidayet versin ne diyeyim
bir yıldır eşi ve çocuklar gidince geliyor,evet gözümle oturup izlemiyorum ancak sesleri nedeniyle başka odaya geçiyorum mesela,banyo faslı ona keza.ya öyle değilse? işle ilgili bi durum söz konusuysa kocasının haberi varsa? ikisini evde bi şey yaparken görmediniz sonuçta değil mi? bence insanları takip etmeyin bırakın kim ne yaşarsa yaşasın...
Cidden Cemil gibi :) Kapıda pencerede, ne adamın karısının güzelliği kaldı ne kadının çocuğuna yaptığı tembih.Bizimkilerdeki Cemil geldi bir an gözümün önüne...
Samimiyetiniz yok da bu kadar bilgiyi nerden edindiniz acaba? Patronuymus da adamın karısı çok güzelmiş de falan.
Yapılan şeyi tasvip etmiyorum ama sizin yaptığınızı da tasvip etmiyorum size ne?
İnşallah ortaya çıkar bir yıldır bıktık artık.Sizi anlıyorum; kızları için endişelisiniz ama karışmayın hiç; ortada siz suçlu kalırsınız ve zarar bile görebilirsiniz. Tehlikeli konular bunlar.. neler duyup okuyoruz.
Eşi bilmiyorsa bile; bu iğrenç durum eninde sonunda ortaya çıkacaktır zaten.
Cidden Cemil gibi :) Kapıda pencerede, ne adamın karısının güzelliği kaldı ne kadının çocuğuna yaptığı tembih.
adam okadar rahata bağladıki kapı açılmadıysa bizim zillere basıyor ve üst kata geldiğini söyleyip çıkıyor.Pencere önü çiçeği misiniz?
Karışmayın, hatta giriş çıkışlardan sorumlu tutmayın kendinizi. Mutlaka bir yerde patlak verecektir zaten. Olayın içine girmeyin.
13 yıldır birlikteyiz aynı apartımandaKomşuluk ilişkiniz olmayan biri hakkında fazla iddialısınız tanıyor gibi.
Allah aşkına hem samimiyetiniz yok öyle diyorsunuz hem bunları nerden biliyorsunuz? bu konuda eksik ya da yanlış birşeyler var.inanın bizde bunu düşünüyoruz ara ara,ancak eşi inançlı çocuklarına çok düşkün kendi halinde biri ve bu kadın,mesela adam aşağı inince küçük kızını en son gönderiyor ve tembihliyor annecim yola çıkınca whatsaptan yaz bana resim at bol bol vs gibi.
Sürekli gidiş gelişlerini bu şekilde kontrol ediyor.
adam geldiğinde kapı açılmadıysa bizlere zile basıyor artık o denli rahatlar.13 yıldır alt üst komşuyuz kendileriyle.Bizimkilerdeki Cemil geldi bir an gözümün önüne...
Samimiyetiniz yok da bu kadar bilgiyi nerden edindiniz acaba? Patronuymus da adamın karısı çok güzelmiş de falan.
Yapılan şeyi tasvip etmiyorum ama sizin yaptığınızı da tasvip etmiyorum size ne?
Bu kadar ayrıntıyı siz nerden biliyorsunuz pardon? Mahallenin muhtarı sizsiniz anlaşılan. Komşuluk bir durum değil bence çok burnunuzu sokmuşsunuz bu işe. Kocasının haberi olmadığını nerden biliyorsunuz? Yada adamın karısının? Bu işin sonunda siz patlarsiniz olan size olur benden demesiArkdaşlar bir yıla yakındır konu açıp açmama arasında kaldım hep,artık biter artık biter diyerek.
Belki başına gelmiş kişiler vardır ve bir çare çözüm bulunmuştur diye fikir almak istiyorum,çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyor.
Üst kat komşumuz kocasını aldatıyor,iki tanede kızı var boyunu geçik.
Eşi çocuklar ile biryere gidince hop sevgilisi burada,okullar açıkken çocukların okulda olduğu saatlerde bile işten çıkıp geliyor,arkadan adam hop evde.
Bu adam kadının patronu,özel bir işletme sahibi kadında orada çalışan.
Adamın karısı öyle güzel biriki,küçük çocuklarıda var.
Kadın yaş olarak kırklı yaşlarda,adam otuzlu.
Bu çirkinliğe şahit olmaktan gına geldi artık,apartman tek daire alt dükkan biz ve üzerimizdeki iki daire var. En üstteki komşu yeni taşındı ve tanışık değiliz,bu adamın geliş gidişine bizim gibi şahit değil.
Eşine söylesek,alacağımız tepkiyi bilmediğimiz için ve video resim gibi delil gerektiği için elimiz kolumuz bağlı.
Yazamadığım çok çirkin şeyler var,yani ne yaparsa yapsın size ne demeyin.
Çok mide bulandırıcı bir duruma şahidiz.
Sizlerden fikir bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?