Kocasını aldatan komşu sorunu

açıkladım bunları diğer yorumlarda,kocasının bildiğini hiç sanmıyorum

Karismayin. Ancak sizi gercekten rahatsiz eden hususlar varsa kadinla ustu kapali konusabilirsiniz.

Gördük derken?? Kocanızla ikiniz herhalde yakın markaja almışsınız paparazziler gibi...İşiniz gücünüz yok sanırım kendinize dedikodu ve eğlence malzemesi bulmuşsunuz...Valla o kadını kıskandığınızı düşünmeye başladım şu an

evli değilim,mesela bir örnek vereyim ilk yüzyüze karşılaşmamız. Annemin kabir ziyaretine gidiyorduk kardeşim babam ben,kapımızı kilitlerken yanımızdan geçti biz ona baktık,o bize çıktı yukarı zaten kapı açıktı girdi içeri,biz kapımızı kilitleyene o içeri girmişti bile

biz 13 yıllık komşuyuz,herşey duyuluyor.
Kış ayı hariç tüm yaşantıları balkonda,evimzin içinde gibiler
madem öyle sizin derdiniz ne peki?
eğer durumdan rahatsızsanız 13 yıllık komşunuzla pekala konuşabilirsiniz, neden ille de kocasının öğrenmesini istiyorsunuz. işin bu kısmı sizi ilgilendirmez eğer gerçekten sadece durumdan rahatsızsanız. söyleyin kadına.

ne demeliyim peki ?

Filmlerdeki pencere önü teyzelerinin gençliğini görüyoruz.

Sübhanallah tam ibretlik!!
Böyle bir konuyu yaşamamış olduğunuz için sanırım,ne anlatmaya çalıştığımı anlamıyorsunuz.
Ben değil pencereye,balkona dahi çıkıp oturan biri değilim.

açıkladım bunları diğer yorumlarda,kocasının bildiğini hiç sanmıyorum
Dediğim gibi hiiiç bulaşmayın. Olan size olur. Dikkat kesilsek var ya kapalı kapılar ardında neler dönüyordur. Herkes ne fındıklar kırıyordur. Ama en çok namus cinayeti işlenen ülkelerden de biri bizim ülke. Hem yapar hem namus taslarlar. Kimisi de günah keçisi bulup kendini aklar. Siz günah keçisi olursunuz adınız iftiracı komşuya çıkar. 3 maymunu oynamaya devam

Böyle bir konuyu yaşamamış olduğunuz için sanırım,ne anlatmaya çalıştığımı anlamıyorsunuz.
Ben değil pencereye,balkona dahi çıkıp oturan biri değilim.
Büyük söz olmasın, yaşamış olsam da kocasından önce kadınla konuşurum illa konuşacaksam.
Ki bence hiç bulaşmamak gerek patron, karısı çocukları.. bana ne neden araştırayım bu kadar.

Büyük söz olmasın, yaşamış olsam da kocasından önce kadınla konuşurum illa konuşacaksam.
Ki bence hiç bulaşmamak gerek patron, karısı çocukları.. bana ne neden araştırayım bu kadar.
aklıma bambaşka şeyler geliyor da neyseee

birde bana iftara atıyorsunuz diye çirkefe bağlarsa,pardon bundan sonra daha dikkatli oluruz diyecek değil.
ee hani siz de tüm ailecek bu duruma şahitsiniz ya onlarında gördüğünü duyduğunu söylersiniz.

birde bana iftara atıyorsunuz diye çirkefe bağlarsa,pardon bundan sonra daha dikkatli oluruz diyecek değil.
Kocasına söyleyince bağlamıcak çünkü çirkefe.

Türkiye’de namus cinayeti altında hafifletici sebep olarak gösterilen kaç cinayet var? Araştırdınız mı 1 yıldır?

Böyle bir durumda sadece yüksek ses sizi rahatsız ediyorsa söyleyebilirsiniz ya da sürekli sizin zilinize basılıyorsa bunun olmamasını rica edebilirsiniz. Tüm bunlar dışında yapılacak bir şey yok, herkesin kendi hayatı sonuçta. İşlerin iç yüzünü asla bilemezsiniz. Sadece bir çocuğun istismarı gibi durumlarda böyle konulara dahil olabiliriz. Bunlarsa yetişkin insanlar, kimsenin karışmaya hakkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…