sanırım biraz sert oldu
sonuç olarak çok kötü kaynanaların varlığını hepimiz biliyoruz. e böyle bi evlilkte kocan seni değilde her seferinde annesini memnun etmeye çalışırsa tabiki kıskanırsın. hemen işi hollanda boyutlarında düşünmeyin. arkadaşımız iğrenç bi boyuttan bahsetmemiş. annesini daha çok seven erkekten bahsetmiş. ( tamam tabiki daha çok sevecektir. kendisine hayat veren kişinin yeri ayrıdır ama konumuz bu değil ).
mesela senin kocan her akşam sana değilde annesine güler alıp gelse sen kıskanmaz mısın???
canım ozaman o kocayı al annesinin evinde bırak mümkünse bir ömürböyle bi eşin değil annesinde kendisinde bile hayır yoktur.bunu kıskanmak değil yani yanlış eş demekten başka denecek bişey yok.eşler herzaman anne ve eş dengesini ayarlayabilmeli herkesin yeri ayrıdır. o annesi sevsin ben de eşiyim beni de sevecek iki ayrı sevgi ortada olan vs vs vs işte....:82:
denge nedir mesela yalnız oturup konuşsalar ya da şakalaşsalar kıskanırmısın?
Bu soruyu evet diye cevaplayan psikoloğa gidip terapi alsın lütfen..
8 günlük bir erkeğin annesiyim, kat kat dikişlerin ağrısı bir yandan, sabaha kadar acıktı, altı kirlendi, gazı çıkmadı diye ayaktayım.
Ateşlenecek,aklımçıkacak. Büyütene dek kimbilir kaç gece başında sabahlıycam. Eğitimi için ömrümü feda edeceğim.
Sonra evlenecek ve mesafe koymam beklenecek..
Yalnız oturup konuşuyoruz veya oğlumu öpüyorum diye kıskanıp hır çıkaracak dengesiz gelinin biri..
İçim daraldı..
Bu soruyu evet diye cevaplayan psikoloğa gidip terapi alsın lütfen..
8 günlük bir erkeğin annesiyim, kat kat dikişlerin ağrısı bir yandan, sabaha kadar acıktı, altı kirlendi, gazı çıkmadı diye ayaktayım.
Ateşlenecek,aklımçıkacak. Büyütene dek kimbilir kaç gece başında sabahlıycam. Eğitimi için ömrümü feda edeceğim.
Sonra evlenecek ve mesafe koymam beklenecek..
Yalnız oturup konuşuyoruz veya oğlumu öpüyorum diye kıskanıp hır çıkaracak dengesiz gelinin biri..
İçim daraldı..
bi örnek vermek istiyorum size. varın siz yorumlayın dilerseniz.
benim teyzem 6 aylık hamileyken boşanmış bi kadın. kayınvalidesi kendisini kıskandığı için, ve oğluşunu boşanma konusunda ikna etmeyi başardığı için bebeğini bile görmeyen bi eski kocası var.
kadın geceleri oğluyla yatmak istermiş, teyzemin yatak odasına dalar ve oğlunu çağırırmış.
çok genç kayınvalide olmuş, bakımlı kültürlü okumuş bi kadın bu, cahil de değil.
bi örnek daha vereyim.
bi karşı komşumuz kızcağız vardı. eşinin 2. eşiydi. 90 yaşındaki kayınvalidesi de geceleri oğluyla yatarmış.
gelin bakire bi şekilde boşandı.bi gece bile birlikte kalamamışlar.
bu kadın gelinini dövdüğü için boşanmak zorunda kalmışlar.
bu iki örnekte gözümün önünde oldu. bu iki kayınvalide de dul kadınlardı ve oğullarını ölen eşlerinin yerine koymuşlardı.
malesef böyle insanlar hiç bi suçu olmayan o gelinlerin hayatlarını mahvettiler. ve evet gerçekten ikisi de psikolojik tedavi görüyor.
Kimse kıskanmıyor da ondan binlerce kaynanam şöyle kaynanam böyle topiki var di mi ? eşimin annesi bize maddi yük oluyor sızlanması niye var o zaman? Azcık da çuvaldızı kendinize batırın hanımlar. Neden kıskanalım ki?? AAAA ne kadar ayıppp, niye kıskanalımcılar.
Bence azcık objektif olun. O kavgalara gürültülere neden olan duygunun adını koyamasak da onun adı kıskançlık. İstemiyor musunuz kadının oğlu en çok sizi sevsin? Sizden çok anasını arasa, sizin sadece yemeğinizi yese de eğlenmeye anasıyla gitse? Kaynana senden genç güzel, kültürlü, bakımlı, sen evde otururken oğluyla konsere giden, gecenin bi saatinde sarmaş dolaş kahkahalarla eve girsin de kıskanmayın bakalım. Gençsin, güzelsin, kadının oğlu seni seçmiş zaten, seni anasından daha çok görüyor, yatağında sen varsın, senin nazını çekiyor anasınınkini değil, seni gezdiriyor, yediriyor, içiriyor, anasını değil. Azcık rolleri değişildiğinde kıskanmak çok da normaldir. Kimseye kıskançlığından dolayı asrın saykosu, iğrenç insanı, uzaylısı mualemesi yapmayın.
bi örnek vermek istiyorum size. varın siz yorumlayın dilerseniz.
benim teyzem 6 aylık hamileyken boşanmış bi kadın. kayınvalidesi kendisini kıskandığı için, ve oğluşunu boşanma konusunda ikna etmeyi başardığı için bebeğini bile görmeyen bi eski kocası var.
kadın geceleri oğluyla yatmak istermiş, teyzemin yatak odasına dalar ve oğlunu çağırırmış.
çok genç kayınvalide olmuş, bakımlı kültürlü okumuş bi kadın bu, cahil de değil.
bi örnek daha vereyim.
bi karşı komşumuz kızcağız vardı. eşinin 2. eşiydi. 90 yaşındaki kayınvalidesi de geceleri oğluyla yatarmış.
gelin bakire bi şekilde boşandı.bi gece bile birlikte kalamamışlar.
bu kadın gelinini dövdüğü için boşanmak zorunda kalmışlar.
bu iki örnekte gözümün önünde oldu. bu iki kayınvalide de dul kadınlardı ve oğullarını ölen eşlerinin yerine koymuşlardı.
malesef böyle insanlar hiç bi suçu olmayan o gelinlerin hayatlarını mahvettiler. ve evet gerçekten ikisi de psikolojik tedavi görüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?