açıkladım bunları diğer yorumlarda,kocasının bildiğini hiç sanmıyorumBu kadar ayrıntıyı siz nerden biliyorsunuz pardon? Mahallenin muhtarı sizsiniz anlaşılan. Komşuluk bir durum değil bence çok burnunuzu sokmuşsunuz bu işe. Kocasının haberi olmadığını nerden biliyorsunuz? Yada adamın karısının? Bu işin sonunda siz patlarsiniz olan size olur benden demesi
adam geldiğinde kapı açılmadıysa bizlere zile basıyor artık o denli rahatlar.13 yıldır alt üst komşuyuz kendileriyle.
Adamıda kadının facebook adresinde gördük,yüzyüze geliyoruz zaten bu kişiyle.
Adamın facebook adresinden gördük eşinide.
biz 13 yıllık komşuyuz,herşey duyuluyor.Allah aşkına hem samimiyetiniz yok öyle diyorsunuz hem bunları nerden biliyorsunuz? bu konuda eksik ya da yanlış birşeyler var.
evli değilim,mesela bir örnek vereyim ilk yüzyüze karşılaşmamız. Annemin kabir ziyaretine gidiyorduk kardeşim babam ben,kapımızı kilitlerken yanımızdan geçti biz ona baktık,o bize çıktı yukarı zaten kapı açıktı girdi içeri,biz kapımızı kilitleyene o içeri girmişti bileGördük derken?? Kocanızla ikiniz herhalde yakın markaja almışsınız paparazziler gibi...İşiniz gücünüz yok sanırım kendinize dedikodu ve eğlence malzemesi bulmuşsunuz...Valla o kadını kıskandığınızı düşünmeye başladım şu an
madem öyle sizin derdiniz ne peki?biz 13 yıllık komşuyuz,herşey duyuluyor.
Kış ayı hariç tüm yaşantıları balkonda,evimzin içinde gibiler
ne demeliyim peki ?madem öyle sizin derdiniz ne peki?
eğer durumdan rahatsızsanız 13 yıllık komşunuzla pekala konuşabilirsiniz, neden ille de kocasının öğrenmesini istiyorsunuz. işin bu kısmı sizi ilgilendirmez eğer gerçekten sadece durumdan rahatsızsanız. söyleyin kadına.
ilk defa gören beğensinSübhanallah tam ibretlik!!
Aynenilk defa gören beğensin
Böyle bir konuyu yaşamamış olduğunuz için sanırım,ne anlatmaya çalıştığımı anlamıyorsunuz.Filmlerdeki pencere önü teyzelerinin gençliğini görüyoruz.
Sübhanallah tam ibretlik!!
seslerden rahatsız olduğunuzu, buranın bir aile apartmanı olduğunu biraz daha dikkatli olmasını rica ettiğinizi söyleyin.ne demeliyim peki ?
Dediğim gibi hiiiç bulaşmayın. Olan size olur. Dikkat kesilsek var ya kapalı kapılar ardında neler dönüyordur. Herkes ne fındıklar kırıyordur. Ama en çok namus cinayeti işlenen ülkelerden de biri bizim ülke. Hem yapar hem namus taslarlar. Kimisi de günah keçisi bulup kendini aklar. Siz günah keçisi olursunuz adınız iftiracı komşuya çıkar. 3 maymunu oynamaya devamaçıkladım bunları diğer yorumlarda,kocasının bildiğini hiç sanmıyorum
ee hani bunlar balkonda yaşıyordu?Böyle bir konuyu yaşamamış olduğunuz için sanırım,ne anlatmaya çalıştığımı anlamıyorsunuz.
Ben değil pencereye,balkona dahi çıkıp oturan biri değilim.
Büyük söz olmasın, yaşamış olsam da kocasından önce kadınla konuşurum illa konuşacaksam.Böyle bir konuyu yaşamamış olduğunuz için sanırım,ne anlatmaya çalıştığımı anlamıyorsunuz.
Ben değil pencereye,balkona dahi çıkıp oturan biri değilim.
birde bana iftara atıyorsunuz diye çirkefe bağlarsa,pardon bundan sonra daha dikkatli oluruz diyecek değil.seslerden rahatsız olduğunuzu, buranın bir aile apartmanı olduğunu biraz daha dikkatli olmasını rica ettiğinizi söyleyin.
aklıma bambaşka şeyler geliyor da neyseeeBüyük söz olmasın, yaşamış olsam da kocasından önce kadınla konuşurum illa konuşacaksam.
Ki bence hiç bulaşmamak gerek patron, karısı çocukları.. bana ne neden araştırayım bu kadar.
ee hani siz de tüm ailecek bu duruma şahitsiniz ya onlarında gördüğünü duyduğunu söylersiniz.birde bana iftara atıyorsunuz diye çirkefe bağlarsa,pardon bundan sonra daha dikkatli oluruz diyecek değil.
Kocasına söyleyince bağlamıcak çünkü çirkefe.birde bana iftara atıyorsunuz diye çirkefe bağlarsa,pardon bundan sonra daha dikkatli oluruz diyecek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?